Azt is leírtamdzsi91 írta: Amúgy ,hogy a pöcsömbe lehet már pályán miután lepofozott egy szurkolót? Azthitten kap vagy 10 meccset![]()

HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 12., vasárnap 8:07
Azt is leírtamdzsi91 írta: Amúgy ,hogy a pöcsömbe lehet már pályán miután lepofozott egy szurkolót? Azthitten kap vagy 10 meccset![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 12., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 12., vasárnap 8:02
A karatés gólöröme, a szurkoló ütés után (de ezt a második bekezdésemben leírtam). A cikkben van kép.dannen írta: gondolom a kendo a fejen a problema?
akibol meg ilyen indulatokat valt ki hogy lepofozna, az sem sokkal kulonb, mint o.
HozzászólásSzerző: chronic » 2019. május 12., vasárnap 7:25
Babinho írta: Mit csinált ez a tünemény?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. május 12., vasárnap 7:20
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 11., szombat 23:10
Nem hiszem el, hogy ilyenkor Buffon nem megy oda és oszt ki egy igazi jó bokából indított parasztlengőt neki (sajnos Ő nem ilyen pedig aki megtehetné onnan ezt, az Ő lehetne). Egyetlen egy embert sajnálok abból a szarkupacból, Ő Buffon. Az idiótája hogy mehetett ezek közé?ziro4vr írta: Hogy néz ki ez a szerencsétlen..úgy pofánverném, nem rendesen csak úgy lepofoznám egy félig használt büdös adidas papuccsal, hogy térj már észhez te idióta.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. május 11., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 11., szombat 21:53
Csövesbánat, régóta mondom. Már csak így tud kitűnni.ziro4vr írta: Hogy néz ki ez a szerencsétlen..úgy pofánverném, nem rendesen csak úgy lepofoznám egy félig használt büdös adidas papuccsal, hogy térj már észhez te idióta.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. május 11., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. május 9., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. május 8., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 7., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. május 2., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 2., csütörtök 20:17
Én meg azt olvastam, hogy az FFP miatt nekik is valamit el kellett sunyiba simítaniuk, mert nem feleltek meg neki. Persze ez még jelentheti azt, hogy az igazolások nélkül csak a fizukat nézve profitosak.M1Ö írta:Volt valami kimutatás, hogy már ők is annyi pénzt kapnak évente, mint a nagy csapatok. 600+ milliót, de nem akarok hülyeséget írni, nem emlékszek pontosan. A lényeg, hogy folyik be a pénz, a PSG-nél meg nem.tudom mi lehet ami annyira hozna. Gondolom a TV-s jogdíjak közelében sincsenek az angolokhoz képest.Kerlon írta:A City se nyereséges szerintem, csak kevésbé veszteséges.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. május 2., csütörtök 20:06
Volt valami kimutatás, hogy már ők is annyi pénzt kapnak évente, mint a nagy csapatok. 600+ milliót, de nem akarok hülyeséget írni, nem emlékszek pontosan. A lényeg, hogy folyik be a pénz, a PSG-nél meg nem.tudom mi lehet ami annyira hozna. Gondolom a TV-s jogdíjak közelében sincsenek az angolokhoz képest.Kerlon írta:A City se nyereséges szerintem, csak kevésbé veszteséges.
Igen-igen, de én a kiszállásra gondoltam, nem M'Bappé leigazolására.El Sie7e írta: amennyiben csak a 22-es katari vb után jönne akkor az 23 nyara
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. május 2., csütörtök 19:34
marad a spanyolok egy részeBabinho írta: Ha Balet eladjuk biztos igazolunk egy jó Neymart. Olyan nincs hogy ne legyen kit szidnunk![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 2., csütörtök 19:33
amennyiben csak a 22-es katari vb után jönne akkor az 23 nyaraM1Ö írta:Ha lesz is belőle valami, akkor leghamarabb a '22-es katari VB után. Amúgy elképzelhető. Akármennyire van tele, csak az adózásra elment 1 milliárd eurója... És nem angliában vannak, mint a City, hogy nyereségesek legyenek.BlancoMark írta: A katari állami cég 2011-ben vette meg a Paris Saint-Germain FC-t, de annak azóta sem sikerült a Bajnokok Ligáját megnyernie, ráadásul idén a hazai kupát is elbukta. A Le Parisien szerint cég így középtávon kiszállna a projektből, rövid távon pedig visszavágná a klub támogatását.(AS)
Jovore akkor egy akcios Mbappe.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 2., csütörtök 19:29
A City se nyereséges szerintem, csak kevésbé veszteséges.M1Ö írta:Ha lesz is belőle valami, akkor leghamarabb a '22-es katari VB után. Amúgy elképzelhető. Akármennyire van tele, csak az adózásra elment 1 milliárd eurója... És nem angliában vannak, mint a City, hogy nyereségesek legyenek.BlancoMark írta: A katari állami cég 2011-ben vette meg a Paris Saint-Germain FC-t, de annak azóta sem sikerült a Bajnokok Ligáját megnyernie, ráadásul idén a hazai kupát is elbukta. A Le Parisien szerint cég így középtávon kiszállna a projektből, rövid távon pedig visszavágná a klub támogatását.(AS)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. május 2., csütörtök 19:22
Ha lesz is belőle valami, akkor leghamarabb a '22-es katari VB után. Amúgy elképzelhető. Akármennyire van tele, csak az adózásra elment 1 milliárd eurója... És nem angliában vannak, mint a City, hogy nyereségesek legyenek.BlancoMark írta: A katari állami cég 2011-ben vette meg a Paris Saint-Germain FC-t, de annak azóta sem sikerült a Bajnokok Ligáját megnyernie, ráadásul idén a hazai kupát is elbukta. A Le Parisien szerint cég így középtávon kiszállna a projektből, rövid távon pedig visszavágná a klub támogatását.(AS)
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. május 2., csütörtök 19:19
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem