https://www.youtube.com/watch?v=ZR0ZocjsjU0 ez pl hatalmas kedvenc lett

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 25., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 25., szombat 16:53
Így viszont már sok is. Messi nem CSK személyiség, kár is belemagyarázni.Sceptical írta:Év elején interjút is adott.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. május 25., szombat 15:54
Pont nemrégiben készítettek egy képes összeállítást, hogy Messi és CR mellett milyen "zsenik" voltak az utóbbi időben. Háát akárhogy is nézzük, azért az argentin mellett ezerszer jobb focisták rohangáltak. A válogatottban meg főleg. CR-nek azt a hazai 04-es EB-t még be kellett volna húzni - kár érte...Remy írta: Csak Messi mellett nem favágók voltak. CR sokkal rosszabb csapattal nyert EBt.
HozzászólásSzerző: Sceptical » 2019. május 25., szombat 14:31
Ha rám gondolsz, én nagyjából egy éve olvasom ezt a fórumot, most éreztem úgy, hogy érdemben hozzá tudnék tenni.Süti írta: Most a kupadöntő miatt ekkora a barcaszurkoló rajzás itt, vgy puszta véletlen?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 25., szombat 14:28
HozzászólásSzerző: Sceptical » 2019. május 25., szombat 14:14
Egyébként Messi a szezon kezdete óta csapatkapitány, előtte 2015-től Iniesta volt. Tényleg nem sokszor nyilatkozik a sajtónak, de mióta CSK, ez változott valamennyit. Év elején interjút is adott.Tottinho írta: Pénteken a Barcelona sajtótájékoztatót tartott már a Betis stadionjában - ott lesz a döntő -, és az argentin Lionel Messi 4 év után vállalta, hogy válaszol a kérdésekre.
Ez komoly?![]()
A nagy CSK
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 25., szombat 13:44
Egy cikkben olvastam. Megakadt ezen a 4 év után újra válaszolt a sajtónak. Elég sok idő ez egy csapat első számú emberétől.rashidm írta:Ez mi akar lenni? 4 év után? Mi volt 4 évvel ez előtt?Tottinho írta: Pénteken a Barcelona sajtótájékoztatót tartott már a Betis stadionjában - ott lesz a döntő -, és az argentin Lionel Messi 4 év után vállalta, hogy válaszol a kérdésekre.
Ez komoly?![]()
A nagy CSK
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. május 25., szombat 11:55
Ez mi akar lenni? 4 év után? Mi volt 4 évvel ez előtt?Tottinho írta: Pénteken a Barcelona sajtótájékoztatót tartott már a Betis stadionjában - ott lesz a döntő -, és az argentin Lionel Messi 4 év után vállalta, hogy válaszol a kérdésekre.
Ez komoly?![]()
A nagy CSK
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 25., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 23., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 23., csütörtök 18:56
Juve es a bl dontok is szep story.BBeno írta: vagy a liverpool és a PL bajnoki cím![]()
HozzászólásSzerző: VDave87 » 2019. május 23., csütörtök 18:37
Nem nyert semmit. A hazàja válogatottjàval nagy versenyeken én pedig erre akartam erősen ràvilàgítani mert ez meg tény. Itt te vagy aki beteg módon megmagyaràzni meg szépíteni akarsz mindent a liverpooli zakó óta messiről.. visszamenőleg még a 7-0 münchen elleni meccset is kimagyaràztad hogy sérülés miatt nem jàtszott aztán 3 napra rà a betis ellen màr a média istenítette mert duplázott.. itt neked fóbiás gondjaid vannak mert ahogy làtom még szellemfiókot is csináltàl azért hogy megmagyarázd azt amire ergo senki nem kivàncsi. Hogy mibe szar vagy mibe jó a média szent tehene.BuckB írta:Olvasd már vissza, az eredeti állítás ez volt: "hogy karrierje alatt hány válogatott tornán vehetett részt, és még semmit sem ért el"VDave87 írta: Az erölködés és a tények között az a makacs különbség ...
Ezt próbáltam finoman megvilágítani hogy egy butaság.. de azért nyomjátok csak...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 23., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 23., csütörtök 18:03
Legszebb, hogy 3.___Samy___ írta: Nálam az a semmivel egyenlő, hogy négyszer majdnem nyert valamit. Az Alteti is majdnem nyert két BL-t, de az ugyanaz mintha nem nyert volna semmit.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. május 23., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 23., csütörtök 16:46
Idióta vagy, elég érv?szellemB írta:Nem bántottam senkit, nem sértegettem senkit, még a madrid játékosairól is tisztelettel beszéltem, persze mellette próbáltam a mieinket is megvédeni, azt gondolom normális és védhető érvekkel, erre kiraktok.. ez nem a RMhoz méltó.szellemB írta:Amúgy látom, hogy itt, aki nem áll be a sorba azt kivágják véglegesre kapásból..., szép.
HozzászólásSzerző: szellemB » 2019. május 23., csütörtök 16:44
Nem bántottam senkit, nem sértegettem senkit, még a madrid játékosairól is tisztelettel beszéltem, persze mellette próbáltam a mieinket is megvédeni, azt gondolom normális és védhető érvekkel, erre kiraktok.. ez nem a RMhoz méltó.szellemB írta:Amúgy látom, hogy itt, aki nem áll be a sorba azt kivágják véglegesre kapásból..., szép.
HozzászólásSzerző: szellemB » 2019. május 23., csütörtök 16:38
Én is ezt mondom, persze hogy kudarc, de az NEM igaz hogy nem ért el semmit, amit a kollegák szajkóznak... ott volt egy köpésre a sikertől 4x___Samy___ írta: eddig a válogatott szereplése egy kudarc. Ezen nincs mit szépíteni.
HozzászólásSzerző: szellemB » 2019. május 23., csütörtök 16:37
Ennyire veszitek figyelembe amit ír az ember pár hozzászólással ezelőtt leírtam hogy Messi is hibás!! És azt is hogy mikért.. olvasd már el.istimester írta: Vereség: Messi nem lehet hibás, csak a többiek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. május 23., csütörtök 16:30
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem