Vak tyúk is tlal szemetflori írta: Liverpool - Tottenham
Chelsea - Arsenal
Gyertek.![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 8., szerda 23:09
Vak tyúk is tlal szemetflori írta: Liverpool - Tottenham
Chelsea - Arsenal
Gyertek.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2019. május 8., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. május 8., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. május 8., szerda 15:27
1 evre nem erne meg nekik, de szerintem ha most nem igazol el Hazard, akkor mar nem is fog. Max levezetni majd Kinaba vagy Amerikaba. Ha igy gondolkodik a Chelsea, akkor megerheti nekik megtartani most nyaron. De szerintem jonni fog hozzank.ferni írta:100 milliót megérne nekik 1 év Hazard játék?Anthony írta: A hírek szerint Kantét is kinézte Zidane, de így meg lehet, hogy Hazardot sem engedi el a Chelsea, nekik lehet úgy is megéri, ha jövőre ingyen megy el.
Kétlem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. május 8., szerda 15:10
100 milliót megérne nekik 1 év Hazard játék?Anthony írta: A hírek szerint Kantét is kinézte Zidane, de így meg lehet, hogy Hazardot sem engedi el a Chelsea, nekik lehet úgy is megéri, ha jövőre ingyen megy el.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. május 8., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. május 8., szerda 14:31
Amennyire emlékszem korábban is a CAS függesztette fel a többi csapatnál a büntetéseket. FIFA-tól nem nagyon lehetett mást várni.Most épp ezt utasította el a FIFA, mármint a büntetés felfüggesztését nyárra.
Elég kérdésesnek tűnik, hogy ezek után a CAS számukra kedvező ítéletet hozzon, ez viszont bőven kihat ránk is, mert a hírek szerint Kantét is kinézte Zidane, de így meg lehet, hogy Hazardot sem engedi el a Chelsea, nekik lehet úgy is megéri, ha jövőre ingyen megy el.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 8., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 8., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 8., szerda 14:01
Most épp ezt utasította el a FIFA, mármint a büntetés felfüggesztését nyárra.CS0ki írta: Chelsea fellebbezését elutasították. Akkor jöhet a CAS lassan, meg remélhetőleg a büntetés felfüggesztése addig.
Luis Suarez, Ivan Rakitic, Jeremy Mathieu, Claudio Bravo and Marc-Andre ter Stegen
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. május 8., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. május 7., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 7., kedd 11:55
De az még szebb lenne, ha a City úgy bukná a bajnoki címet, ahogy anno megnyerték, egy utolsó perces góllal az utolsó fordulóban.BBeno írta: az lett volna az igazi ha beniteznek sikerul az x a pool ellen.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 7., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. május 7., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 7., kedd 9:31
Nem csak egy meccsen kéne odatenni magad.RealMadridFanatic írta: Ezen mi a meglepő? Ha csak a játékosokat nézem, ilyen meccseken tudják eladni magukat, több megfigyelő, nagyobb érdeklődés övezi ezeket a meccseket, főleg ha a bajnoki cím még terítéken van.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. május 7., kedd 9:26
Ezen mi a meglepő? Ha csak a játékosokat nézem, ilyen meccseken tudják eladni magukat, több megfigyelő, nagyobb érdeklődés övezi ezeket a meccseket, főleg ha a bajnoki cím még terítéken van.Anthony írta:az ilyen kiscsapatok felszívják magukat a Real, stb. ellen. Ha minden meccsen így tolnák, akkor a legtöbb csapat nem ott tartana, ahol.Kerlon írta:Szerintem ez a helyes hozzáállás.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. május 7., kedd 9:15
Anthony írta:Idegállapotban voltak
Ezekkel mire gondolsz? Mert semmi durvát nem csináltak a meccsen. Pörögtek, az tény, de semmi durvaság/reklamálás nem volt a játékukban. Mégis miért kellett volna el lazázniuk? Minél előrébb végeznek, annál több lóvét kapnak és egy minimális esélyük még a 7. helyre meg az EL-re is lett volna esélyük.Anthony írta:de mintha kicsit túltolták volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 7., kedd 9:06
A Leicester a legrosszabb példa, mert ha jól tudom kb. a Wolvessal kézen fogva ők szerezték a legtöbb pontot a nagyok ellen. Poollal idegenben X, Chelseat megverték a Stamfordon... Stb.Anthony írta:Persze, egész évben tinglitangliskodsz, aztán egy meccsre felszívod magat, vért iszol, kecskét áldozol, vodoo babát szurkálsz, ez aztán helyes hozzáállás. És ezt most nem kifejezetten csak erre a meccsre értem, hanem az ilyen kiscsapatok felszívják magukat a Real, stb. ellen. Ha minden meccsen így tolnák, akkor a legtöbb csapat nem ott tartana, ahol. Most a Leicester pont nem jó példa, mert ők ahhoz képest elég jó helyen vannak.Kerlon írta:Szerintem ez a helyes hozzáállás.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. május 7., kedd 9:04
Persze, egész évben tinglitangliskodsz, aztán egy meccsre felszívod magat, vért iszol, kecskét áldozol, vodoo babát szurkálsz, ez aztán helyes hozzáállás. És ezt most nem kifejezetten csak erre a meccsre értem, hanem az ilyen kiscsapatok felszívják magukat a Real, stb. ellen. Ha minden meccsen így tolnák, akkor a legtöbb csapat nem ott tartana, ahol. Most a Leicester pont nem jó példa, mert ők ahhoz képest elég jó helyen vannak.Kerlon írta:Szerintem ez a helyes hozzáállás.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem