Te szemétTekintettel vagyok azokra, akik velem utaznak, de nem dohányoznak. Füstmentes autóba üljenek be mellém

HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 29., szerda 9:59
Te szemétTekintettel vagyok azokra, akik velem utaznak, de nem dohányoznak. Füstmentes autóba üljenek be mellém
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 29., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 29., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. május 29., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 29., szerda 9:31
Dupla D írta:
Viszont itthon például a cigicsikk eldobálás nem kap elég hangsúlyt. Egyrészt tele van ezzel a szeméttel a város, másrészt még káros is a környezetre, harmadrészt nehezen is bomlik le a szűrő. A dohányosok többsége teljesen természetesnek veszi, hogy szabadon el lehet dobálni vagy be a csatornába, ami ugyanolyan, mintha a járdára dobná. Ez ellen sokkal többet kéne tenni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 29., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. május 29., szerda 8:37
A világ más részein is kezdik. Pl chile volt az első aki elkezdte betiltani a műanyagokat, kezdetben csak a partokon. Bár igazad van eléggé szerény a folyamat és európa az aki valamennyire mozgósít. Ami már csak azért is fontos lenne mert a szervezetünk teli van műanyag részecskékkel és jelenleg az orvostudomány sincs tisztában miféle hátrányokkal fog ez járni. A fogyasztás visszafordítása lenne az egyik legfontosabb ami magával hordozná a kevesebb műanyag használatot is és az erdős területek meghagyását. Lásd brazilia esete ahol több ezer hektárokat vágtak ki, csak azért, hogy kitudják szolgálni a megnövekedett export igényt.füst írta: A vegánok mondjuk nálam is.![]()
Sztem az EU már odafigyel erre, egyre erősebben szabályozzák a belső égésű motorokat, a műanyag gyártással is végre foglalkoznak... hát igen, a fogyasztáson még kell majd kalibrálni, de szerintem jó úton járunk, és mutogatok, hogy végre a világ más csücskeiben is kezdjenek már hozzá. Főleg USA és távol-kelet, amíg ők nem tesznek semmit, addig a fejünkre is állhatunk.
Pár hete olvastam, hogy Kínában nagy mennyiségű freont ömlesztettek és jelenleg is azt teszik a nagyvárosok felett, hogy az átlag hőmérsékleten javítsanak, mert a kibocsátott freontól 2-3 fokot csökken a hőmérséklet. Hogy szebben nézzenek ki a hőmérséklet-változást követő kimutatások. Sunyik.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 29., szerda 7:29
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. május 29., szerda 7:10
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 29., szerda 6:46
Hűha. Nagyon nehéz helyzet elé állítottál, mert se a 444-et, se Bayert nem tudom érdeklődve olvasni.Altalaban az ilyen cikkek eleg jol belovik hogy mi lesz a kormanyparti narrativa a kovetkezo idoszakban, ez most nem szimplan undorito, hanem konkretan veszelyes. Kivancsi lennek a fideszes emberek velemenyere, hogy tenyleg komolyan gondoljak-e azt, hogy a klimavaltozasert nem felelosek az emberek
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. május 29., szerda 1:58
szerintem a valaki altal korabban beirt strategia mukodhetne, legalabb is jozan paraszti esszel belegondolva.fegyver, többszázezres tüntetés.
ezeket máshogy az életben nem fogják eltávolítani.
max ha OV majd nem lesz többé. akkor széthullhat a fidesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 29., szerda 0:57
Én egyszerűen nem tudom és nem akarom elhinni, hogy komolyan gondolják. Nem hülyék ők, egyszerűen a zöldpártiság nem illeszkedik a politikai platformjukhoz, és általában olyan emberek támogatják a zöldpártiságot, akik elenyésző százalékben az ő támogatóik. Nem szól nekik ez az egész másról, mint a hatalomról. Csak nehogy mire kimennek ők a közéletből már nem lesz min hatalmat gyakorolni, vagy valami nagyon élhetetlen valami lesz belőle.Mas: https://444.hu/2019/05/28/bayer-zsolt-m ... t-gyulolni
Altalaban az ilyen cikkek eleg jol belovik hogy mi lesz a kormanyparti narrativa a kovetkezo idoszakban, ez most nem szimplan undorito, hanem konkretan veszelyes. Kivancsi lennek a fideszes emberek velemenyere, hogy tenyleg komolyan gondoljak-e azt, hogy a klimavaltozasert nem felelosek az emberek.
HozzászólásSzerző: géza » 2019. május 29., szerda 0:37
Ha mar szoba kerult, pont a napokban hallgattam meg a 25 perces beszedet, es azon gondolkoztam, hogy mar 2006-ban is milyen jo munkat vegzett a fidesz abban, hogy egy kollektiv ellenseget adjon az embereknek akit kehet kindennel jobban gyulolni. Nem mosdatom Ferit, de abbol a beszedbol minden embernek harom, kontextusbol kimaradt mondat ragadt meg, az nem, hogy epp azert mondta hogy elkurtuk, hogy szedje ossze magat mindenki.füst írta: köszönhetően a prímkígyó coming outjának.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 28., kedd 20:26
az első mondat a krumplis, virágos, ajándékos bullshit.BBeno írta:
hol éri el a vidéket az ellenzék hírekkel? és milyen pénzből támogassák az egyházat?
vagy a krupmlisra gondoltál? akkor nem szóltam csak nem értettem elsőre. kiemelés miatt
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. május 28., kedd 20:16
A falvak nélkül nem lehet választást nyerni.Dupla D írta: Füst, te is látod, hogy most sokkal nagyobb az ellenszél kormányoldalról, mint annak idején volt. Most a médián, erzsébetutalványon és közmunkán keresztül foglalkozik a Fidesz a falvakkal, akkoriban a baloldalnak ez kimaradt. Most hiába kezdene el valaki személyesen próbálkozni a falvakban, nem látom értelmét. A falvak nélkül kell megverni a Fideszt, és ha sikerülne így a váltás, akkor utána felépíteni magukat a médián keresztül.
Bár én hiszek abban az álomvilágban, ahol a közmédia valóban pártoktól függetlenül működhet, ahogy a helyi lapok is. Ezért sem veszi be a gyomrom, ami most folyik vagy ami régebben folyt (ami ebből a szempontból közel sem volt ilyen egyoldalú, ezt te is tudod).
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 28., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 28., kedd 20:10
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 28., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 28., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 28., kedd 19:47
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem