Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 5., szombat 18:02

hehe írta:miért nem veszel egy ezeknél erősebbet, jobbat, csak használtan?
A hasznalt elektronikai cuccokkal nekem ket problemam van: az egyik hogy legtobbszor nincs ra garancia (1 vagy 2 ev legalabb kell), a masik pedig hogy fogalmad sincs milyen problemai vannak. (sokszor csak par het/honap utan jossz ra 1-1 hibara)
Laci írta:Kíváncsiságból, vannak itt programozók, programozni tanuló fórumozók? :) Konkrétabban: valaki Java-ban otthon van?
En info egyetemen vagyok. Tanultam is Java programozast. Nem mondanam hogy kiraly vagyok, de azert elveszett se :)
Sierra írta:Probléma tárgytalan, újraindítottam a modemet kétszer, másodszorra most működik. :) Akár törölhetitek is a hsz-eket. :D
Ez jutott azonnal eszembe :mrgreen:

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. október 5., szombat 17:42

engem mondjuk érdekelne mert a kolis nettel ugyanez a problémám, maxon a jelerősség, de még a facebook se tölt be.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 5., szombat 17:35

Probléma tárgytalan, újraindítottam a modemet kétszer, másodszorra most működik. :) Akár törölhetitek is a hsz-eket. :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 5., szombat 17:31

Srácok sürgős segítség kéne!

Adott egy wifi-s routert, minden be van állítva rajta, a laptop fel is ismeri, csatlakozik is a hálózathoz, kiírja, hogy kiváló jelerősség, azonban internet az istenért nincsen. MI A FASZTÓL LEHET EZ????

Ui.: régebben egy teljesen másik wifis routerről simán lehetett netezni ezen a gépen. Szal nem hiszem, hogy a wifivel lenne a probléma.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 5., szombat 16:14

P. Krisz írta:srácok kéne egy kis segítség telefon ügyben , vásárlás előtt állok és meg nem tudtam eldönteni melyik legyen a befutó , eddig a Galaxy s 4 mini áll az első helyen , de szívesen meghallgatnám hogy mit tudtok ajánlani :)
Nekem 2 hónapja LG Optimus G-m van és egyszerűen imádom. S4 mini vs G Mindenben a G a jobb a szoftvert leszámítva, de én úgy tudom, hogy jön a 4.3 a G-re is.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. október 5., szombat 16:06

Kíváncsiságból, vannak itt programozók, programozni tanuló fórumozók? :) Konkrétabban: valaki Java-ban otthon van?

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. október 5., szombat 14:00

srácok kéne egy kis segítség telefon ügyben , vásárlás előtt állok és meg nem tudtam eldönteni melyik legyen a befutó , eddig a Galaxy s 4 mini áll az első helyen , de szívesen meghallgatnám hogy mit tudtok ajánlani :)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. október 5., szombat 13:23

Hát annyit játszanék rajta, hogy Fm-eznék meg egy két ilyen stratégiai játék . Szóval annyira erős gép nem kell .
De amúgy lehet használtan se lenne rossz ...l
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 11:06

oroszisti írta:Srácok laptop ügyben kéne segítség :) 100 lenne a max amit rászánnék , aztán annyira nem értek hozzá , nagyjából tisztában vagyok amúgy vele , csak nem tudok dönteni :D Valami tanácsot elfogadnék . :salute:
Én PC-Outletről rendeltem még anno és nagyon jó. Ráadásul a kiszállítás is nagyon gyorsan megy... Én ezeket ajánlanám:
Acer(igaz kicsit több)
Lenovo(ha nem szeretsz játszani és durva hd videókat nézni, akkor jó, mert kispórolták a video karit belőle)
Toshiba

Kis eltérés van köztük, de akkor fontos, hogy mire használod. Ha szeretsz játszani(persze kereteken belül), akkor egyértelműen a videókaris laptopokat ajánlom(Toshiba, Acer). Ha csak netezel esetleg filmezel meg ilyenek, akkor elég a Lenovo is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 5., szombat 10:54

oroszisti írta:Srácok laptop ügyben kéne segítség :) 100 lenne a max amit rászánnék , aztán annyira nem értek hozzá , nagyjából tisztában vagyok amúgy vele , csak nem tudok dönteni :D Valami tanácsot elfogadnék . :salute:
miért nem veszel egy ezeknél erősebbet, jobbat, csak használtan?
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 5., szombat 10:48

1
2
3

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. október 4., péntek 21:22

Srácok laptop ügyben kéne segítség :) 100 lenne a max amit rászánnék , aztán annyira nem értek hozzá , nagyjából tisztában vagyok amúgy vele , csak nem tudok dönteni :D Valami tanácsot elfogadnék . :salute:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Cris7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. október 4., péntek 20:24

h3x0r írta:Valamit felre nezhettel (vagy nem frissitett idoben), de feladattol fuggoen 6-9 orat birja az aksija
tobbszor, tobb helyen, ki-be kapcsolva is megneztem, es folyamatosan 100%-ot mutatott.. lehet valami bug volt vagy nemtudom :hmmm:
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'

Veni, Vidi, Vici.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 4., péntek 19:41

Cris7 írta:tabletekkel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata, melyik a legjobb stb ?

ma masfel oran keresztul tudtam nyuzni egy nexus 7-est (asszem a 2012-es valtozat volt), es elegge bejott.. nemnagyon tudtam kiakasztani, es ami a legjobban tetszett hogy 1%-ot se merult.. nalam az pedig eleg jo pont.

ar az mindegy, ilyen 80 korulig johet barmi, ahogy neztem a nexus is annyi most :)
Valamit felre nezhettel (vagy nem frissitett idoben), de feladattol fuggoen 6-9 orat birja az aksija :)

Cris7

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. október 4., péntek 19:07

tabletekkel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata, melyik a legjobb stb ?

ma masfel oran keresztul tudtam nyuzni egy nexus 7-est (asszem a 2012-es valtozat volt), es elegge bejott.. nemnagyon tudtam kiakasztani, es ami a legjobban tetszett hogy 1%-ot se merult.. nalam az pedig eleg jo pont.

ar az mindegy, ilyen 80 korulig johet barmi, ahogy neztem a nexus is annyi most :)

Veni, Vidi, Vici.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 26., csütörtök 22:34

Az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra belassultak a meghajtóim? Nehezen indít el egy filmet is, ha el is indítja utána akadozik, buffereli. Alig tölti be a mappákat stb..(Win7) Gondolom ebből újrarakás lesz.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. szeptember 25., szerda 15:46

Mindkettő divatholmi, és szarul is szólnak. Gyakorlatilag típustól függetlenül, ha már azt nem írtál, ahogy árat sem. Tessék válassz. :)

Cris7

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. szeptember 25., szerda 15:39

remelem jo helyre irom.

szerintetek melyik a jobb, a skullcandy vagy a beats ? itt gondolok pl. az ar-ertek aranyra, mert ugye a beats az eleg draga, es azt is hallottam hogy nem is szol olyan jol, viszont a skullcandy allitolag meg egesz szepen szol az arahoz kepest (boltban 20ropi kb)

Veni, Vidi, Vici.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:38

Kerlon írta:50ezer forint körül tudnátok telefont ajánlani? Én a HTC Desire 500-ra hajazok keményen... (Előfizummal 49, szóval így 60 környéke is belefér)
Xperia L vagy SP
samsung s advance

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 21., szombat 23:16

50ezer forint körül tudnátok telefont ajánlani? Én a HTC Desire 500-ra hajazok keményen... (Előfizummal 49, szóval így 60 környéke is belefér)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: