Teljesen nem tudod kivenni, de mindenképpen jó ez a hozzallas.kecsu10 írta: Srácok!
Nagyon off az offban, de mint régi madridista fórumozó úgy gondolom itt őszinte véleményeket fogok kapni. Szóval új helyre fogok költözni, egy új közösséget fogok vezetni mint lelkész. Ők kerestek meg, ők hívtak meg. De ettől függetlenül lehet (valószínű), hogy valakit zavarni fog a roma származásom. Úgy gondolom, hogy jobb ezt a fajta lufit kidurrantani az elején, s őszintén objektívan, nyíltan elmondani, hogy mennyi ilyet kaptam már azért amiért én semmit nem tettem, s nyilván megértem, (jogosan) akinek rossz véleménye van a romák többségéről, de ez esetemben nincs így, azért is állok itt, mert bizalmat szavaztak stb. Jól gondolom, hogy ezzel kiveszem az élét, már amennyire lehet persze, mintha hagyom, hogy menjen majd a susmus a háttérben? Köszi az őszinte reflexiókat!
Akin úgy látod hogy zavarja, beszélgess el külön esetleg. Nem tudható hogy miért érez esetleg negatívan a romák iránt. Lehet rossz tapasztalat, emlék. Azon nem feltétlenül tudsz változtatni, de ha általános előítélet, azon könnyen.