Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Jovic már fix és Hazard megelőlegezett érkezésével, ki milyen felállást vizionál?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Akkor elértettem. Legtöbben ezt simán bekajálták. Bocs.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ugy ertettem a baromsagot, hogy baromsag hogy egy klub ez alapjan dontene = sajtobaromsag. Nem volt ilyen nyilvan. Ez is ahhoz hasonlo. Remelem igy mar egyertalmubb.wxyz írta:Szerintem ott kiforgatták a rossz testfelépítéséről szóló részét az elemzésnek.sonic írta:
Ez olyan szintu baromsag, mint hogy Isco-t azert nem igazoltak le mert a testehez kepest nagy a feje.![]()

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1 R24-nek. Keves lett volna ide, szerinten Isco szintnel tobb nem futotta volna neki. Ugyanolyan veszelytelen kapura es golpasszokat sem szarja. Nem ugy, mint James ugyebar

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi extra a faszi.Faust írta:A nagy lofaszt mar bocsanat.Realista24 írta:
Középszer spanyol. Tucatszamra vesszük az ilyeneket.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A nagy lofaszt mar bocsanat.Realista24 írta:Középszer spanyol. Tucatszamra vesszük az ilyeneket.BBeno írta:
nagy zsenik a mi scoutjaink az egyszer fix...

Azért volt már pár jó húzásuk is.BBeno írta:nagy zsenik a mi scoutjaink az egyszer fix...de a végső scout megvétózta a termete miatt.
Szerintem ott kiforgatták a rossz testfelépítéséről szóló részét az elemzésnek.sonic írta:
Ez olyan szintu baromsag, mint hogy Isco-t azert nem igazoltak le mert a testehez kepest nagy a feje.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Középszer spanyol. Tucatszamra vesszük az ilyeneket.BBeno írta:nagy zsenik a mi scoutjaink az egyszer fix...de a végső scout megvétózta a termete miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nagy zsenik a mi scoutjaink az egyszer fix...de a végső scout megvétózta a termete miatt.
Ragaszkodni a leigazolásához?
Jópár éve olvastam egy cikket, hogy még az utánpótlásba akartuk szerződtetni, de a végső scout megvétózta a termete miatt.

Jópár éve olvastam egy cikket, hogy még az utánpótlásba akartuk szerződtetni, de a végső scout megvétózta a termete miatt.
ja jó csak számomra nem volt logikus hogy hogy lehet olyas valakihez ragaszkodni aki sosem volt a mienk

Pont emiatt

nem is volt soha mienk silva.
mata volt castillas.
mata volt castillas.
Vagy hogy azért nem ragaszkodtunk David Silva-hoz, mert túl pici volt

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És végül csak igazuk lettsonic írta:

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez olyan szintu baromsag, mint hogy Isco-t azert nem igazoltak le mert a testehez kepest nagy a feje.Anthony írta:De addigra meghízik!Realista24 írta: De Ligt...remekül szónokol, nem ügyetlen, de várjuk meg mire megy a legmagasabb szinten folyamatosan.
(a United azért nem vette meg pár éve, mert kövér a családja, és féltek hogy neki is gondok lesznek a súlyával)
![]()
![]()
![]()

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
A transfermarkton amúgy Varane az egyedül védő, aki eléri a 80 milliós árat. Ez sokat elmond. Én már korábban is úgy jellemeztem, hogy ő a védők Mbappeje, illetve Mbappe a csatárok Varaneja. A különbség annyi, hogy a támadósor előbb elbír egy fiatalt, mint a védelem, főleg ha előtte egy Ramos-Pepe kettős tevékenykedik. Varane egyedülálló, nincs Ramos féle habitus, de a tudása megkérdőjelezhetetlen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk ha ilyen Koulibaly (már ha jól írtam a nevét), meg tököm tudja kik, 90-100 millák védő létükre, akkor Varane simán 150-200 milla. De szerintem nem adnám el én sem. Max akkor ha nagyon menne. De akkor hozzon olyan vevőt, aki lerakja a minimum 150-200 millát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jelenleg sztem egyik sem jobb.Dupla D írta:Én aláírnám. Ezekkel a számokkal nálam annyit jelentene, hogy Mbappét megvettük 250-ért, ami szerintem reális a mai piacon. Összesen két ember van, aki a jelenlegi piacon jobb vagy jobb lehet, mint Varane szerintem. Az egyik Van Dijk, a másik De Ligt. Én félek, hogyha Ramos után, ha nem lesz vezére a védelemnek, akkor az a komoly meccseken (főleg a BL-ben, amit láttunk tavaly is a Juve elleni zakónál, meg idén az Ajax ellen is) vissza fog ütni, azt meg kimondottan nem szeretném, hogy De Ligt a Barcába menjen. A jövő egyik, ha nem a legjobb támadója és hátvédje a mienk lenne. Aláírnám, de teljesen megértem, ha a többség nem, mert De Ligt még nem bizonyított annyit, Varane meg az egyik legjobb kh a világon.Realista24 írta:
Én értem, hogy mire gondolsz, de akkor sem adnám Varane-t és pénzt meg pláne nem.
Varane-t mivel védő, nem tartják annyira, mint amilyen értékes. Tételezzük fel, hogy igaz a 250 milliós Mbappé hír, akkor Varane meg 150 millió? Aztán 100ért vegyünk egy védőt is még? Ez tényleg megérné?
Addig nincs gond, amíg Mbappé a PSG-ben van, bohóckodjon csak a franciáknál. El kell jönni annak az időnek, amikor távozni akar, majd akkor újra kell gondolni a helyzetet, de ha most a PSG ezt ajánlaná, én biztos nem fogadnám el ebben a formában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema