Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. április 16., kedd 19:40

istimester írta: A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke :lol:
Van rá egy söröm, hogy a Juve meccs érdekesebb lesz.
Ce tripla mindig erdekes :kalapos:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2019. április 16., kedd 19:39

A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke :lol:
Van rá egy söröm, hogy a Juve meccs érdekesebb lesz.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 16., kedd 19:33

dzsi91 írta: Én a vébén láttam eleget pogbából. Most ,hogy ebben a lepkefing unitedben mit produkál tökmind1(érthetetlen számomra,hogy miért nem keresnek nyáron új edzőt).Ha nem Zizu lenne az edzőnk nekem nem kéne mert elég öntörvényű de Zz-vel rendben lesz fejben erre fogadni mernék.

Es mbappenek is vonzo lehet a sok francia jatekos.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 16., kedd 19:26

Pep: "Nem azért jöttem a City-hez, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját"
:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 11., csütörtök 23:06

Én a vébén láttam eleget pogbából. Most ,hogy ebben a lepkefing unitedben mit produkál tökmind1(érthetetlen számomra,hogy miért nem keresnek nyáron új edzőt).Ha nem Zizu lenne az edzőnk nekem nem kéne mert elég öntörvényű de Zz-vel rendben lesz fejben erre fogadni mernék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 11., csütörtök 15:53

Volt neki több passza amit a letámadó Barcelonások között nem el rúgott a picsába hanem szépen kijátszotta oldalra,meg voltak neki hosszú labdái is ki a szélekre.
Most nem egy youtube válogatásból kell megítélni valakit.

Ja és ha például a mostani Krossal hasonlítom össze,aki kb. 2 méteres passzokat nyom azon kívül semmit sem csinál még így is jobb nála.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 11., csütörtök 14:42

Nekem tetszett tegnap Pogba.Nagyon jó kis labdákat osztogatott.
https://www.youtube.com/watch?v=d1WDI_8cCk4

Ebben mi tetszett? Egy nagy zsugája volt Rashford-nak és az is les volt, meg igazából a kapus is eltakarította. Mentek az 5 méteres oldalpasszok és abból se volt sok. 0 lövés, 0 csel, 0 labdaszerzés. Ezt még egy átlagos teljesítménynek se lehet nagyon nevezni.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 11., csütörtök 13:59

BL negyeddöntő, elődöntő és döntő gólok:

CR: 41
Messi: 16
Raúl, Inzaghi, Shevchenko: 13

Messi a La Liga kecskéje, mert hogy nemzetközileg (BL+Argentína) nem az, az már egyszer biztos.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:41

Santi írta: Jöjjön csak, majd Ramos lemeccseli vele, hogy ki itt a fő vezérbika. :mrgreen:
Cé is elfért Ramos mellett, és szerintem pozitív dolog lenne, ha középen is van egy olyan arc, akinek van hangja, és összeérnek a szálak, így a kommunikáció hatékonyabb lenne.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 13:37

Jöjjön csak, majd Ramos lemeccseli vele, hogy ki itt a fő vezérbika. :mrgreen:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 11., csütörtök 13:36

Nekem tetszett tegnap Pogba.Nagyon jó kis labdákat osztogatott.
Csak gyenge sajnos az MU.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:33

Hazard nekem nem tipikus vezéralkat, hanem a csendes "zseni", aki teszi a dolgát, húz a teljesítményével, de nem főbika, mint pl. Modric.

Karimnak meg úgyis van róla videója.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 11., csütörtök 13:16

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.
Először is egy szárnyaló Benzemát ki nyomna le?

Másodszor meg egy szárnyaló Hazardot?

:kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:11

Kerlon írta:

Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 11., csütörtök 13:08

Realista24 írta:
Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.
Az is, de szerintem ő is vissza fog esni ilyen téren. James volt még relatív eredményes, de sokszor ő is szabadabban játszott, mint egy kkp. Plusz, ha a széljátékot toljuk tovább, akkor megint kevesebb lesz a középen adódó lehetőség.
Anthony írta: Nagyon szeleburdi ez a Pogba, mikor van kedve játszik, mikor nem, akkor csak lófrál. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több van benne, de soha nem fogja hosszabb távon kiadni a maxot magából. A VB-n 1-2 meccs erejéig elment, de teljes szezont sosem fog lehozni maxon pörögve. De cáfoljon rám, ha idejön.
Az, ettől félek én is. Lehet itt felhozni a VB-t, de ott pont 6 meccsre kellet VB lázban égnie. Aztán majd az Eibar féle csapatok ellen meg lötyög, ha kéne. Mondjuk először a támadókat kéne rendbe szedni, bár Hazarddal kb. már 2-vel előrébb is vagyunk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:05

Santi írta:
R24 írta:
Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig. :D
És oda is ér, és vissza is ér, bírja, nem egy Casemiro, hogy előremegy aztán csak úton van és másnak kell pluszmunkázni a helyén, pl épp Krooséknak, akik ígyis ki vannak hajtva és akkor még lőjenek gólokat is?
Mondjuk Kroos pont nem hajtja agyon magát, mert a futástempója minden, csak nem fárasztó. :mrgreen:
Modric más tészta, ő rommá gyalulja magát, Casemiro meg szintén sokat nyomja sétálósban.

Pogba meg egy állat ilyen téren. Olyan fizikummal rendelkezik, amire nagy szükségünk lenne, és szerintem a VB-n sem egy-egy meccsig volt jó, hanem végig jól hozta amit kellett, csapata vezére volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 12:59

R24 írta:
Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig. :D
És oda is ér, és vissza is ér, bírja, nem egy Casemiro, hogy előremegy aztán csak úton van és másnak kell pluszmunkázni a helyén, pl épp Krooséknak, akik ígyis ki vannak hajtva és akkor még lőjenek gólokat is?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 11., csütörtök 12:57

Nagyon szeleburdi ez a Pogba, mikor van kedve játszik, mikor nem, akkor csak lófrál. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több van benne, de soha nem fogja hosszabb távon kiadni a maxot magából. A VB-n 1-2 meccs erejéig elment, de teljes szezont sosem fog lehozni maxon pörögve. De cáfoljon rám, ha idejön.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 12:52

Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 12:34

Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.

Vissza: