Ja, hát nem lenne ez kőbe vésve, hogy 5000 percet nyomjanak le egy szezonba/fő. De nálam Modric még kezdő lenne, Kroos meg nekem tetszett Ancelotti alatt mélységi irányítóként.Pad'em írta: Hú ott aztán tényleg többet kéne lőnünk, mint amit kapunk. A 34 éves atléta Modric v az idén traktor tempójú Kroos fog labdát szerezni? Modric játékperceit már nagyon meg kell nyesni jövőre, jó pihentetéssel és formaidőzítéssel még nagyon hasznos lehet, de alapkezdőként már nem lenne szabad számolni vele
Viniciusból a jobboson szerintem eltűnne a fő erőssége, ő tökéletes így, tükörszélsőnek. Asensionak is ezért adnék egy esélyt a jobboson, valahogy belé kéne verni, hogy húzzon befele, aztán lőjjön. Nekem tetszene, ha ez lenne a játékunk, hogy Benzema teret nyit a két befele húzó szélsőnek. Védekezésben meg lehet sovány lenne, de Hazardnak nem büdös a munka, Asensio is vissza szokott zárni azért. Egy 4-5-1-es felállás védekezésben azért kompenzálná, hogy Kroos lenne a "vkp".pheco írta: Ase helyett inkabb Vini. Vagy ki tudja eloszezonban mit produkal Rodrygo es Brahim. De vedekezesben sajnos lennenek gondok szerintem boven ezzel a kezdovel.
Mondjuk ilyen úgy sem lesz, de egy ilyennel szerintem mindenkit ledominálnánk a 'csába...