'shutterisland írta:
hat en wxyz-hez foghato forumozot meg nem sokat lattam, szoval passz.
mondjuk ha nem 1-2 mondatban rendezne le a velemennyilvanitasait, en szivesen olvasnam, mert sok elgondolkodtato velemenyt/kontrat is feldobott itteni palyafutasa soran, csak nem voltak jol korulirva.
na de nem offolok.
viszont a korszakmegiteleshez visszaterve szerintem erted, mire gondolok.
egy egzakt korszak van, aminek a hataraival nem lehet jatszani, az a teljes klub tortenelem alapitastol maig.
A lenéző, kioktató stílus mindig megnyerő. Mindig lesz rá vevő, akkor tökös gyerek valaki és legfőképpen egyedi. Az a legfontosabb a mai világban, hogy meghökkentő, egyedi és megbotránkoztató legyél. Szóval jó ez, sikeres.
Szerintem ez a klubbok ezen a szinten való hasonlíthatása felesleges és mindenki úgy forgatja, ahogy akarja.
Én pl abszolút elismerem a Barca sikereit. Fantsztikus csapat. Messit pedig (én személy szerint legalábbis) minden idők legjobb játékosának tartom. Ezzel együtt nem szeretem sok esetben a Barca stílusát, a Suarez-féle játékosoktól meg kiver a víz.
Viszont én kisgyerek korom óta a Realt imádom, baromi sikeres és jó csapat. A BL tripla meg egy olyan dolog, amivel évekre letette a csapat ismét a névjegyét.