Hát nem tudom dzsi, az összes közül egyedül az Ajax az, akit örömmel nézek, mert ott foci van, ott újdonság van, ott frissesség van.dzsi91 írta:Nem igazán értitek amit írok. Pont ,hogy Felőlem nyerhet a barsza. Nagy meccseket akarok meg drámát. Ilyen ajaxokkal meg tottenhamekkel csak a hígfos lesz.BlancoMark írta:
Az a baj, hogy te mindenkit ahhoz nézel, hogy mennyi eséllyel szopatják meg a Barcát.No offense, de 4 BL után nem mindegy? Kiélvezkedtük magunkat rendesen az utóbbi években, felesleges itt feszengeni. Ha megnyeri a Barca akkor megnyeri, megérdemelten, van ilyen.
Én darálást akartam a pihenő szezonunkban,gvuardiola szúrja ki messi szemét,Neymart dobálják meg disznófenjel a camp nouban meg hasonlók. De a makkoló united meg a balfasz juve szétcseszte a mezőnyt.Ha ma kiesik a city lesz hátra 5 meccs amiből tök érdektelen lesz számomra az egyik ág meg a döntő,függetlenül attól,hogy a barsza vagy a pool jut be.
Messit unom, Pep halára untat, még a Pool az akit meg-megnéznék, de legutóbb rajtuk is bealudtam.