HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 20., hétfő 10:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett annyira.
De legalább ne jöjjünk ilyen faszságokkal, hogy teleportálás. Láthatóan eltelt sok idő, Jon megszakállasodott a börtönben. Szeretted volna látni, hogy mutassák végig ameddig mindenki fellowagol King's Landingba?
Jon pont a származása miatt nem lehetett király, jobb ha nem uralkodik egyetlen Targaryen sem.
Igazából ott volt elcseszve, hogy megölte Danyt, és utána nem vágták le őt is, ott voltak az unsilliedek, meg a dothrakik, úgy rémlik sokkal többen voltak, mint az északiak.
Jon ilyen tutyimutyi, hát már mióta megmondták neki, hogy You know nothing Jon Snow.
Kár, hogy senki nem mondta ki, hogy quennslayer!
Bran király: jól kifőzték, habár a kiválasztás az elég gagyi volt, és Westeros jövője is messze nyitva lett hagyva ezzel. Vagy lehet ő mostmár vagy 2000 évig fog élni.
A sárkány is csak úgy elrepült a naplementébe.
Azt én sem értettem, hogy egyszer havazott Kings Landingben, aztán meg sütött a nap, és zöldelltek a fák (a királyválasztáson)
KAG
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sam Grand Maester lett, és mint olyan gondolom nem lehetnek földjei, Bronn megkapta amit ígértek neki. MInden ilyen részletre nem volt idő (mert kellett mutatni, ahogy a karakterek lassan sétálnak), de igazából nem is volt lényeges info