Pár hete még Alis fotomontazsok, most meg...ziro4vr írta: Csak meg kell nézni kivel pózolt pár napja..![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 2., vasárnap 11:03
Pár hete még Alis fotomontazsok, most meg...ziro4vr írta: Csak meg kell nézni kivel pózolt pár napja..![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 2., vasárnap 10:51
Szerintem amióta kicsit jobban odafigyelnek a doppingolókra a Tour de France is kicsit laposabb lett, egyszerűen sokkal kisebb a különbség a bringások közt, nem tud senki komolyabban ellépni a többiektől.Süti írta:Várható volt, idén nagy csalódás az egész Giro.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 2., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. június 2., vasárnap 8:36
Néztem összefoglalót, kapott pár szép maflást AnthonyRealista24 írta: Joshuat szépen kiütötte malacka![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 2., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 26., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 26., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 23., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 22., szerda 21:08
Az a kizárás elég véleményes volt.Süti írta:Nekem Viviani csalódás, ma is bezárták... Szerintem neki az a kizárás betett fejben teljesen.![]()
Ha nem történik vele semmi, meglesz neki. Vége méghozzá időfutam lesz.Süti írta:Egyébként meg jöjjenek a hegyek meg hajrá Primoz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 22., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 22., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. május 16., csütörtök 1:47
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 9., csütörtök 13:19
Továbbra is ott lenne azon a szinten. Az átigazolása előtt sorra nyerte most csak ha a legnagyobb versenyt nézzük a Tour szakaszokat. Aztán tavaly mikor eligazolt a Katushaba fejbeütés szerűen nem jöttek az eredmények legfőképp megfelelő emberek hiányában. Hiába az utolsó időkben már olyan volt a csapata amivel hoznia kellett volna a győzelmeket, az az 1 szezon erre is rányomta a bélyegét. Szerintem. Remélem sikerül újra felépítenie magát.Süti írta:Utolsó időkben már a világ legjobb sorával se hozta amit vártak tőle. Annyi tehetséges fiatal sprinter van, hogy ez a teljesítmény World Tour szinten már kevés.Tottinho írta:
Most olvasom én is fbn. Hát enyhén fogalmazva a QS után ez a Katushaba igazolás nagy visszaesés volt neki. Emberei sem voltak meg. Ha marad ugyanott tartott volna, így legalább újra felépítheti magát.
Jut eszembe, Sagan könyvet olvasod?Ha igen, milyen?
Be van már készítve, csak júniusig nagyon sűrű napjaim vannak, de utána előveszem.Azt mondják, hogy nagyon jó.
![]()
Jobb mint a tavaszi szezonja.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 9., csütörtök 12:39
Utolsó időkben már a világ legjobb sorával se hozta amit vártak tőle. Annyi tehetséges fiatal sprinter van, hogy ez a teljesítmény World Tour szinten már kevés.Tottinho írta:
Most olvasom én is fbn. Hát enyhén fogalmazva a QS után ez a Katushaba igazolás nagy visszaesés volt neki. Emberei sem voltak meg. Ha marad ugyanott tartott volna, így legalább újra felépítheti magát.
Jut eszembe, Sagan könyvet olvasod?Ha igen, milyen?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 9., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. május 9., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 26., péntek 2:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 26., péntek 1:30
Nono, 1/2 -n remelem Bosa lesz, vagy QW, de ha Lynch kepes lesz hatra tradelni es kiviszik Bosat hat remelem masnap kirugjakRealfan1 írta: 2-től..
Tetszene, ha 1/1re Bosát húzná a Cards , borítaná keményen a boardokat![]()
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. április 26., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 26., péntek 0:13
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem