Jólvan, nyugalom. Leírtam, hogy hiba volt, ne robbanj fel.kierkegaard írta: De fogd mar fel jo ember,
A jelzőm nem volt ennyire sértő, és nem pár gyökér vett részt ebben, hiába mondod.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 7., péntek 8:26
Jólvan, nyugalom. Leírtam, hogy hiba volt, ne robbanj fel.kierkegaard írta: De fogd mar fel jo ember,
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. június 7., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. június 7., péntek 8:14
Nem tudom, hogy az ottani büntetőjog mit tartalmaz, de a magyar büntetőjogban a felvételeken látottak csoportosan elkövetett garázdaságnak minősülnek, vagy közösség tagja elleni erőszaknak. Súlyos büntetési tételekkel és mindenkit beráncigáltak volna vagy ha nem is azonnal vitték volna be, de utólag azonosítást követően meghallgatták volna.kierkegaard írta:Akkor most mennyire derék nép a román?
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 7., péntek 7:44
Ha már kérdezed, annyira, hogy a csendőrök végignézték, az ortodox egyház képviselője áldását adta, a román önkormányzat pedig megágyazott ennek az egésznek. Kiváncsi leszek ma és a napokban milyen visszhagja lesz román térfélen ennek az ügynek.minden hibát ki lehet javítani, csak akarni kell.kierkegaard írta: Akkor most mennyire derék nép a román?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. június 7., péntek 6:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. június 6., csütörtök 22:34
En az elso hirt tobb, mint egy honapja olvastam, de azota nem kovettem az esemenyeket. Csak kicsit meglepett, hogy igy a semmibol (korabban nem volt tema forumon) belinkeltel egy videot barmi felvezetes nelkul. Ezert erdekelt, hogy olvastad-e az elozmenyeket is vagy csak lattad a videot, felhuztad magad rajta es belinkelted.füst írta: Vagy kimaradt valami?
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 6., csütörtök 22:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. június 6., csütörtök 22:00
Az elozmenyeket is kovetted?füst írta: Na mindegy, azt hiszem túl hevesen reagáltam a dologra, kiváncsi leszek a fejleményekre.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 6., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 6., csütörtök 21:39
Tessék. (3 másodperces google keresés eredménye)füst írta: Akkor mondhatnál példát is akár.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 6., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 6., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 6., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 6., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. június 6., csütörtök 21:08
Ilyenkor sokat segítene a kommented értelmezéséhez, hogy mire gondolsz. Egy cikk, vagy bármi.füst írta: Derék nép a román. Egy kis halottgyalázás mi az.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. június 6., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Victor » 2019. június 6., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. június 5., szerda 22:56
Rosszindulatú és jóindulatú ember is van mindenhol.kecsu10 írta: Srácok!
Nagyon off az offban, de mint régi madridista fórumozó úgy gondolom itt őszinte véleményeket fogok kapni. Szóval új helyre fogok költözni, egy új közösséget fogok vezetni mint lelkész. Ők kerestek meg, ők hívtak meg. De ettől függetlenül lehet (valószínű), hogy valakit zavarni fog a roma származásom. Úgy gondolom, hogy jobb ezt a fajta lufit kidurrantani az elején, s őszintén objektívan, nyíltan elmondani, hogy mennyi ilyet kaptam már azért amiért én semmit nem tettem, s nyilván megértem, (jogosan) akinek rossz véleménye van a romák többségéről, de ez esetemben nincs így, azért is állok itt, mert bizalmat szavaztak stb. Jól gondolom, hogy ezzel kiveszem az élét, már amennyire lehet persze, mintha hagyom, hogy menjen majd a susmus a háttérben? Köszi az őszinte reflexiókat!
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2019. június 5., szerda 22:02
Ezekkel a srácokkal néztünk meccset. Sok volt a madridista közöttük.Realista24 írta:Sztem többen nem kedvelnenek azert mert Real drukker vagy, mint azért mert roma.kecsu10 írta: Köszönöm!
Nyilván lesz aki ez miatt nem fog járni esetleg, (bár minden személyi változásnál ez van egyébként), de azért azt tapasztalom, hogy a polgári, értelmiségi réteg körében, pláne a fiataloknál azért ez máshogy megy. Vezettem 30 fős ifjúsági csoportot, s nekik fel sem tűnt, hogy roma vagyok. Nem az érdekelte őket.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem