Altalaban az ilyen cikkek eleg jol belovik hogy mi lesz a kormanyparti narrativa a kovetkezo idoszakban, ez most nem szimplan undorito, hanem konkretan veszelyes. Kivancsi lennek a fideszes emberek velemenyere, hogy tenyleg komolyan gondoljak-e azt, hogy a klimavaltozasert nem felelosek az emberek
Hűha. Nagyon nehéz helyzet elé állítottál, mert se a 444-et, se Bayert nem tudom érdeklődve olvasni.
Nagyvonalakban beleolvastam a cikkbe, hát meglátjuk, milyen irányt vesz a fidesz.
Röviden, én is nagyon aggódom a klímaváltozás miatt, de az Eu-n belül is elenyésző Mo. felelőssége, hát még nemzetközileg.... Ezrelékben lehetne mérhető, nulla nehéziparunk van, és egy kis morzsa vagyunk az EU közepén. Szóval nem hiszem hogy ez annyira központi kérdés a mi kis hazánkban.
És amíg a zöldpolitika arról szól, hogy megakadályozzák a paksi projektet, addig maximálisan ellene vagyok, mert
Pont azzal tudunk a legtöbbet tenni a klímaváltozás ellen. Bocsánat, az energetika nekem szívügyem.
Persze, felelősek az emberek a változásért, és egyre égetőbb a probléma. Mondjuk szerintem az EU jó úton jár ebben a tekintetben, nem akarok mutogatni, de a probléma főként más kontinenseken gyökerezik.