HozzászólásSzerző: Berti » 2019. május 1., szerda 11:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Napok óta olvasgatok fórumokat és nagyon kevés az a vélemény amelyikkel egyet tudjak érteni. A folyamatos elégedetlenséget én nem tudom hova tenni.
Oké, nekem is volt néhány hiányérzetem (NK halála és nem elmagyarázott motivációja, haditerv, Jamieék falhoz szorítva túlélnek mindent, Jon megy-megy de sosem ér sehova), de egyszerűen úgy kell felfogni, hogy a készítők ezt a szálat így akarták lezárni. Eddig is voltak érdekes megoldások, pláne az elején, de akkor még nem volt semmi kiforrva és nem volt ennyi teória, s így nem voltak elvárások a forgatókönyv irányában. Ez így a célegyenesben már teljesen más.
Nekem a rész úgy összességében nagyon adta, ha elvonatkoztatok attól, hogy ÉN mit szerettem volna látni és mi mennyire logikus.
Azzal is egyet tudok érteni, hogy ezt már itt lezárták és innentől kezdve már tényleg amiről szól, az a Trónok Harca. Politika és cselszövések.
Közös erővel legyőzzük a világot elpusztítani vágyó szörnyet már a könyökömön jön ki, ettől a sorozattól sem ezt vártam el.