Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, ez egy opció, hogy úgymond az Éjkirály akkor már nem aktívizálta őket, de ugye ennek ellent mond, hogy amikor ott elsuhan Arya vélhetően az egyik Más vezető mellett, akkor annak meglibben a haja és oldalra is pillant. tehát érzékelték.Kerlon írta:
[/spoiler]
csababarca:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya egy assassin, nehogy már lopakodni ne tudjon. Plusz szerintem a zombik nem értelmes dolgok, azt csinálják, amit Béla kiad nekik. A többi más meg azt se tudom, hogy került hirtelen oda, de ők is NK erejétől függenek, szóval lehet ők sem teljesen különálló lények.
nekem fura volt mindenestre, mert ezt a lopakodást sem úgy állították be, hogy simán ment neki, elterelést is kellett használni.
mindegy, nekem ezzel nem volt bajom, és nem azon háborgok hogy Arya ölte meg, szerintem is klisés lett volna egy Jon vs NK 1v1. Pláne hogy Jon már kettőt megölt így.
inkább azzal van a bajom, hogy másra számítottam az Éjkirálytól, mmint azt hittem hogy komolyabb célja és motivációval rendelkezik, és kapunk rá magyarázatot. de végülis csak egy gyilokgép, és ennyi.