Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 19., péntek 11:43

Szóval a csávónak volt két mérkőzés amit többen látták és ott nem váltotta meg a világot ergo középszerű és fölösleges lenne hozni inkább megteszi egy RdT... Nem mintha Messinek, CRnek vagy a többi prime támadónak ne lettek volna ótvar mecssei. Szerintem meg lenne értelme hozni pont azért mert ő abban viszonylag jó amiben a mostani és a hírek szerint leendő tamadoink nem igazán...jól érkezik a kapu elé, jól támadja a kaput és sokszor nem alitgagja, totojazik hanem rávágja stb. Kellene egy ilyen karakter a padon akihez lehet nyúlni ha ég a ház vagy taktikát kell változtatni. Szerintem jövőre a center fixen Benzema egyébként. Nem vagyok szakértő csak szeretem a focit. De ha igazak a hírek és a Barca, BM, Juve is komolyan érdeklődött utána akkor az jelent valamit. Na mind1 az éves a puding próbája. Majd ha itt lesz ha itt lesz és lehetőséget kap akkor fog kiderulni mit tud és mennyire hasznos...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 19., péntek 11:31

És milyen kiszámíthatatlan lenne így a jatekunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 19., péntek 11:31

BBeno írta: már miért ne lenne/lehetne?
Mert gyakorlatilag sem szűken átvenni sem normálisan megjátszani nem tudják a labdát, főleg Jovic.

A gól összefoglalók után nagyon bizakodó voltam Joviccal kapcsolatban. Most, hogy láttam a 2 Benfica meccset és jobban utánajártam, már inkább szkeptikus vagyok. Alig van játékban, nagyon keveset mozog (pl tegnap 29-szer ért labdába. Rebic 64-szer). A levegőben elég harmatos, tempó sincs túlzottan, hogy a cselezésről inkább ne is beszéljünk. Passzjátéka, ha mondjuk Karimhoz hasonlítom, gyakorlatilag nincs. Kétlábas és egész jól találja el a bejövő labdákat (érdekes figyelni a Frankfurt taktikáját. Jovic gyakorlatilag rááll a tizenegyes pontra, a társak meg mozognak és lekötik a védőket, így szabadon megjátszható, de ehhez kell az ő felállásuk is). Valahogy full középszer benyomását kelti, akinek összejött az idei szezon, de ez is inkább a társaknak, rendszernek köszönhető. Nem vagyok biztos benne, hogy előrébb lennénk vele, mint mondjuk RDT-vel :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 19., péntek 11:22

még ha igaz is lenne mindez attól még a többiek nem járathatnák a zsugát amíg eljut hozzájuk és gól a vége?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 19., péntek 11:19

BBeno írta: már miért ne lenne/lehetne?
Mert ahhoz olyan játék intelligenciájú csatár kéne, mint Benzema, de ők meg nem azok. Ők arra jók, hogy a 16-oson belül daráljanak és ellőjenek bármit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 19., péntek 11:13

már miért ne lenne/lehetne?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 19., péntek 11:11

BBeno írta:
Senki nem a kezdőbe várja.
én oda várom. legyen az icardi vagy jovic. kezdjen. mindig.
De akkor nem lesz szép piszi-paszi. :/
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 19., péntek 11:09

Senki nem a kezdőbe várja.
én oda várom. legyen az icardi vagy jovic. kezdjen. mindig.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 19., péntek 11:03

wxyz írta: Semmi konkrétum nincs arról, hogy kiket, miket, vagy akarunk-e egyáltalán igazolni. Csak egy rakás pletyka, amiből ki tudja igaz-e valami.
Jovicot a média eladta már máshova is, először a Bayernnek, majd a Barcelonának. Közben a Frankfurt még csak most vette meg a héten.

De ha így van, és a klub szerint egy center a megoldás, aki más feladatokra kevés, az elkeserítő..
Aha elkeserítő... Ne zavarjon hogy n alkalommal sírt a fórum egy vérbeli befejező után. Egy sikeres csapatban életerő stílusú támadókra van szükség. Senki nem a kezdőbe várja. Morata szerepkörre bőven jó és fiatal még... Akár az új Levandovszki is lehet belőle. Az ára még relatív mikor 0 km brazilokert adunk 40 milliókat...

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 19., péntek 10:32

De ha így van, és a klub szerint egy center a megoldás, aki más feladatokra kevés, az elkeserítő..
Nem ő a megoldás, de kell a puzzlebe egy hasonló kaliber.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 19., péntek 9:57

Semmi konkrétum nincs arról, hogy kiket, miket, vagy akarunk-e egyáltalán igazolni. Csak egy rakás pletyka, amiből ki tudja igaz-e valami.
Jovicot a média eladta már máshova is, először a Bayernnek, majd a Barcelonának. Közben a Frankfurt még csak most vette meg a héten.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 19., péntek 9:40

az, hogy egy konkrét centert akarunk leigazolni, és azon fáradoznak a klubnál, hogy a boltot nyélbe üssék, annak a jele, hogy centerre van szükség a vezetés szerint. ezt a legtöbb embernek nem kell elmagyarázni.

marianoban szemmel láthatóan egyik edző sem bízik, emelett állandóan sérült. ez nem véletlen. ha zz áldását adja jovicra, akkor engem egyáltalán nem érdekel mifajta meg mennyibe kerül

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 19., péntek 9:38

Csabi írta:
Nem rossz játékos ez a Jovic, van benne gólveszély, erőszakos, jól érkezik a kapu elé, tud extra befejezéseket. Csak az a baj, hogy ezek center erények, és más szerepkörhez kellőt nem tudnék róla mondani.
kár hogy mi nem centert akarunk igazolni. ja de, azt akarunk.

amúgy meg ha igaz az as cikke, hogy 50-60 millióért fogjuk leigazolni, akkor én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel. a jelenlegi piac ott tart, hogy 50 milliós játékos lehet flop, nem nagy gáz...eladjuk, és vesztünk rajta valamennyit.
Ott van Mariano. Center. Jovic majdnem ugyan az, csak lassabb kivitelben. 50-ért még csak-csak, de többért én biztos nem hoznám.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 19., péntek 9:35

Sehol senki nem nyilatkozta le a klub részéről, hogy kiket és milyen típusú játékosokat akarnak igazolni.
Az, hogy center kell a fórum kitalációja, mert az az általános vélemény, hogy a gyenge támadójátékra egy center igazolása a megoldás.

Ilyen játékost lehet könnyen találni. Butaság elszórni egy ilyenre 50 milliót, mert elkerült egy jó helyre, ahol az edző teljesítményben és számokban kihozza belőle a maximumot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2019. április 19., péntek 9:38-kor.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 19., péntek 9:29

Nem rossz játékos ez a Jovic, van benne gólveszély, erőszakos, jól érkezik a kapu elé, tud extra befejezéseket. Csak az a baj, hogy ezek center erények, és más szerepkörhez kellőt nem tudnék róla mondani.
kár hogy mi nem centert akarunk igazolni. ja de, azt akarunk.

amúgy meg ha igaz az as cikke, hogy 50-60 millióért fogjuk leigazolni, akkor én úgy vagyok vele, hogy kit érdekel. a jelenlegi piac ott tart, hogy 50 milliós játékos lehet flop, nem nagy gáz...eladjuk, és vesztünk rajta valamennyit.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. április 19., péntek 9:01

Egy rosszabb fizikumú Mariano. Nem kellene megvenni, ilyen szintű játékosokat lehet kukázni pár millióért, mint ahogy azt a Frankfurt tette vele.
flori írta: Nehéz nyár lesz, de Gullithoz hasonlóan én is úgy gondolom, egy Real Madridban mindenki sokkal jobban teljesítene, mint Manchesterben, Frankfurtban, vagy a Spursben.
Mire fel?
Itt a játékosok kizárólag az egyéni képességeikre támaszkodhatnak. Frankfurtban és a Spursben viszont van hozzáadott érték a padról.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. április 19., péntek 0:53

ma meg akkor visszaléptünk a múltba és les góllal ment tovább egy csapat.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 19., péntek 0:17

flori írta:
Joao Felix meg valóban ígéretes, de itt van Vini és Rodrygo is. Hazard is érkezik. Mbappé meg szinte kötelező lenne jövőre.
Ezt nem értem. Ennek mi köze van ahhoz, hogy Jovic helyett jobban járnánk Félixxel? Pont ez az egyik erőssége a portugálnak, hogy bárhová teheted a támadó harmadban. Ma balszélső volt, hétvégén tkp, majd a meccs vége felé jobbszélső, a Frankfurt elleni első meccsen 60 percig meg egy szem csatár.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2019. április 18., csütörtök 23:10

Gyenge volt ma Jovic, ahogy sokan mások is a kiszemeltek közül. Eriksen sem hozott semmit, sőt. Pogbaban a vezetőség nem lát semmit, ZZ viszont igen.

Nehéz nyár lesz, de Gullithoz hasonlóan én is úgy gondolom, egy Real Madridban mindenki sokkal jobban teljesítene, mint Manchesterben, Frankfurtban, vagy a Spursben. Plusz lehet mindenkinek gyenge periódusa.

Joao Felix meg valóban ígéretes, de itt van Vini és Rodrygo is. Hazard is érkezik. Mbappé meg szinte kötelező lenne jövőre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 18., csütörtök 23:05

https://imgur.com/1YJPN3i
mondjuk ezt hogy a picsába lehetett elnézni. gyakorlatilag mindenki lesen állt. :lol: :lol: :lol:

Vissza: