Jól éreztem a párharc előtt, hogy magabiztos Pool továbbjutás lesz.

Meccs végén a YNWA bazmeg, hidegrázós.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. május 7., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 7., kedd 23:29
Kumma nagy játékos...Swineherd írta:Ja. De nekem akkor sem fog hiányozni. Megmagyaráznak mindent, hogy szegény autista miért GOAT. Hát a falloszt, azt... Maradona egy félisten volt, de ez...dzsi91 írta:
Nekem hiányozni fog. Olyan epic magyarázkodások mentek az elmúlt 10 évben ha felsült,hogy ha fizettek volna sem tudtam volna ilyeneket kitalalálni.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 7., kedd 23:28
Fele annyi bl győzelmet akartál írni. ja bocs még a fele sincs megBlancoMark írta:Hát azért még mindig fele annyi problémájuk van jelenleg mint nekünk, BL ide, BL oda.dzsi91 írta: Na irigyli még valaki a barszát?![]()
![]()
De nyilván ez nyártól simán borulhat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 7., kedd 23:28
én sem. a barca azt se tudja mennyi problémája van, mert messi a háromnegyedét elkeni nekik.Realista24 írta:Fele annyi? Nem így látom.BlancoMark írta:
Hát azért még mindig fele annyi problémájuk van jelenleg mint nekünk, BL ide, BL oda.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. május 7., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 7., kedd 23:27
Megvárnám Jim családfakutatását.Remy írta:Lehet, hogy ő kéne ide.Csabi írta: alisson a barca-ölő. rómával tavaly, poolal idén.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. május 7., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. május 7., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 7., kedd 23:26
Ja. De nekem akkor sem fog hiányozni. Megmagyaráznak mindent, hogy szegény autista miért GOAT. Hát a falloszt, azt... Maradona egy félisten volt, de ez...dzsi91 írta:Nekem hiányozni fog. Olyan epic magyarázkodások mentek az elmúlt 10 évben ha felsült,hogy ha fizettek volna sem tudtam volna ilyeneket kitalalálni.Swineherd írta: Az egycsapatos szarvatlan kecske remélem, ezennel lehúzza a rolót. Elég volt belőle. Elég bazzeg.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. május 7., kedd 23:26
Ujefamargit!Realista24 írta: Odaát, már kamu és bunda az egész BL![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. május 7., kedd 23:25
Lehet, hogy ő kéne ide.Csabi írta: alisson a barca-ölő. rómával tavaly, poolal idén.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. május 7., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. május 7., kedd 23:23
Nem kapust keresünk amúgy?Csabi írta: alisson a barca-ölő. rómával tavaly, poolal idén.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 7., kedd 23:23
Fele annyi? Nem így látom.BlancoMark írta:Hát azért még mindig fele annyi problémájuk van jelenleg mint nekünk, BL ide, BL oda.dzsi91 írta: Na irigyli még valaki a barszát?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. május 7., kedd 23:23
Bocs pesszimista barátom, de homeless Klopp nem érdemel semmit.petiamadridista írta: Klopp megérdemelné.
Nagyon nagy edző.
Annál komolyabb h tavaly viszonylag simán lettek verve.
Még jobban felértékelődik az elmúlt néhány év ma este.
Minden kicsit szebb. Minden kicsit jobb.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 7., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 7., kedd 23:23
Hát azért még mindig fele annyi problémájuk van jelenleg mint nekünk, BL ide, BL oda.dzsi91 írta: Na irigyli még valaki a barszát?![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. május 7., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 7., kedd 23:22
poronty írta: Lelőtték vagy túlterhelt a rendszer vagy elköltöztek vagy csak szar a netem?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. május 7., kedd 23:21
Nekem hiányozni fog. Olyan epic magyarázkodások mentek az elmúlt 10 évben ha felsült,hogy ha fizettek volna sem tudtam volna ilyeneket kitalalálni.Swineherd írta: Az egycsapatos szarvatlan kecske remélem, ezennel lehúzza a rolót. Elég volt belőle. Elég bazzeg.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem