Szüleimnek pár hónapja választottunk egy ilyen Samsung lézernyomtatót, előtte Epson volt, de nagyon hamar elromlott, én az életben nem veszek tintasugarasat, az biztos, direkt úgy csinálják őket, hogy 1 éven belül elcsesződjenek...pheco írta:Kéne vennem egy nyomtatót, de viszont nem igazán értek hozzá. Melyik a jobb, a tintasugaras vagy a lézeres nyomtató? Árban max egy 20-ast áldoznék rá. Olyan kéne amiben nem szenvedés az utántöltés. Eddig egy Epson tintás nyomtatóm volt és ahogy kifogyott egy szín, már nem tudott nyomtatni, hiába akartam csak feketén...
Árban ott van, amit megadtál, gyorsan, szépen nyomtat, az igaz, hogy csak fekete-fehér, de a használat során rájön az ember, hogy a színes nyomtatási funkcióra nem sok szükség van. Ha neked mégis, akkor nem szóltam semmit.
Pipita: én azt vettem észre, hogy ha 10% alá csökken a szabad terület a windows meghajtóján, úgy belassul a gép, hogy még youtube-os videókkal is nehezen birkózik meg, ha két partíciód van és újrarakod, állítsd nagyobbra a C-t, jobb ötletem nincs, de majd hátha valaki tud jobbat.