A lényeg, hogy a Barca fociuniverzumon kívül is léteznek jópáran. A Juve fanclub kifejezetten erős MO-n, de én is kurvára unom már Messit. Mert nem a MU miatt adják oda-vissza, abban biztos vagyok.pheco írta: Ce tripla mindig erdekes![]()

Bajnokok Ligája
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ce tripla mindig erdekesistimester írta: A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke![]()
Van rá egy söröm, hogy a Juve meccs érdekesebb lesz.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
dzsi91 írta: Én a vébén láttam eleget pogbából. Most ,hogy ebben a lepkefing unitedben mit produkál tökmind1(érthetetlen számomra,hogy miért nem keresnek nyáron új edzőt).Ha nem Zizu lenne az edzőnk nekem nem kéne mert elég öntörvényű de Zz-vel rendben lesz fejben erre fogadni mernék.
Es mbappenek is vonzo lehet a sok francia jatekos.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pep: "Nem azért jöttem a City-hez, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a vébén láttam eleget pogbából. Most ,hogy ebben a lepkefing unitedben mit produkál tökmind1(érthetetlen számomra,hogy miért nem keresnek nyáron új edzőt).Ha nem Zizu lenne az edzőnk nekem nem kéne mert elég öntörvényű de Zz-vel rendben lesz fejben erre fogadni mernék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Volt neki több passza amit a letámadó Barcelonások között nem el rúgott a picsába hanem szépen kijátszotta oldalra,meg voltak neki hosszú labdái is ki a szélekre.
Most nem egy youtube válogatásból kell megítélni valakit.
Ja és ha például a mostani Krossal hasonlítom össze,aki kb. 2 méteres passzokat nyom azon kívül semmit sem csinál még így is jobb nála.
Most nem egy youtube válogatásból kell megítélni valakit.
Ja és ha például a mostani Krossal hasonlítom össze,aki kb. 2 méteres passzokat nyom azon kívül semmit sem csinál még így is jobb nála.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
https://www.youtube.com/watch?v=d1WDI_8cCk4Nekem tetszett tegnap Pogba.Nagyon jó kis labdákat osztogatott.
Ebben mi tetszett? Egy nagy zsugája volt Rashford-nak és az is les volt, meg igazából a kapus is eltakarította. Mentek az 5 méteres oldalpasszok és abból se volt sok. 0 lövés, 0 csel, 0 labdaszerzés. Ezt még egy átlagos teljesítménynek se lehet nagyon nevezni.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- BlancoMark
BL negyeddöntő, elődöntő és döntő gólok:
CR: 41
Messi: 16
Raúl, Inzaghi, Shevchenko: 13
Messi a La Liga kecskéje, mert hogy nemzetközileg (BL+Argentína) nem az, az már egyszer biztos.
CR: 41
Messi: 16
Raúl, Inzaghi, Shevchenko: 13
Messi a La Liga kecskéje, mert hogy nemzetközileg (BL+Argentína) nem az, az már egyszer biztos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cé is elfért Ramos mellett, és szerintem pozitív dolog lenne, ha középen is van egy olyan arc, akinek van hangja, és összeérnek a szálak, így a kommunikáció hatékonyabb lenne.Santi írta: Jöjjön csak, majd Ramos lemeccseli vele, hogy ki itt a fő vezérbika.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Jöjjön csak, majd Ramos lemeccseli vele, hogy ki itt a fő vezérbika.

Nekem tetszett tegnap Pogba.Nagyon jó kis labdákat osztogatott.
Csak gyenge sajnos az MU.
Csak gyenge sajnos az MU.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hazard nekem nem tipikus vezéralkat, hanem a csendes "zseni", aki teszi a dolgát, húz a teljesítményével, de nem főbika, mint pl. Modric.
Karimnak meg úgyis van róla videója.
Karimnak meg úgyis van róla videója.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Először is egy szárnyaló Benzemát ki nyomna le?Realista24 írta:És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.Kerlon írta:
Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
Másodszor meg egy szárnyaló Hazardot?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.Kerlon írta:
Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az is, de szerintem ő is vissza fog esni ilyen téren. James volt még relatív eredményes, de sokszor ő is szabadabban játszott, mint egy kkp. Plusz, ha a széljátékot toljuk tovább, akkor megint kevesebb lesz a középen adódó lehetőség.Realista24 írta:Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
Az, ettől félek én is. Lehet itt felhozni a VB-t, de ott pont 6 meccsre kellet VB lázban égnie. Aztán majd az Eibar féle csapatok ellen meg lötyög, ha kéne. Mondjuk először a támadókat kéne rendbe szedni, bár Hazarddal kb. már 2-vel előrébb is vagyunk.Anthony írta: Nagyon szeleburdi ez a Pogba, mikor van kedve játszik, mikor nem, akkor csak lófrál. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több van benne, de soha nem fogja hosszabb távon kiadni a maxot magából. A VB-n 1-2 meccs erejéig elment, de teljes szezont sosem fog lehozni maxon pörögve. De cáfoljon rám, ha idejön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk Kroos pont nem hajtja agyon magát, mert a futástempója minden, csak nem fárasztó.Santi írta:Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig.R24 írta:![]()
És oda is ér, és vissza is ér, bírja, nem egy Casemiro, hogy előremegy aztán csak úton van és másnak kell pluszmunkázni a helyén, pl épp Krooséknak, akik ígyis ki vannak hajtva és akkor még lőjenek gólokat is?

Modric más tészta, ő rommá gyalulja magát, Casemiro meg szintén sokat nyomja sétálósban.
Pogba meg egy állat ilyen téren. Olyan fizikummal rendelkezik, amire nagy szükségünk lenne, és szerintem a VB-n sem egy-egy meccsig volt jó, hanem végig jól hozta amit kellett, csapata vezére volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig.R24 írta:

És oda is ér, és vissza is ér, bírja, nem egy Casemiro, hogy előremegy aztán csak úton van és másnak kell pluszmunkázni a helyén, pl épp Krooséknak, akik ígyis ki vannak hajtva és akkor még lőjenek gólokat is?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon szeleburdi ez a Pogba, mikor van kedve játszik, mikor nem, akkor csak lófrál. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több van benne, de soha nem fogja hosszabb távon kiadni a maxot magából. A VB-n 1-2 meccs erejéig elment, de teljes szezont sosem fog lehozni maxon pörögve. De cáfoljon rám, ha idejön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema