Várhatóan Raúl lesz jövőre az edző, érdekes lenne a második vonalban debütálnia
Egyébként Viniciust lehet hogy játszani fog a rájátszás meccsein. A jogi feltétele megvan.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. május 13., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. május 13., hétfő 14:30
Kerlon írta:Ezzel szerintem egyedül vagy. A középpályán az intelligenciája sokkal többet ér, mint a kapu előtt. Főleg, hogy a kaput annyira direktben nem támadja.wZoLee7 írta: Odegaard szerintem jobb szélsőként 433-ban sokkal hasznosabb és használhatóbb lenne mint a kp-n
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 13., hétfő 14:22
Ezzel szerintem egyedül vagy. A középpályán az intelligenciája sokkal többet ér, mint a kapu előtt. Főleg, hogy a kaput annyira direktben nem támadja.wZoLee7 írta: Odegaard szerintem jobb szélsőként 433-ban sokkal hasznosabb és használhatóbb lenne mint a kp-n
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. május 13., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. május 13., hétfő 13:33
Nem lenne halott ötlet Vini-Karim-Brahim, mögöttük meg Odegaard ZZ új rendszerében.Realista24 írta:Brahim és Martin egyszerre a kezdőben, azért csak megnézném pár meccsre.Csabi írta: csak megpróbálnam egy évig
Brahim, Martin, Vini, micsoda trió![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 13., hétfő 9:40
Brahim és Martin egyszerre a kezdőben, azért csak megnézném pár meccsre.Csabi írta: csak megpróbálnam egy évig
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 13., hétfő 9:40
minek ha itt van isco es asensio akik szinte meg sem kaptak az eselyt meg?Csabi írta: csak megpróbálnam egy évig
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 13., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 9., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. május 4., szombat 12:06
2 évig volt a castillában. 16 éves korában ment oda, többnyire felnőttek mellett és ellen játszani.wxyz írta: Évekig rohadt a kis túlzással amatőr szintű spanyol harmadik ligában.
Technical director Marc van Hintum said: "We are very pleased that Martin has chosen Vitesse. Despite interest from other clubs, we were able to convince Martin with the vision that Vitesse stands for.A Heerenvenen és a Vitessen kívül már szinte nem akadt klub aki kölcsönvette volna, hiába a kiemelkedő tehetség.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 4., szombat 7:57
inkabb lunin viszi eddig a palmat nalam. elkuldtek egy evre hogy meccseket nezzen par kmrrel odebbA valóság az, hogy őt a klub a lehető legrosszabbul menedzseli. Ennek az ellenkezőjét állítani butaság.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 3., péntek 23:36
És ezért ostobazhatsz másokat?wxyz írta:Milyen arcból?Realista24 írta:
Vegyel már vissza az arcból.
A valóság az, hogy őt a klub a lehető legrosszabbul menedzseli. Ennek az ellenkezőjét állítani butaság.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 3., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. május 3., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. május 3., péntek 21:56
Milyen arcból?Realista24 írta:wxyz írta: Évekig rohadt a kis túlzással amatőr szintű spanyol harmadik ligában. Leépítettük a kezdeti hírnevét, flopként tartja számon az emberek többsége. A Heerenvenen és a Vitessen kívül már szinte nem akadt klub aki kölcsönvette volna, hiába a kiemelkedő tehetség.
Aki szerint a klub őt jól menedzselte, az ostoba vagy álomvilágban él.
Vegyel már vissza az arcból.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. május 3., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 3., péntek 20:37
mész castilla meccset nézni, vagy bilbaotJim írta:ha minden spanyolt leselejteztekKerlon írta: Vagy Asensio vagy LV helyét végre átadni neki.
kinek fogok én szurkolni![]()
legalább 2-3 had maradjon![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. május 3., péntek 20:31
ha minden spanyolt leselejteztekKerlon írta: Vagy Asensio vagy LV helyét végre átadni neki.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem