Nem lattam

HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. április 17., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2019. április 17., szerda 23:30
Igen. Nekem ez az "érinti" rész rohadtul nem volt meg, úgy emlékeztem hogy ennél jóval árnyaltabb maga a szabály( és ezáltal az elbírálás is). Úgy emlékeztem hogy a szándékosság tényét is figyelembe kell venni.Csabi írta:jó csak a fociban vannak szabályok, némelyik nem elég egyértelmű, de ez fekete-fehér. ha hozzársz akkor les. félre kell tenni a szerintem, nem szerinte, nálam ez... kezdetű mondatokat.Tjacks írta: Csabi, kb én rühellem a legjobban ezt a fos olajos csapatot.
Semmiféle hivatalos dokumentumot nem fogok neked keresni. Nekem ez a szituáció nem les. Erikcsen megpróbálja hátrajátszani a labdát, a letámadó city játékos belepiszkál, innentől talált labda. End of story![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. április 17., szerda 23:25
Igen. Ez gyakran előfordul lövés után, ha a kapus kivédi, és egy lesen álló támadó elé pattan.ikelemen5 írta: Igen, kevertem én is, bocsánat! Ha vedorol pattan, és te lesen voltál azt megelőzően, akkor marad a leshelyzet, ugye?!![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. április 17., szerda 23:25
Nem hinném, hogy országonként változna az hogy mit mutatnak a közvetítésben.b3tman írta:cool thx. most mar tudok aludnicsak a nyomorult tv kozvetitesben nem voltak kepesek ezt mutatni az m4 en legalabbis nem.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. április 17., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. április 17., szerda 23:23
cool thx. most mar tudok aludniRealista24 írta:https://twitter.com/footyclantv/status/ ... 59616?s=19b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 17., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. április 17., szerda 23:21
Pepi azert csak nekik szurkolt.ateeemadrid írta:Pep te vagy az?b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 17., szerda 23:21
https://twitter.com/footyclantv/status/ ... 59616?s=19b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 17., szerda 23:20
jó csak a fociban vannak szabályok, némelyik nem elég egyértelmű, de ez fekete-fehér. ha hozzársz akkor les. félre kell tenni a szerintem, nem szerinte, nálam ez... kezdetű mondatokat.Tjacks írta: Csabi, kb én rühellem a legjobban ezt a fos olajos csapatot.
Semmiféle hivatalos dokumentumot nem fogok neked keresni. Nekem ez a szituáció nem les. Erikcsen megpróbálja hátrajátszani a labdát, a letámadó city játékos belepiszkál, innentől talált labda. End of story![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. április 17., szerda 23:19
Abszolút. Nem is volt kérdés.Csabi írta:nem tudom szerintem azonnal lehetett látni hogy 1 méterrel előbb áll agüero mint a védő. szabad szemmel is látható volt.b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 17., szerda 23:18
nem tudom szerintem azonnal lehetett látni hogy 1 méterrel előbb áll agüero mint a védő. szabad szemmel is látható volt.b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. április 17., szerda 23:18
Pep te vagy az?b3tman írta: Ez tuti hogy bunda volt. Nem volt egy normális visszajátszás nem lehet megállapítani ezekből a visszajátszásokból, nem húztak be egy vonalat se és a bíró se ment ki megnézni pedig ennyire nem volt egyértelmű. A city nem juthatott tovább.Mondom ugy h nem nekik szurkoltam.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2019. április 17., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. április 17., szerda 23:17
Nem is kell keresned, mert R megtette helyetted, és ez csak nálad nem les.Tjacks írta:Csabi, kb én rühellem a legjobban ezt a fos olajos csapatot.Csabi írta:
ez már megint milyen kitalált szabály?idézzél már valami hivatalos dokumentumot, hogy ilyen hol van?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. április 17., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. április 17., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 17., szerda 23:15
Sima Ajax tes, sima Ajax.'shutterisland írta:azon en is csak neztem.___Samy___ írta: Amúgy a végén mikor Sane megpróbált megindulni és Wanyama leszerelte, utána mi a fasznak bikazta ki, mikor a túl oldalon ketten is indulhattak volna?![]()
![]()
oriasi meccs volt, igy szerintem mindket elodonto full 50-50.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. április 17., szerda 23:15
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/ori ... .15_AM.pngDupla D írta:Én is jót nevettem azon.___Samy___ írta: Amúgy a végén mikor Sane megpróbált megindulni és Wanyama leszerelte, utána mi a fasznak bikazta ki, mikor a túl oldalon ketten is indulhattak volna?![]()
Nem akart Eriksenhez hasonló passzt adni az ellenfélnek.
Pep![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2019. április 17., szerda 23:14
Csabi, kb én rühellem a legjobban ezt a fos olajos csapatot.Csabi írta:ez már megint milyen kitalált szabály?mivel nem tudatos kiugratást volt, ezért full szabályos gól volt...Úristen de szar ez a VARidézzél már valami hivatalos dokumentumot, hogy ilyen hol van?
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem