[/color]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát bazdmeg, miért ne lett volna túl sötét? minden más műsort normálisan látok csak ezt nem?!?!?!

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 1., szerda 7:38
HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. április 30., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. április 30., kedd 22:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sok dologban igaza van, még hogyha túl is gondolta. Pl. magával a csatával kapcsolatban, vagy hogy nem lett volna-e jobb ha pár főkarakter meghal, illetve NK halála.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem ő kiakadt azon is, hogy a teóriái nem nagyon ültek. Néha tul is gondolta, ebben is elismerte egy resznel.rashidm írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=Mip2WxAAfOs
Szinte mindegy egyes percével egyet tudok érteni. Egyrészt fasza volt, szórakoztató de... másrészről elég nagy csalódás, illetve sok bugyuta dolog volt benne.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. április 30., kedd 21:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de azt meg elvárnátok, hogy NK legyen akkora csíra, hogy beküldje a darálóba a white walkereket meghalni. Nemtom rémlik-e, de attól csak elporladnak a zombik. Szóval bőven sokszoros veszteség ha meghal egy walker. Szerintem károsabb lett volna a részre, mint amekkora pluszt ad hogy pl Jaime lecsapja az egyiket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 21:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem ő kiakadt azon is, hogy a teóriái nem nagyon ültek. Néha tul is gondolta, ebben is elismerte egy resznel.rashidm írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=Mip2WxAAfOs
Szinte mindegy egyes percével egyet tudok érteni. Egyrészt fasza volt, szórakoztató de... másrészről elég nagy csalódás, illetve sok bugyuta dolog volt benne.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. április 30., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 30., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2019. április 30., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. április 30., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 30., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. április 30., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 20:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ne haragudj, de akkora fasságot írtál most. Más arcát felvenni... persze, mert eddig tök simán megölték őket és nem törtek szilánkosra, amikor kinyírták. Na ez lett volna még teljesen következetlen.dzsi91 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Ez egyáltalán nem haterkedés. Mégha elfogadom ,hogy a story jó volt csak én vagyok a hülye a kivitelezés akkor is pocsék volt szinte végig. Ha már aryabol akarunk hírót csinálni akkor van neki egy epic képessége. Kikellett volna nyíratni vele egy whitewalkert felvette volna az arcát és jól fültövön szúrja az nk-t. Vagy akár bran feláldozhatta volna magát arya felveszi az ő arcát miután kinyírta és szemenszúrja az nk-t. Legyártottak egy tonna dragon glassból készült fegyvert amit végül használni sem kellett mert a white walkerek díszletek voltak.
Az egész sorozat a télre és a zombikra volt felépítve, Komédia lesz számomra ,hogy az a cersei lesz a főgonosz akinek már az előző évadban megkellett volna halnia. És akkor megy a levesbe azor ahai, az egész winter a mad king bekattanásának sem lett magyarázata + a vargolás is csak egy kis varjúreptetésre volt jó.
Lekellett volna rendezni az előző évadban a vastrónt meg cerseit és hagyni egy évadot a great warra.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 30., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: Razdar » 2019. április 30., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 20:36
Milyen ló?Remy írta: Azért arról a nagy lóról illik leszállni, mert így nincs értelme beszélgetni semmiről.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 30., kedd 20:30
Azért arról a nagy lóról illik leszállni, mert így nincs értelme beszélgetni semmiről.Haters gona hate.
Nem lehet meggyőzni őket
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. április 30., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 20:05
Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hozzáteszem, hogy a csatában zajló hadviselési baromságok nekem sem tetszettek. Arya meg továbbra is egy assassin, akik meg a lopakodás mesterei.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. április 30., kedd 20:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez kicsit olyan, mint amikor egy video alatt van 100 komment, amibol 90 szidja, hogy ez milyen gyenge lett. Ami igaz is, hogy a kommentelok legnagyobb reszenek nem tetszett, csak a videot nem 100 ember nezte meg, hanem 30 ezer.RaúlCF írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amerre megyek a neten mindenhol egy a közös: csalódás.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. április 30., kedd 20:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem