(Csak azt nem értem h miért nem tolonganak érte nagy csapatok..)
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. június 10., hétfő 0:32
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. június 10., hétfő 0:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 9., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 9., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 9., vasárnap 13:31
ZZ elvileg ismeri, kedveli, de más semmi mostanában. Nyomják a Pogba és Eriksen vonalat.Gascoigne írta:Egyetértek, nagyon jó b2b középpályás, hatalmas energiával és lendülettel. De volt az elmúlt másfél hónapban bármi hír arról, hogy akarnánk?Kerlon írta: Ndombele kell. Lenduletes, fiatal, vedekezik, tamad, neger.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 9., vasárnap 13:27
Volt szó róla, hogy Pogba/Eriksen alternatívája lehet. Magyaru szerintem ő a 3. számú lehetőség a középpályára.Gascoigne írta:Egyetértek, nagyon jó b2b középpályás, hatalmas energiával és lendülettel. De volt az elmúlt másfél hónapban bármi hír arról, hogy akarnánk?Kerlon írta: Ndombele kell. Lenduletes, fiatal, vedekezik, tamad, neger.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2019. június 9., vasárnap 13:23
Egyetértek, nagyon jó b2b középpályás, hatalmas energiával és lendülettel. De volt az elmúlt másfél hónapban bármi hír arról, hogy akarnánk?Kerlon írta: Ndombele kell. Lenduletes, fiatal, vedekezik, tamad, neger.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 9., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 9., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. június 9., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 9., vasárnap 9:18
Kanté. De ot nem lehet elhozni a Chelseabol. ZZ osszerakna Pogbat, ugy gondolom meg realis eselyunk is van. O lesz az utolso nagy nev a nyaron, akit meg berantunk.Whiteheart írta: OK szóval szerintetek a megoldás egy igazolás lenne Ndombele/vdBeek/Rabiot 3asból?
Hát ez nem meggyőző![]()
Nincs egy rendes yayatouré-box2box a piacon aki szűr mint 3. belső védő de gyors, agilis és jól oszt a kp-n a támadóknak?
Mert szerintem se működik a 4 támadós rendszer... nálunk
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. június 9., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. június 9., vasárnap 8:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 9., vasárnap 0:01
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. június 8., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 8., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. június 8., szombat 16:04
Gyorsabb, mozgekonyabb, nagyobb munkabirasu, tobbet robotol...bar az utobbi lehet hogy a ket csapat futomennyisege kozti kulonbseg miatt tunik ugy.RaúlCF írta:szerintem erősen alulértékeled. de ha van indokod meghallgatnám. például az aláírásodban szereplő Van de Beek miben az a szint ami nekünk kell?numberone1 írta: Hagyuk Rabiotot, tipikusan felmegoldas. Nekunk kezdo szintu jatekos kell Case es Modric helyen vagy legalabb egyik helyen, de Rabiot egyik helyen sem az a szint ami nekunk kell, foleg nem vkp-n.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 8., szombat 14:58
szerintem erősen alulértékeled. de ha van indokod meghallgatnám. például az aláírásodban szereplő Van de Beek miben az a szint ami nekünk kell?numberone1 írta: Hagyuk Rabiotot, tipikusan felmegoldas. Nekunk kezdo szintu jatekos kell Case es Modric helyen vagy legalabb egyik helyen, de Rabiot egyik helyen sem az a szint ami nekunk kell, foleg nem vkp-n.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. június 8., szombat 14:50
Meg lehet próbálni, mert lehet eredményes lenne, főleg Jovic-csal. De volt 1-2 meccs, mikor átkerült jobbosra, nekem az a játéka nem tetszett, úgy éreztem, hogy nem igazán tudja, hogy mit is kéne csináljon.pheco írta: Szerintem meg pont jo lehetne Vini a jobboson. Amilyen gyatran lo balrol befele cselezve, jobban jarnank ha alapvonal fele cselezne es beadna, bepasszolna a lasztikat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. június 8., szombat 14:44
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem