Utánpótlás
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Utánpótlás
Luninék u20-as VB döntőben!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az utolsó mondat árulkodó.
-
Realista24 írta: Ødegaard: "Real Madrid is very happy with me but its difficult to play there, probably will be the case next season too. They've sold many with a repurchase clause, I don't care much, I just want to go somewhere where I have the opportunity to play & a coach who believes in you.”
Nem valami bíztató, valószínüleg ZZ már közölte vele, hogy nem szerepel a terveiben. Nem értem az ő helyzetét, simán maradhatna bizonyítani, bár lehet ő állandó kezdő akar lenni a fejlődése miatt és ezért nem marad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ødegaard: "Real Madrid is very happy with me but its difficult to play there, probably will be the case next season too. They've sold many with a repurchase clause, I don't care much, I just want to go somewhere where I have the opportunity to play & a coach who believes in you.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat azert nagyon nem mindegy, milyen szintu bajnoksagban van egy utanpotlas csapat. A legidealisabb nyilvan a 2. osztaly. Hetrol hetre erosebb ellenfelek, komolyabb csapatok ellen, nagyobb stadionok, az egesz legkor mas. Nagyon nem mindegy egy fiatal szamara.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Így volt. A C volt itt, a Castilla pedig a másodosztályban. A Castilla kiesése miatt sorolták lejjebb egyel a C csapatot.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- h3x0r
Aki tehetseges, az a 2. es 3. osztalyban is kiemelkedik. Persze ugy nyilvan nehez eredmenyesnek is lenni csapat szinten, ha minden evben a huzoembereket azonnal kikapjuk es mar kuldjuk is oket komolyabb csapatokba. Utoljara 7-8 eve jutott fel a Castilla a Morata, Jese, Cheryshev, Carvajal, Nacho, Lucas, Joselu féle csapattal. Par meccsuket neztem is, ok azert nem toltak rosszul. De ugy emlekszem akkoriban a C csapat is feljebb jatszott.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tökmindegy melyik ligában játszik a castilla. nekik nem az a dolguk, hogy a lehető legjobb ligában tolják. a castillának az a feladata, hogy minden évben kineveljen játékosokat, akik használhatóak a nagycsapat számára. mint tavaly valverde vagy reguilon. ezt ugyanúgy meg rudják tenni a 2 meg a 3. ligából is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A keretből sem fér oda mindenki. Szerintem vannak, mert kell, mert muszáj, mert a spanyolok szeretik, azt jól van.ateeemadrid írta: Szerintem azért ha a másodosztályban játszanának a fiatalok, bátrabban lehetne hozzájuk is nyúlni 1-1 eldőlt meccsen, bedobni őket a mélyvízbe.
Persze nagyon fontos az utánpótlás. blablabla
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Szerintem azért ha a másodosztályban játszanának a fiatalok, bátrabban lehetne hozzájuk is nyúlni 1-1 eldőlt meccsen, bedobni őket a mélyvízbe.
-
Igazából szerintem is mindegy. Akiből még lehet normális játékos annak 18-20 éves korában már az első osztályban kéne játszania és nem 2. vagy 3 ligában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem meg annyira mindegy. Brutál tehetséget nem adtak emberemlékezet óta, aki meg arra érdemes, megy a bundásba vagy egy másik spanyol csapatba fejlődni, aztán lesz ami lesz.ateeemadrid írta: Jimmel nincs gond, annyi a lényeg, hogy ha láttad 1 hozzászólását, akkor láttad az összeset.![]()
![]()
Egyébként komolytalan szerintem is, hogy egy Real utánpótláscsapat képtelen arra, hogy a 2. osztályban játsszon konstans. Fejlődés szempontjából ég és föld.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Jimmel nincs gond, annyi a lényeg, hogy ha láttad 1 hozzászólását, akkor láttad az összeset.
Egyébként komolytalan szerintem is, hogy egy Real utánpótláscsapat képtelen arra, hogy a 2. osztályban játsszon konstans. Fejlődés szempontjából ég és föld.

A spanyolnagykövet szerintem az a kategoria, hogy mindenki szépen letiltja magának (én is jóideje megtettem) aztán eléldegélünk egymás mellett.
De vannak itt ilyen wxyfgh félék, akiknek szabadon agymenésük van, míg egy legend hehe a zárkában pihen.
Felháborító

De vannak itt ilyen wxyfgh félék, akiknek szabadon agymenésük van, míg egy legend hehe a zárkában pihen.
Felháborító

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem eddig 4 fórumozó volt/van letiltva, abból 2 már nem a fórum része
Jimnél én nem érzem h tiltani kellene
egyébként ahhoz h a castilla hosszútávon a saját szintjén meghatározó legyen, kellene egy legalsó szinttől kezdődő taktika, felfogás, amit a játékosokba nevelnek, egy minden szinten állandó edzők, ez a folytonos változtatás arra jó csak ami épp van most is

egyébként ahhoz h a castilla hosszútávon a saját szintjén meghatározó legyen, kellene egy legalsó szinttől kezdődő taktika, felfogás, amit a játékosokba nevelnek, egy minden szinten állandó edzők, ez a folytonos változtatás arra jó csak ami épp van most is
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a tehetségesebb utánpótlás játékosokat kölcsön kellene adni az első osztályba
kis csapatokba, és ha ott is bizonyítanak, vissza lehetne párat hozni később
hátha 1-2 beválik
ez egy járható út lehet akkor (is) ha a Castilla továbbra is a 3. vonalban marad
ha szerinted én teszem tönkre a fórumot, az durva
mindegy, elírogatok én magamnak
kis csapatokba, és ha ott is bizonyítanak, vissza lehetne párat hozni később
hátha 1-2 beválik
ez egy járható út lehet akkor (is) ha a Castilla továbbra is a 3. vonalban marad
kampány van, hogy tiltson le mindenki??Faust írta: Tiltsatok le, higyjetek el, sokkal konnyebb itt az elet nelkule, es ha mindenki letiltja, meg idezesben sem futsz bele. Win-win.![]()

ha szerinted én teszem tönkre a fórumot, az durva

mindegy, elírogatok én magamnak

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Pedig épp ideje lenne már feljutni a másodosztályba. Talán majd Raúl összekapja őket a következő szezonban. A spanyol 1. és 2. liga tele van Real nevelésekkel, nem igaz, hogy nem tudnak visszajutni a másodosztályba már hosszú évek óta.Babinho írta: Hamar véget ért a Castilla rájátszása. Az első meccs 3-1-es győzelme után, kikaptak 2-0-ra idegenben.

Gondolom a 21 (?) gólos Cristo el lesz adva (vagy kölcsön), a többiek meg... ott is hatalmas jövés-menés szokott lenni, amolyan Dortmund, Ajax módra. Nem tudnak összeszokni, megszokni egymást.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Az megvan hogy a castilla tele van külföldivel? Komolyan ilyen hülyeségeket mint hogy azért jó vagy rossz valaki mert x nemzetiségű. Keylor is csicska Costa Ricai. A mindenki által nagyra tartott Ödegaard norvég. Casillas,Raúl,Guti,Ramos,Hierro mind spanyol. Na most akkor melyik csoport a szar?
Játékost kéne nézni nem országokat
Játékost kéne nézni nem országokat

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kellnek a fiatal spanyolok.Babinho írta: Hamar véget ért a Castilla rájátszása. Az első meccs 3-1-es győzelme után, kikaptak 2-0-ra idegenben.

Tiltsatok le, higyjetek el, sokkal konnyebb itt az elet nelkule, es ha mindenki letiltja, meg idezesben sem futsz bele. Win-win.