istimester írta: tilcsukbeabetiltást

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 30., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. április 30., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 30., kedd 9:26
Nem is kellkierkegaard írta: Jó, így belegondolva teljes mértékben igazad van.
Annyira élvezettel néztem a részt, hogy nem tudtam a hibákra gondolni.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 30., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. április 30., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 30., kedd 8:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Haldír tündéi nem mentek ki az urukok közé, hogy még véletlenül sem érjenek semmit, itt meg a teljes könnyűlovasság (a sereg fele) értelmetlenül belerohan a semmibe. Nagyobb gödröt kaparni nem tartott volna semmiből, nyílzápor és hasonló dolgok is valahogy kimaradtak. Úgy írták meg a részt, hogy ezek a harcedzett katonák full fogyatékosok legyenek. Ez nem csata volt, hanem egy burleszk. Minas Tirithnél is megcsinálhatták volna, hogy kiviszik a hajítógépeket a nyílt terepre, de nemhogy a fal elé, a gyalogság elé, hogy még véletlenül sem érjenek semmit... Grandiózus csata, ahol 10 perc alatt annyi a védelemnek.kierkegaard írta: A helm szurdoki csata ihlette igen de ez egy sorozat
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. április 30., kedd 7:19
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 29., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 29., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 29., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2019. április 29., hétfő 22:06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, ennek örvendek. Szerintem kicseszett rossz lett. Karakterek IQ szintje a Prometheus és a Covenant szereplőkének összegét nem érte el. Kitűnő forgatókönyv.ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, nagyon nem jött be. Én Thanosnak szurkoltam a Bosszúállókban, itt meg a Night Kingnek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 29., hétfő 22:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, nagyon nem jött be. Én Thanosnak szurkoltam a Bosszúállókban, itt meg a Night Kingnek.Zsombor írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem neked nem a mai rész.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2019. április 29., hétfő 21:58
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem neked nem a mai rész.ziro4vr írta: GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a sorozat utolsó 2 évados irányát nézve, nem történt meglepő. Kiírtak kevésbé fontos karaktereket, a nagy fan kedvenceket meghagyták, látványos volt, a karakterek egy része elért a csúcspontjára, ennyi. Más már ez a sorozat mint az elején, kinek melyik jön be jobban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 29., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 29., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 29., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: füst » 2019. április 29., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. április 29., hétfő 13:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Berti írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha lett volna egy random skit, hogy egy zombie siet a fa tövébe, ahol éjkirályék vannak, akkor bamm..mégjobban üt.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. április 29., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. április 29., hétfő 13:12
Swineherd írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Az meg rendben van, hogy Bran tudta, hogy Arya fogja megölni az NK-t, de hogyan fért hozzá a pöttöm? Megmásult? Bezombult?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem