ki szidná a csapat legfőbb gólvágóját?Realista24 írta:Mindenki másnak meg Karim.Kerlon írta:
Nekem itt lesz még Case.![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. május 2., csütörtök 9:25
ki szidná a csapat legfőbb gólvágóját?Realista24 írta:Mindenki másnak meg Karim.Kerlon írta:
Nekem itt lesz még Case.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. május 2., csütörtök 9:04
Mindenki másnak meg Karim.Kerlon írta:Nekem itt lesz még Case.Babinho írta: Ha Balet eladjuk biztos igazolunk egy jó Neymart. Olyan nincs hogy ne legyen kit szidnunk![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 2., csütörtök 7:59
Nekem itt lesz még Case.Babinho írta: Ha Balet eladjuk biztos igazolunk egy jó Neymart. Olyan nincs hogy ne legyen kit szidnunk![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. május 2., csütörtök 6:20
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. április 30., kedd 13:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 12:37
Jogos.Caraway írta: Ez mondjuk nem teljesen igaz. Amit kiírt pontosan az:
Neymar: “This is a disgrace, they put 4 people that know nothing about football in charge of looking at the replay for VAR. There is no penalty. How can it be a handball when it hits his back! Go f**k yourselves!”
Gondolom a végén az a go fuck yourselves volt a fő gond.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 30., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 30., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. április 30., kedd 12:25
Az is jó.Kerlon írta: Kínában fog.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 12:24
Kínában fog.Tottinho írta:Bánom is én nála, sajnálni az biztos nem fogom, semmilyen eltiltás miatt. Legjobban annak örülnék ha haza igazolna Brazíliába. Szerintem 30-31 éves korára ott fog már játszani.Anthony írta:Viszont a BL eltiltása egy vicc.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. április 30., kedd 12:22
Bánom is én nála, sajnálni az biztos nem fogom, semmilyen eltiltás miatt. Legjobban annak örülnék ha haza igazolna Brazíliába. Szerintem 30-31 éves korára ott fog már játszani.Anthony írta:Viszont a BL eltiltása egy vicc.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. április 30., kedd 11:35
Ez mondjuk nem teljesen igaz. Amit kiírt pontosan az:Anthony írta:https://index.hu/sport/futball/2019/04/ ... tt_neymar/Kerlon írta:Milyen BL eltiltás?
Ez 3 meccses eltiltást ér„Négy ember, aki semmit nem tud a futballról, és csak a lassításokat nézi”.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 11:21
https://index.hu/sport/futball/2019/04/ ... tt_neymar/Kerlon írta:Milyen BL eltiltás?
Ez 3 meccses eltiltást ér„Négy ember, aki semmit nem tud a futballról, és csak a lassításokat nézi”.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 11:19
Milyen BL eltiltás?Anthony írta:Ja, ezt én is. Viszont a BL eltiltása egy vicc. Valakit széttörsz a pályán, max. 2 meccs. Szidod a bírókat instán? 3 meccs. Hol van ilyenkor a #jesuischarliehebdo, meg véleményszabadság, stb?Tottinho írta: Neymar nyolc meccset is kaphat az ütésért.
Remélem maxolják és megkapja![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 10:56
Ja, ezt én is. Viszont a BL eltiltása egy vicc. Valakit széttörsz a pályán, max. 2 meccs. Szidod a bírókat instán? 3 meccs. Hol van ilyenkor a #jesuischarliehebdo, meg véleményszabadság, stb?Tottinho írta: Neymar nyolc meccset is kaphat az ütésért.
Remélem maxolják és megkapja![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. április 30., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 29., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. április 28., vasárnap 20:01
Szerintem is ez lehet benne, legfőképp. Azt hitte, hogy a bab is hús, aztán jött a pofon egy gyenge MU-tól és vége lett mindennek. Meg tudom érteni (de együtt érezni vele nem, mert nincs az az Isten aki miatt a PSG-t választanám a Madrid helyett) én is frusztrált lennék, ha csak a francia bajnokságban villognék, mikor azt már a Monacoval is megnyertem...Mostanra mar rajott, h mivel jar a parizsi valasztasa, sokaig ott ragadt, es erdemi dolgokert nem harcolhat.
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 28., vasárnap 18:05
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem