Harmadiknak jó lesz.Kerlon írta: Navas vézna, Luca meg kikúrta magát. Gyenge kapus, ez már régóta tény.
Másodiknak egy sokat megélt 35 éves fószer kell és készen vagyunk.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. április 29., hétfő 15:16
Harmadiknak jó lesz.Kerlon írta: Navas vézna, Luca meg kikúrta magát. Gyenge kapus, ez már régóta tény.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 28., vasárnap 19:16
Navas vézna, Luca meg kikúrta magát. Gyenge kapus, ez már régóta tény.Tottinho írta: Egyébként épp azt néztem múltkor mikor az első csapatnál védett, hogy milyen alacsony. Aztán rákerestem összehasonlítva, Luca 1,83 - Navas 1,85 (hivatalos oldal szerint). Viszont teljesen máshogy néznek ki a kapunál szerintem, Navas sokkal magasabbnak tűnik.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. április 28., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 28., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. április 28., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 28., vasárnap 18:26
Tottinho írta: Luca Zidane.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. április 28., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. április 27., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 27., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 27., szombat 15:08
Persze, a hivatalos meccs statisztika kamu. De ha labdát nem tudtunk már kihozni akkor hogyan jutottunk el 11 kapuralövésig az Atletico 3 lövésével szemben? Azt nem gondolom, hogy 11 szer felívelték a védőink a kp-t teljesen kihagyva a labdát, és abból lett kísérletezés.wxyz írta: Szerintem ez a statisztika ugyanúgy kamu, mint a kidolgozott helyzetek voltak. Mondjuk sok a köze ennek az adatnak a kozéppálya működéséhez semmi köze.
Az Atletico a hosszabbításban nem erőltette a támadásokat valamiért. Lehet elfogytak erővel vagy Simeone megijedt.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 27., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 27., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 27., szombat 14:01
Annyira dominánsak voltunk a csere után, hogy a csapat összeomlott, labdát nem tudtunk utána már kihozni, az Atletico fölénk nőtt, rúgtak is belőle egy gólt. Már a cserénél fogtam a fejem, hogy mi ez a butaság.BlancoMark írta:Mármint melyik BL döntőt buktuk el majdnem ezen? Nyilván gondolom az Atleti ellenire gondolsz, de ezt meg azért nem értem, mert ott Isco a második félidő közepe-vége felé jött be, és onnantól bőven dominánsak voltunk, a hosszabbításban is kidolgoztunk sok ígéretes helyzetet. (Amik kimaradtak.)wxyz írta: Mané nem nagy szám, semmi szükség nincs rá itt, rosszabb játékos, mint Salah. Szerintem a Salah iránti frusztráció is közre játszik benne, hogy elkezdte a fórum őt jobbnak beállítani.
Nem írtál semmi érvet miért lenne jó szeme a játékosokhoz, miért tett ő olyan sokat a 3 BL-ért.
Én például a kritikámat arra is alapozom, hogy elhiszi Isco tudja pótolni Modricot vagy Kroost. Ezen ugye egy BL dontőt majdnem el is buktunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. április 27., szombat 13:44
Te tényleg komolyan gondolod, hogy csak szerencséje volt zsinórban 3-szor? Csak mert elég sok rivális fórumot olvasok szerte a neten, de ilyet még a legnagyobb fröcsögő antimadridisták se nagyon mernek leírni, hát még egy Realos oldalon meglepő. De most komolyan, barcások sztem jobban elismerik Zidane-t mint te. Nem is értemwxyz írta: Nem írtál semmi érvet miért lenne jó szeme a játékosokhoz, miért tett ő olyan sokat a 3 BL-ért.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 27., szombat 13:24
Mármint melyik BL döntőt buktuk el majdnem ezen? Nyilván gondolom az Atleti ellenire gondolsz, de ezt meg azért nem értem, mert ott Isco a második félidő közepe-vége felé jött be, és onnantól bőven dominánsak voltunk, a hosszabbításban is kidolgoztunk sok ígéretes helyzetet. (Amik kimaradtak.)wxyz írta: Mané nem nagy szám, semmi szükség nincs rá itt, rosszabb játékos, mint Salah. Szerintem a Salah iránti frusztráció is közre játszik benne, hogy elkezdte a fórum őt jobbnak beállítani.
Nem írtál semmi érvet miért lenne jó szeme a játékosokhoz, miért tett ő olyan sokat a 3 BL-ért.
Én például a kritikámat arra is alapozom, hogy elhiszi Isco tudja pótolni Modricot vagy Kroost. Ezen ugye egy BL dontőt majdnem el is buktunk.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 27., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 27., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 27., szombat 10:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. április 27., szombat 9:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 27., szombat 9:23
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem