https://twitter.com/i/status/1137343519331299329
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 8., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. június 8., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 8., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. június 8., szombat 15:42
kodo írta: Kivancsi vagyok velünk lesz e jovore. En mindenkepp itt tartanám, kérdés Zidane hogy gondolja.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 8., szombat 15:35
Megdicserted?Süti írta: Ha a Punishernek olyan első szezonja lesz mint Marconak, én leszek az első aki megdícséri. A többi kabaré, arra nem reagálok, bennem nincs szörp.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. május 20., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 20., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. május 20., hétfő 11:39
Ugyanannyi veszely van egy a kaput 6 meterrel elteveszro lovesben, mint a nulla lovesben.kiserik írta:![]()
![]()
Viccesek vagytok. Nézzük a számokat: 3 Barca meccs (mert ez lett felhozva):
Shots/Shot on Target/Key passes
02.06. 1-1
Karim: 0/0/4
LV: 1/1/1
Vini: 4/0/2
02.27. 0-3
Karim: 1/1/1
LV: 0/0/1
Vini: 6/1/3
03.02. 0-1
Karim: 2/1/1
Bale: 1/0/0
Vini: 6/1/3
Felhívnám a figyelmet a Key Passes számokra, illetve ott vannak a lövések, amik botrányosan sikerültek, de még mindig több veszély volt bennük, mint a NULLA lövésekben.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. május 20., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 20., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 20., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 20., hétfő 10:36
Király. Ki is kaptunk mind3szor. Ami persze nem az ő sara, de pont azt a lécet nem ugorja még meg, ami egy Real Madridhoz kell. A jövő az övé, majd meglátjuk, hogy tud-e fejlődni.RealAsensio írta:A Barcelona ellen az egyik legjobb volt. Folyamatosan megverte az ellenfelet. Lekototte a vedoket, igy a tobbieknek konnyebb dolguk volt. Ez is egy elony. Mint amikor CR jatszott ott, a vedoknek muszaj volt jobban koncentralni oda, igy pl Benzemanak tobb helye es ideje volt. Szerintem nagyon nagy kincs a gyerek, ha erkeznek ertelmes jatekosok, akkor meg jobb lehet. Nyilvan csiszolatlan a tudasa, de az alap az megvan.Kerlon írta: Az a baj vele, hogy hiába kiszámíthatatlan a mozgása és veri meg az emberét, mert utána vagy rosszul dönt vagy lő. Illetve szerintem még kicsit körülményes is, komolyabb meccseken tuti kevés lenne. Én is azt mondom, hogy egy spanyol középcsapatban lenne a legjobb helye, ahol minden bizonnyal a gyorsaságára próbálnának építeni. Mivel rohadt fiatal bőven ki nőheti ezt, de jelenleg szerintem teljesen kaotikus. Kb. saját magát is zavarba hozza és nem csak a védőket.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. május 20., hétfő 10:35
És a hajunkra is kenhettük körülbelül, mert semmire nem mentünk vele, a befejezéseknél meg vagy rossz döntést hozott, vagy ellődözte a labdákat a lelátóra. CR el való viszonyítás meg értelmetlen, mert CR folyamatos veszély volt a kapura, a gól mindig benne volt, Viniben jelenleg max a csel van, meg a dribbli.RealAsensio írta: A Barcelona ellen az egyik legjobb volt. Folyamatosan megverte az ellenfelet. Lekototte a vedoket, igy a tobbieknek konnyebb dolguk volt. Ez is egy elony. Mint amikor CR jatszott ott, a vedoknek muszaj volt jobban koncentralni oda, igy pl Benzemanak tobb helye es ideje volt. Szerintem nagyon nagy kincs a gyerek, ha erkeznek ertelmes jatekosok, akkor meg jobb lehet. Nyilvan csiszolatlan a tudasa, de az alap az megvan.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. május 20., hétfő 10:01
A Barcelona ellen az egyik legjobb volt. Folyamatosan megverte az ellenfelet. Lekototte a vedoket, igy a tobbieknek konnyebb dolguk volt. Ez is egy elony. Mint amikor CR jatszott ott, a vedoknek muszaj volt jobban koncentralni oda, igy pl Benzemanak tobb helye es ideje volt. Szerintem nagyon nagy kincs a gyerek, ha erkeznek ertelmes jatekosok, akkor meg jobb lehet. Nyilvan csiszolatlan a tudasa, de az alap az megvan.Kerlon írta: Az a baj vele, hogy hiába kiszámíthatatlan a mozgása és veri meg az emberét, mert utána vagy rosszul dönt vagy lő. Illetve szerintem még kicsit körülményes is, komolyabb meccseken tuti kevés lenne. Én is azt mondom, hogy egy spanyol középcsapatban lenne a legjobb helye, ahol minden bizonnyal a gyorsaságára próbálnának építeni. Mivel rohadt fiatal bőven ki nőheti ezt, de jelenleg szerintem teljesen kaotikus. Kb. saját magát is zavarba hozza és nem csak a védőket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 20., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 20., hétfő 9:01
Elbeszélünk egymás mellettTottinho írta:Ahogy írták előttem is, jövőre se lesz kisebb nyomás az eredménykényszerben.kiserik írta:
Igen, akár a következő szezon is lehet. Amikor nem kell beilleszkedéssel foglalkozni, mikor nem kell megmutatni, hogy mit is tud, felküzdeni magát a Castillából, mikor megvan a pozíciója a csapatban, tudja, hogy mit várnak tőle, megkapja a bizalmat. Egy ilyen év egy fiatal játékos szempontjából elég nyugodt év szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 20., hétfő 8:54
Ahogy írták előttem is, jövőre se lesz kisebb nyomás az eredménykényszerben.kiserik írta:Igen, akár a következő szezon is lehet. Amikor nem kell beilleszkedéssel foglalkozni, mikor nem kell megmutatni, hogy mit is tud, felküzdeni magát a Castillából, mikor megvan a pozíciója a csapatban, tudja, hogy mit várnak tőle, megkapja a bizalmat. Egy ilyen év egy fiatal játékos szempontjából elég nyugodt év szerintem.Tottinho írta:Ezt a következő szezonra írod?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 19., vasárnap 23:04
Igen, akár a következő szezon is lehet. Amikor nem kell beilleszkedéssel foglalkozni, mikor nem kell megmutatni, hogy mit is tud, felküzdeni magát a Castillából, mikor megvan a pozíciója a csapatban, tudja, hogy mit várnak tőle, megkapja a bizalmat. Egy ilyen év egy fiatal játékos szempontjából elég nyugodt év szerintem.Tottinho írta:Ezt a következő szezonra írod?kiserik írta:Egy nyugodt évben
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 19., vasárnap 22:40
Ezt a következő szezonra írod?kiserik írta:Egy nyugodt évben
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 19., vasárnap 19:53
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem