Álmodozz CsabberCsabi írta:ezt kéne már felfogni itt sok embernek és nem pánikolni.wZoLee7 írta: egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognak

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 16., kedd 21:13
Álmodozz CsabberCsabi írta:ezt kéne már felfogni itt sok embernek és nem pánikolni.wZoLee7 írta: egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognak
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 16., kedd 21:00
ezt kéne már felfogni itt sok embernek és nem pánikolni.wZoLee7 írta: egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognak
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. április 16., kedd 20:25
Valahogy így, nem gondoltam volna, de számomra is Ceballos lóg ki leginkább hármójuk közül lefelé. De amúgy úgy vagyok vele, hogy felőlem aztán bármelyik távozhat.___Samy___ írta: Azért Llorente mikor játszott, több, mint meggyőző volt Casemiro helyen.
Ceballos az az ember, akire igazából nem tudok mit mondani. Ügyes, teszi-veszi, de abszolút nem hiányzik, ha nincs.
Valverde pedig brutális fizikumú. A védelem előtt, és feljebb sem reménytelen. Nálam a hármójuk közül ő a legígéretesebb.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. április 16., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 16., kedd 18:06
én inkább úgy fogalmaznék, az ég világon semmi extrát nem mutatott eddig egyikük sem, Valverde a legfiatalabb, el kell dönteni ezen a pár meccsen, hogy maradjon, ha igen milyen poszton, vagy mehet kölcsönbe, esetleg végleg. Jó lenne egyből nyár elején letudni a távozókat akik kölcsönbe mennek, h minél jobb feltételeket tudjunk kiharcolni velük kapcsolatbanJim írta:bízom benne, hogy igazad leszwZoLee7 írta: ha ZZ azt mondja adjunk el mindenkit és vegyünk 25 másikat azt is elhiszem majd, egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognak
csak az baj, korábban sem játszatta Zizu pl Ceballos és Llorentét... de nyár végéig kiderül
én nem látom, miben lenne jobb Valverde mint Ceballos és Llorente?![]()
bár, lehet a spanyolok iránt vagyok elfogult![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 16., kedd 17:52
bízom benne, hogy igazad leszwZoLee7 írta: ha ZZ azt mondja adjunk el mindenkit és vegyünk 25 másikat azt is elhiszem majd, egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 16., kedd 17:49
ha ZZ azt mondja adjunk el mindenkit és vegyünk 25 másikat azt is elhiszem majd, egyébként az, hogy most kik játszanak, semennyire sem jelenti azt, hogy jövőre kik fognakJim írta: Valverde maradjon, Isco kezdő
Ceballos meg Llorente selejt Zizu szerint![]()
ez az ami nem tetszik, vannak a kedvencek, akiknek mindet lehet, páran pedig esélyt sem kapnak...
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 16., kedd 17:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. április 16., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. április 16., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. április 16., kedd 14:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. április 16., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 16., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 16., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. április 16., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. április 16., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 16., kedd 13:30
Szerintem ő egyelőre a tipikus mindenes a kp-n. Bárhová teheted, mindenhol hozzá a szintjét. Tegnap Kroos posztján, előtte Case posztján, de játszott már Modric megfelelőjeként is. Tavaly pedig inkább tkp-t és bal szélső kp-st játszott.sebydani írta: Valverde-nek amúgy milyen posztot szánunk? Vannak jó pillanatai de én eddig semennyire se látom őt hol meg hogyan tudjuk használni majd.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. április 16., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 16., kedd 10:56
Ezt nem értem mire írod. Mondjuk én LV-t megtartanám és Rodrygo menne kölcsönbe.Realista24 írta:A középpályánk és védelmünk meg januárra kidöglik.wZoLee7 írta:
Dobd hozza Militaot, Rodrygot, mindegyikre tegyel egy 10-est, utana ird hozza a tavozokat is es egyebkent koltunk, de nem lenne veszes. Boven tudunk es kell is eladnunkjatekosokat. Bale, James, Navas, elafnam Asensiot es LV t is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 16., kedd 10:56
Ezt nem értem. Miért? Jönne kp-ra is új arc, onnan nagyon nem is távozna senki, aki jelenleg itt van (talán Llorente-Valverde kettősből az egyik). A védelem mg adott, minden posztra van két ember. Ha meg arra gondolsz h a támadók nem védekeznének...akkor nem kell ide hozni őket. Benzema, Vini, Hazard, Rodrygo, Jovic és Felix támadó sorral nem lenne gondunk, Asensio, Bale meg Lucas maradása felesleges lenne. Na de tényleg nem értem mire gondolsz.Realista24 írta:
A középpályánk és védelmünk meg januárra kidöglik.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem