Jó meccs legyen. Félidőben 1-1, végén 3-3, hosszabbítás után 4-4, aztán büntetőknél a kapusok döntsék el a 10. párban.

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. június 1., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. június 1., szombat 10:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 1., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 1., szombat 10:53
Henderson meg Lovren jobb kép? Nekem mindegy ki nyer csak a Pool kapjon kilestat írta: Nalam inkabb Pool.
Tavalyi hisztijuktol leszamitva szimpatikusabbak voltak mindig is.
Meg harry kane bl trofeat a magasba emeli. Valahkgy nem all ossze a kep. Pochettinot birom onnan max.
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. június 1., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 1., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 1., szombat 10:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 1., szombat 8:06
1098/9 nap után lesz új királya Európának. Kőkemény szám.dzsi91 írta: Azért jót tett a lelki békémnek ez a pihi. Az elmúlt 3 évben ilyenkor 1 hónapos kattogás volt meg gyomorgörcs.Nem igazán érdekel a meccs végkimenetele csak legyen dráma és azért hajrá spurs
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. június 1., szombat 7:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 26., vasárnap 13:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 10., péntek 23:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. május 10., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 10., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. május 10., péntek 19:45
A Rayo már kiesett. Ronaldo meg a Valladolidban tulaj. A többi stimmelAnthony írta:Hú, remélem nem esik ki a Rayo. Most, hogy Ronaldo résztulajdonos lett asszem sokat fog szerepelni a spanyol médiában. Egy elismert arc, aki adja majd az ívet a Barcának, király lesz!Remy írta:Ronaldo: Messi nem hibás...
Már csak Guti kéne visszakerüljön valahogy!![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 10., péntek 19:31
Hú, remélem nem esik ki a Rayo. Most, hogy Ronaldo résztulajdonos lett asszem sokat fog szerepelni a spanyol médiában. Egy elismert arc, aki adja majd az ívet a Barcának, király lesz!Remy írta:Ronaldo: Messi nem hibás...
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 10., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 10., péntek 14:28
Világos, de a Messi féle csodabarca lenyomására gondoltam, tudod teKerlon írta:A spurs meg egy félidő alatt 3-0-ról idegenben.Realista24 írta:
A Pool mellett szól most szerintem, hogy a Barca ellen megfordították mínusz háromból. Ez iszonyatos nagy plusz lehet.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 10., péntek 14:27
A spurs meg egy félidő alatt 3-0-ról idegenben.Realista24 írta:A Pool mellett szól most szerintem, hogy a Barca ellen megfordították mínusz háromból. Ez iszonyatos nagy plusz lehet.BuckB írta:
Akár most is megremeghet a lábuk, tavaly nagyon be voltak szarva a döntőben, ha ezt mentálisan Klopp rendbe tudja tenni, a saját fejével együtt, akkor behúzzák. Oké hogy a spurs nem real, de mégiscsak BL döntő, bármi lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 10., péntek 14:23
A Pool mellett szól most szerintem, hogy a Barca ellen megfordították mínusz háromból. Ez iszonyatos nagy plusz lehet.BuckB írta:Akár most is megremeghet a lábuk, tavaly nagyon be voltak szarva a döntőben, ha ezt mentálisan Klopp rendbe tudja tenni, a saját fejével együtt, akkor behúzzák. Oké hogy a spurs nem real, de mégiscsak BL döntő, bármi lehet.ateeemadrid írta:Szerintem a Pool azért jóval esélyesebb, sorba 2 döntőt szerintem nem buknak el, Kloppnak szerintem most fog megtörni a széria.
HozzászólásSzerző: BuckB » 2019. május 10., péntek 12:29
Akár most is megremeghet a lábuk, tavaly nagyon be voltak szarva a döntőben, ha ezt mentálisan Klopp rendbe tudja tenni, a saját fejével együtt, akkor behúzzák. Oké hogy a spurs nem real, de mégiscsak BL döntő, bármi lehet.ateeemadrid írta:Szerintem a Pool azért jóval esélyesebb, sorba 2 döntőt szerintem nem buknak el, Kloppnak szerintem most fog megtörni a széria.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem