HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. május 26., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. május 26., vasárnap 23:14
Azért van jelentősége, mert azért előrevetíti, hogy hogyan alakul majd a pártok népszerűsége. Azért a DK-nak pl ez nagy fegyvertény a többi ellenzéki párthoz képest. De tényleg teljesen kiábrándító, hogy pont ők erősödtek ennyit.füst írta: Sztem nincs jelentősége, akkora az EP, hogy a magyar képviselők szavazatai el fognak veszni bármilyen kérdésben. A fityisz 13-14 szavazatának se lesz kb. Semmi súlya. Lyobbik-lompos megérdemli, megdolgoztak ezért.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 26., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. május 26., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. május 26., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. május 24., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. május 23., csütörtök 20:30
Hahaistimester írta: Ti is szeretitek a HR-eseket? Én egyenesen imádom![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. május 23., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2019. április 22., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. április 21., vasárnap 20:16
Neked is!istimester írta: Áldott Húsvétot mindenkinek.
Jelige: a lapocka nem sonka![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. április 21., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. április 16., kedd 21:19
De legalább már ezt is tudomRealista24 írta:Vannak ingyenes időszakok, arra érdemes várni. Tudom, ez nem válasz a kérdésre___Samy___ írta: Ha már így szóba került. Mennyibe kerül a posta, ha onnan rendel az ember?![]()
HozzászólásSzerző: peadani » 2019. április 16., kedd 21:19
Köszönöm szépen a segítséget. Meg a többieknek is.Zidane írta:max 14 napon belül szállít a madrid, ha nem express kérted, és ha jól értem a leveledből az még nem telt le.Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Rendeltem a realmadrid shopból. Április 3-án kaptam is az emailt, hogy elküldték 8 napot írtak max időnek plusz 3-5 extrának. Na most kérdésem az lenne a következő, hogy ez megállhatott valahol a vámon és a posta ül rajta már egy ideje? Illetve kit hívjak vagy írjak, hogy ezt most megtudjam?
Postai úton adják fel és nem lehet nyomon követni, ha nem kapod meg 14 napon belül (munkanap) akkor az ügyfélszolgálatnak írhatsz, akik felajánlják hogy vagy kiküldik mégegyszer vagy visszautolják a pénzt.
Nekem volt hogy majdnem 2 hónap volt mig megjött a cucc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 16., kedd 21:13
Vannak ingyenes időszakok, arra érdemes várni. Tudom, ez nem válasz a kérdésre___Samy___ írta: Ha már így szóba került. Mennyibe kerül a posta, ha onnan rendel az ember?
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. április 16., kedd 20:41
Ez azért gáz.Zidane írta:max 14 napon belül szállít a madrid, ha nem express kérted, és ha jól értem a leveledből az még nem telt le.Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Rendeltem a realmadrid shopból. Április 3-án kaptam is az emailt, hogy elküldték 8 napot írtak max időnek plusz 3-5 extrának. Na most kérdésem az lenne a következő, hogy ez megállhatott valahol a vámon és a posta ül rajta már egy ideje? Illetve kit hívjak vagy írjak, hogy ezt most megtudjam?
Postai úton adják fel és nem lehet nyomon követni, ha nem kapod meg 14 napon belül (munkanap) akkor az ügyfélszolgálatnak írhatsz, akik felajánlják hogy vagy kiküldik mégegyszer vagy visszautolják a pénzt.
Nekem volt hogy majdnem 2 hónap volt mig megjött a cucc.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. április 16., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: Zidane » 2019. április 16., kedd 19:42
max 14 napon belül szállít a madrid, ha nem express kérted, és ha jól értem a leveledből az még nem telt le.Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Rendeltem a realmadrid shopból. Április 3-án kaptam is az emailt, hogy elküldték 8 napot írtak max időnek plusz 3-5 extrának. Na most kérdésem az lenne a következő, hogy ez megállhatott valahol a vámon és a posta ül rajta már egy ideje? Illetve kit hívjak vagy írjak, hogy ezt most megtudjam?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 16., kedd 19:20
Nem, mivel EU-n belülről jön.BBeno írta: tracking number alapján látod hogy hol van. ha meg drága volt akkor fixen bebukott a vámon. és akkor kapsz egy mailt hogy töltsd ki az adatlapot és fizesd be az áfát + a vámköltségeket.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. április 16., kedd 18:47
sima fa mondjukRealAsensio írta:Milyen belteri ajtokat? Van utotokos, sima fa, folias, stb. Tudod kicsit szukiteni? Ugy konnyebb segiteniYazid írta: Emberek nagy segítséget kérek. Beltéri ajtókat szeretnénk venni 5db-ot, keretestül. Ilyen obi praktiker kurva drága, valami tipp akár külföldön vagy itthon![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 16., kedd 18:20
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem