HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 8., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 8., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 8., szerda 21:02
Az a kemény.BBeno írta: engem már zavar ez az ajax hype. go spurs.
leicester hypenál is reméltem hogy végül nem nyerik meg a PL-t.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 8., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. május 8., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 8., szerda 20:58
Bennem már nincs semmi. Barca is kiesett, így hátradőlve nézek bármit.KAG írta: Rettentő fura érzés amúgy úgy leülni BL-t nézni ebben a szakaszban, hogy nem basz szét az ideg már órákkal a meccs előtt.![]()
egy kis feszkó amúgy van bennem... azok a fránya szokások.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 8., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 8., szerda 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 8., szerda 20:23
Ja, a Barca elleni zakok miatt is úgy pörgunk.Tottinho írta:M1Ö írta:
Ez igaz, csak egy ilyen kh kéne. Hiába van meg benne, ha félpályánál van mondjuk. Amiket linkeltél videókat Ramosról, hogy hátulról irányít és magyaráz, hogy ki-hova, mi merre-hány méter. Na egy ilyen embert kéne találni. Csak szerintem sem fogunk, főleg ha nem is akarunk.Jogosak, én az egész hátvédsort néztem most.Dupla D írta:
Carvajalban van valami, de szerintem ő nem fogja magát azzá kinőni, mivel egy vezérnek a képességeiben is legjobbnak kell lennie. Ráadásul egy védelmet középről kell irányítani.
Szerintem nem, egy döntőben teljesen mások vagyunk. Hatalmas fölénnyel a rutin itt van (ebben Kloppot ismerjük), illetve az amit tavaly kaptunk a döntő után pörgette volna a játékosainkat az egyszer 100%. Legalábbis én így gondolom.wZoLee7 írta: Olvastam Ramosnal h vele megvertuk volna az ajaxot, csak en erzem ugy h egy ujabb pool elleni donton elvernenek minket? Szerintem nekunk sokkal jobb h iden hamarabb kiszalltunk, a csapat jovojet illetoen biztos
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 8., szerda 19:51
M1Ö írta:Ez igaz, csak egy ilyen kh kéne. Hiába van meg benne, ha félpályánál van mondjuk. Amiket linkeltél videókat Ramosról, hogy hátulról irányít és magyaráz, hogy ki-hova, mi merre-hány méter. Na egy ilyen embert kéne találni. Csak szerintem sem fogunk, főleg ha nem is akarunk.Tottinho írta:Carvajalban viszont szerintem van ilyesmi vezértípus.
Jogosak, én az egész hátvédsort néztem most.Dupla D írta:Carvajalban van valami, de szerintem ő nem fogja magát azzá kinőni, mivel egy vezérnek a képességeiben is legjobbnak kell lennie. Ráadásul egy védelmet középről kell irányítani.Tottinho írta:
Ezt már leírtam én is, szintén így gondolom. Carvajalban viszont szerintem van ilyesmi vezértípus.
Szerintem nem, egy döntőben teljesen mások vagyunk. Hatalmas fölénnyel a rutin itt van (ebben Kloppot ismerjük), illetve az amit tavaly kaptunk a döntő után pörgette volna a játékosainkat az egyszer 100%. Legalábbis én így gondolom.wZoLee7 írta: Olvastam Ramosnal h vele megvertuk volna az ajaxot, csak en erzem ugy h egy ujabb pool elleni donton elvernenek minket? Szerintem nekunk sokkal jobb h iden hamarabb kiszalltunk, a csapat jovojet illetoen biztos
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. május 8., szerda 19:29
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 8., szerda 19:10
Carvajalban van valami, de szerintem ő nem fogja magát azzá kinőni, mivel egy vezérnek a képességeiben is legjobbnak kell lennie. Ráadásul egy védelmet középről kell irányítani.Tottinho írta:Ezt már leírtam én is, szintén így gondolom. Carvajalban viszont szerintem van ilyesmi vezértípus.Dupla D írta: Szerintem sokaknál nagyon le van becsülve a vezér erény egy játékosban. Hozzá vagyunk szokva, nálunk természetes, mert itt van Ramos. Az egész védekezést jelentősen tudja befolyásolni, ha van egy jó vezér. Félek, hogyha Ramos kiöregszik, mi nem fogunk találni olyat (és jelenleg úgy tűnik nem is keresünk), aki átveheti az irányítást a védelemben. Varane-ra soha nem fognak úgy hallgatni, mint rá, Militao is az új Pepének tűnik inkább, aki nem vezér "csak" egy tökéletes belső védő. Ezért nálam De Ligt minden pénzt megérne. Az ő elszalasztása olyan hiba lesz, mint támadásban Mbappéé (annyi különbséggel, hogy papíron darabra a védelemben megvagyunk). A Barca kurvajól fog járni vele.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. május 8., szerda 19:08
Ez igaz, csak egy ilyen kh kéne. Hiába van meg benne, ha félpályánál van mondjuk. Amiket linkeltél videókat Ramosról, hogy hátulról irányít és magyaráz, hogy ki-hova, mi merre-hány méter. Na egy ilyen embert kéne találni. Csak szerintem sem fogunk, főleg ha nem is akarunk.Tottinho írta:Carvajalban viszont szerintem van ilyesmi vezértípus.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 8., szerda 19:05
Ezt már leírtam én is, szintén így gondolom. Carvajalban viszont szerintem van ilyesmi vezértípus.Dupla D írta: Szerintem sokaknál nagyon le van becsülve a vezér erény egy játékosban. Hozzá vagyunk szokva, nálunk természetes, mert itt van Ramos. Az egész védekezést jelentősen tudja befolyásolni, ha van egy jó vezér. Félek, hogyha Ramos kiöregszik, mi nem fogunk találni olyat (és jelenleg úgy tűnik nem is keresünk), aki átveheti az irányítást a védelemben. Varane-ra soha nem fognak úgy hallgatni, mint rá, Militao is az új Pepének tűnik inkább, aki nem vezér "csak" egy tökéletes belső védő. Ezért nálam De Ligt minden pénzt megérne. Az ő elszalasztása olyan hiba lesz, mint támadásban Mbappéé (annyi különbséggel, hogy papíron darabra a védelemben megvagyunk). A Barca kurvajól fog járni vele.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 8., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. május 8., szerda 18:29
Na akkor többet nem jövök ha Van Dijk kapja, megeszem a kalapom.KAG írta:Kerlon írta: Ha Salah vagy Mané nagyobbat ment volna BL-ben, akkor lett volna rá esély.
Még amit el tudok képzelni, hogy Van Dijköt betolják, mint a PL legjobbjának. De ahhoz kell a BL mindenképpen, sőt ha meg lenne a PL, akkor talán nem is lenne kérdés ez.
Az a problem vele, hogy semmi extrát nem teljesít.
Ha Ramos nem kapta meg 14-ben arra a menetelésre, akkor csodálkoznék, ha Van Dijk megkapná.
Bár őt valamiért divat szeretni, Ramost meg ugye utálni kell.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. május 8., szerda 18:27
Kerlon írta: Ha Salah vagy Mané nagyobbat ment volna BL-ben, akkor lett volna rá esély.
Még amit el tudok képzelni, hogy Van Dijköt betolják, mint a PL legjobbjának. De ahhoz kell a BL mindenképpen, sőt ha meg lenne a PL, akkor talán nem is lenne kérdés ez.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. május 8., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 8., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. május 8., szerda 16:54
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem