Ami az egyik legjobban tetszik, hogy van pár játékos akinél még jobban előtérbe helyezik a rájuk jellemző dolgokat. Kellemesen csalódtam, amikor megláttam, hogy pl.: Modricnál, ha úgy esik neki lábra a labda, akkor kb.10/7x külsővel löbböli, vagy indítja a társakat. Visszajátszásnál, lassítva megnéztem és tök olyan a tartása neki, mint igazából. Nagyon jók ezek a kis plusszok. Volt olyan is, hogy gólba tartó labda volt, az emberem emelte már a kezét, hogy gól, de mivel lassan gurult a hátvéd elérte és kivágta...erre fel leengedte vissza kezét és elkezdte fogni a fejét, hogy basszus....
Az nekem sem tetszik, hogy bedobásnál akár tényleg 20métereket is képes utána szaladni a labdának, aztán vissza, hogy elvégezze a bedobást. Ez kicsit vicces lett.
Én legendáson játszom csak, de rögtön feltűnt, hogy az 1v1 nehezebb lett, többet ütköznek le, szorítanak ki, vagy könnyebben érnek utol és gyorsabban, mint eddig. Többet kell fedezned a labdát, vagy húzogatni és inkább a csapatjátékra koncentrálni, sem mint egyénileg eldönteni a meccset. Ez is hatalmas plussz a javára szerintem.

Ez a fejes gólos történet, hogy általában az ember ilyenekből kap gólt, nálam eddig nem nyilvánult meg. Talán 2gólt, ha kaphattam fejesből, pedig több órát beletoltam már a játékba.<----sok múlik a helyezkedésen, ütemen, no meg a felugrás előtti eltolásokon, lökdöséseken is.
Pozitív eddig nekem, le a kalappal, az eddigi legjobb.