Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Őőőő
Tök véletlen időzítettem én is sw témával, most találtam egy videót, de külön öröm hogy most akkor amúgyis témánál maradok.
Engem ugyan már rég elvesztett a Star Wars, hangyányit sem érdekel már, de ez valami cseszettjó cucc:
https://www.youtube.com/watch?v=to2SMng4u1k
Tök véletlen időzítettem én is sw témával, most találtam egy videót, de külön öröm hogy most akkor amúgyis témánál maradok.
Engem ugyan már rég elvesztett a Star Wars, hangyányit sem érdekel már, de ez valami cseszettjó cucc:
https://www.youtube.com/watch?v=to2SMng4u1k
Hello there.I)f you were a fan of Ewan McGregor’s role as the Jedi Master, we have some good news for you. An industry insider recently revealed to We Got This Covered that Disney is not only planning to bring Obi-Wan to their streaming service, in a brand new series, but it’ll also see the return of McGregor to the franchise. Details are scarce right now, but it seems the House of Mouse is planning to make an official announcement in the near future, so be sure to stay tuned.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most hirtelen annyi projekt lett megint hogy már nem vagyok képben. ez megint új dolog? vagy ez a rian johnson féle trilógia vagy a got rendezők trilógiája?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na tessék.BRÉKING! A Buzzfeed információi megerősíteni látszanak a pletykákat, melyek szerint a Lucasfilm STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC-filmeket készít elő. A potenciális trilógia első forgatókönyvét hamarosan befejezi Laeta Kalogridis (Viharsziget, Alita) - ami azt jelenti, hogy ez a már bejelentett Star Warsoktól egy teljesen független projekt, hisz mind a Benioff/Weiss duó, mind Rian Johnson maguk írják a saját filmjeiket.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akkor ha a gyerek engedi kezd el a Game of Thronest. Az abszolút megéri még az ilyen őskövületeknek is.istimester írta:Nulla Marvel filmet láttam.Csabi írta:
kéne oda is egy jó thanos. mindent megoldana.![]()
A Game of Thrones is kimaradt.
Igen. Tudom, hogy kurva őskövület vagyok.![]()
Viszont lesz Jay és Néma Bob Reboot. Abban az egyben bizok![]()

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nulla Marvel filmet láttam.Csabi írta:kéne oda is egy jó thanos. mindent megoldana.istimester írta:
Mégpedig?
Őszintén érdekelne a véleményed.![]()
A Game of Thrones is kimaradt.
Igen. Tudom, hogy kurva őskövület vagyok.

Viszont lesz Jay és Néma Bob Reboot. Abban az egyben bizok

Az SW addig szar lesz, amig gorcsosen ragaszkodnak ahhoz hogy a trilogia darabjaiban legyen Skywalker, legyen a regi szereplokbol legalabb 1-2, ergo hogy meglegyen a fan service. Jatszodjon a kovetkezo trilogia 150 evvel a mostani utan. Hirmondoja se legyen senkinek.
A Terminator ugyanez. A masodik lezarta a sztorit. Nem kell megint egy visszaajovobe sztori, nem kell megint a jelenben megmenteni a jovot, nem kell egyetlen Connor sem, se a gyerekei, se az unokai, es nem kell Arnold sem. Egyaltalan nem, sem cgi, sem elo. Nincs olyan tetje a filmnek, amit mar nem fujunk kivulrol, csavarhatjak akarhogy, a lenyeg ugyanaz lesz. Jatszodjon a haboru egy eddig ismeretlen, a filmek altal nem emlegetett, ergo NEM ISMERT jovoben. A Salvation alapvetoen jo vonal lett volna csak ott is muszaj volt Connor, muszaj bolt Reese, muszaj volt a cgi Arnold...nem kell. Amig nincs tiszta lap, egy repetitiv rokabor, egy fos lesz. Csak hat ugye ez anyagi kockazat, mig a bevalt sablon tuti kasszasiker, mert a vilag tele van Remykkel.
A Terminator ugyanez. A masodik lezarta a sztorit. Nem kell megint egy visszaajovobe sztori, nem kell megint a jelenben megmenteni a jovot, nem kell egyetlen Connor sem, se a gyerekei, se az unokai, es nem kell Arnold sem. Egyaltalan nem, sem cgi, sem elo. Nincs olyan tetje a filmnek, amit mar nem fujunk kivulrol, csavarhatjak akarhogy, a lenyeg ugyanaz lesz. Jatszodjon a haboru egy eddig ismeretlen, a filmek altal nem emlegetett, ergo NEM ISMERT jovoben. A Salvation alapvetoen jo vonal lett volna csak ott is muszaj volt Connor, muszaj bolt Reese, muszaj volt a cgi Arnold...nem kell. Amig nincs tiszta lap, egy repetitiv rokabor, egy fos lesz. Csak hat ugye ez anyagi kockazat, mig a bevalt sablon tuti kasszasiker, mert a vilag tele van Remykkel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
El kell engedni a Skywalkereket meg a Connorokat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kéne oda is egy jó thanos. mindent megoldana.istimester írta:Mégpedig?Faust írta: Lenne letjogosultsaga egy uj Terminatornak, csak arra van szuksege a szerianak, amire az SW-nek is, es itt sem merik meglepni.
Őszintén érdekelne a véleményed.

- istimester
- rex madridistae
Mégpedig?Faust írta: Lenne letjogosultsaga egy uj Terminatornak, csak arra van szuksege a szerianak, amire az SW-nek is, es itt sem merik meglepni.
Őszintén érdekelne a véleményed.
Mert a legutóbbi SW filmről úgy-ahogy normális hangulatban jöttem ki, de ahogy teltek a napok egyre jobban kezdett elkapni az úr isten mi volt ez a szar érzés. És ahogy leüllepedett bennem, sajnos maradt is ebben a kategóriában.
Jo de te a marveleket is szereted, hagyjalmar.Csabi írta:szerintem tök fasza.Faust írta:Szánalmas.![]()
![]()
![]()

Cameron meg leszarja mar, amit el akart meselni, elmeselt, es most amugy is a Pocahontas 2-3-4-5-el van elfoglalva.
Lenne letjogosultsaga egy uj Terminatornak, csak arra van szuksege a szerianak, amire az SW-nek is, es itt sem merik meglepni.
- nzooli93
Mikor jott a hir,hogy Cameron visszakapta a jogokat,es a legendas 1-2 resz utan folytatja a sajat sztorijat Linda Hamiltonnal nagyon bizakodo voltam. De ez a trailer elegge lehangolt. Nemtudom hova tenni. John Connor pl hol van? Mik ezek a szineszek? Azt hittem Cameron felugyelete alatt visszaternek arra a komor veszjoslo vilagvege hangulatra, es egy igazan jo erzelmesebb filmwt raknak le,de bena cgi orgianak tunnik csak,mint a genesys...
- Remy
- Kapcsolat:
Ezt már rég tönkrevágták.istimester írta:
Miért kell mindent tönkretenni?

2 zseniális, a többit a kukában keressétek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
De mi az agyrákért kell újabb Terminátor?
Hát nem tudnák már kitalálni valami újat?
Hát nem tudnák már kitalálni valami újat?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Volt benne lényeg?sebydani írta: Úgy látom a mondanivalóm lényegi része senkit sem érdekel![]()
![]()

Na jó megyek, mert megversz.

Igazán nem mondhatod, hogy nem szeretünk és nem törődünk veled.Azonnal jött mindenki és kaptad a szeretetet.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Úgy látom a mondanivalóm lényegi része senkit sem érdekel

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Khm, papucs khm.sebydani írta: Akinek érdekli a barátnőjét és elkísériKülönben egész szórakoztató volt.

ZIDANE