Taktikai háború (Legyél Xabi)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Emberi dolgokat felhozni az ellen aki rendszerint járt ételt osztani a városban hajléktalanoknak érdekes hozzáállás a témához, és magához Pepehez is. Őt a barcások meg a többi utálkozó eladta mint egy agyatlan vadállat, és rengetegen meg is kajálták a mai napig, nekik hiába a sok stat arról, hogy az egyik legtisztábban játszó védő volt a ligában. Varane is azért olyan jó, pl Ramosnál sokkal több olyan eset van ahol elengedik az egyértelmű szabálytalan szereléseit, de szerintem egy védő legyen elég kemény és féljenek a támadók. Elég a nemrégi nyilatkozata gondolni Van Dijkről, nem tudom ki mondta, de ugye azt panaszolta, hogy van dijk túl nagy, túl erős, így túl jó védő

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pepe egy győztes kaliber, minden előnyével és hátrányával együtt is. Pont, h tökéletesen beleillik a Real Madridba.
A jofiukat keresd az Arsenalban meg a Liverpoolban.
A jofiukat keresd az Arsenalban meg a Liverpoolban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Neymar Ce kaliber?
Jo, en vegleg elengedtelek.
Jo, en vegleg elengedtelek.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez már valós dologFaust írta: Ezen logika alapjan, teoretikus modon: ha egyszer felbukkana egy Ce kaliber a piacon, akkor inkabb ot se igazoljuk le?

Neymar leigazolása úgyhiszem a viselkedése miatt nem lenne szimpatikus sok Real Madrid rajongónak
oké, mint írtam nem Pepe személye a fontossebydani írta: Jimbo kedves, kérlek engedd el ezt Pepe témát. Nem értünk veled egyet, azt hiszem ebben egyetértünk![]()
hanem vannak olyan emberi és sportbeli tulajdonságok, amik szerintem
nem egy Real Madridba valók
(de ezzel sem kell egyetérteni nyugi

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jimbo kedves, kérlek engedd el ezt Pepe témát. Nem értünk veled egyet, azt hiszem ebben egyetértünk

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ezen logika alapjan, teoretikus modon: ha egyszer felbukkana egy Ce kaliber a piacon, akkor inkabb ot se igazoljuk le?Jim írta:ennyiFaust írta: Persze sokszor szineszkedett es volt par unszimpatikus huzasa![]()
ez nekem elég ahhoz, hogy ne legyen szimpatikus
- Jim
ennyiFaust írta: Persze sokszor szineszkedett es volt par unszimpatikus huzasa

ez nekem elég ahhoz, hogy ne legyen szimpatikus
Ramos érzésre kevesebbet színészkedett, mint Pepe
én egyáltalán nem érzem, hogy a kapitányunk nagyobb paraszt lenne

sőt, néha túl kemény tény
csak annyi a lényeg belőle, hogy szerintem ne Pepére hasonlítson az új középhátvédünk
de majd nyártól úgyis kiderül

Egyszer elborult az agya, akkor jogosan szettepte a media, utana meg ha le is hozott egy evet kb szabalytalansag nelkul, az elso felresikerult becsuszasnal raszallt mindenki, ennyi a tortenet. Kepessegekben a top Pepe teljesen elmebeteg volt, es stilusban sem volt vele semmi problema, nem is ertem ezt a baromsagot. Persze sokszor szineszkedett es volt par unszimpatikus huzasa, de kinek nem? A klublegenda ikon vilagvalahavoltlegjobbvedoje Ramos (btw nekem is az
) sokkal, sokkal nagyobb paraszt volt vilag eleteben, nala valamiert nem jonnek fel ezek a dolgok itt...

Én meg pont elcserélném. Kb. olyan, mint Rakitic, aki szintén lenézett a többség miközben, egy rendkívül komplex, nagy teherbírású okos játékos.kodo írta:Mondjuk Casemirot pont nem cserélném el Pjanicra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az egyik "legtisztább" védőről beszélsz, akinek egyszer eldurrant az agya. Kevesen hoznak le olyan teljesítmény olyan kevés szabálytalansággal, mint ahogy Pepe tette.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
hanem, hogy nálam emberileg, stílusban leverte a lécet, nem illet a klub hagyományaihoz
a saját vélemény, hogy lehet baromság![]()
nem a játéktudásáról beszéltem, az tény
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert nem így kezdted a mondandódat, hogy szerinted, hanem úgy adtad elő, hogy ezzel mindenki egyetért.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
hanem, hogy nálam emberileg, stílusban leverte a lécet, nem illet a klub hagyományaihoz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De milyen hagyományba nem illett bele? Mert akkor Juanito meg Ramos sem illik bele. Sőt igazából Zidane se. Mindenkivel megesett már,hogy eldurrant az agya.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
ha már középhátvédek
Ruben Dias a Benficából nagy játékos lehet
gólerős is, én őt igazoltam volna le
Ruben Dias a Benficából nagy játékos lehet
gólerős is, én őt igazoltam volna le

- Jim
továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
a saját vélemény, hogy lehet baromság

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jim szerint a világ... dzsí szerint majd egy évtizeden át volt top3 a posztján.Jim írta: új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Te Jimmy, ezt csak most olvasom.Jim írta: új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
Pepe Top3 volt, egy félisten.
Ha a kis brazil a 80%-át lehozza annak, amit a brazil/portugál, akkor hatalmas boltot csinált Perez.
Akkor gyakorlatilag Militao ingyen jön.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Swineherd
Szerintem baszott jó. Mélységi irányító-vkp.
Legjobb cimbim ős-zebrás, ő Pjanic mezben feszít mindig (meg mostanában CR-t élteti, úgyhogy kicsit divat...), neki meg hiszek.
NBII-ig vitte, szal ja, érti nagyon.
Legjobb cimbim ős-zebrás, ő Pjanic mezben feszít mindig (meg mostanában CR-t élteti, úgyhogy kicsit divat...), neki meg hiszek.
NBII-ig vitte, szal ja, érti nagyon.

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pjanic jó? Mármint mennyire és milyen?Swineherd írta: Meglehet, hogy igazad van, sőt.
De én azt szeretném, ha azon a poszton az utolsó Pirlo-szerű játékos játszana, nem egy behatárolt romboló.
Nem nézek Juve meccset sem

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Meglehet, hogy igazad van, sőt.
De én azt szeretném, ha azon a poszton az utolsó Pirlo-szerű játékos játszana, nem egy behatárolt romboló.
Mondjuk Casemirot pont nem cserélném el Pjanicra.