Ce tripla mindig erdekesistimester írta: A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke![]()
Van rá egy söröm, hogy a Juve meccs érdekesebb lesz.

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. április 16., kedd 19:40
Ce tripla mindig erdekesistimester írta: A Királyi a Barca-meccset közvetíti, miután az első meccsnapon ugyanígy a Barca meccsét közvetítette. Danke![]()
Van rá egy söröm, hogy a Juve meccs érdekesebb lesz.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. április 16., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 16., kedd 19:33
dzsi91 írta: Én a vébén láttam eleget pogbából. Most ,hogy ebben a lepkefing unitedben mit produkál tökmind1(érthetetlen számomra,hogy miért nem keresnek nyáron új edzőt).Ha nem Zizu lenne az edzőnk nekem nem kéne mert elég öntörvényű de Zz-vel rendben lesz fejben erre fogadni mernék.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 16., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 11., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 11., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 11., csütörtök 14:42
https://www.youtube.com/watch?v=d1WDI_8cCk4Nekem tetszett tegnap Pogba.Nagyon jó kis labdákat osztogatott.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 11., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:41
Cé is elfért Ramos mellett, és szerintem pozitív dolog lenne, ha középen is van egy olyan arc, akinek van hangja, és összeérnek a szálak, így a kommunikáció hatékonyabb lenne.Santi írta: Jöjjön csak, majd Ramos lemeccseli vele, hogy ki itt a fő vezérbika.![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 11., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 11., csütörtök 13:16
Először is egy szárnyaló Benzemát ki nyomna le?Realista24 írta:És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.Kerlon írta:
Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:11
És miért ne lehetne vezér arc amúgy? Nyelvi gondja nincsen, francia az edző, van néhány honfitárs a keretben.Kerlon írta:
Ja és abba is bele kell gondolni, ha nem Pogba lesz itt a vezérarc, hanem sorban kell állnia. Az az ego ezt, hogy viselné el?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 11., csütörtök 13:08
Az is, de szerintem ő is vissza fog esni ilyen téren. James volt még relatív eredményes, de sokszor ő is szabadabban játszott, mint egy kkp. Plusz, ha a széljátékot toljuk tovább, akkor megint kevesebb lesz a középen adódó lehetőség.Realista24 írta:Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
Az, ettől félek én is. Lehet itt felhozni a VB-t, de ott pont 6 meccsre kellet VB lázban égnie. Aztán majd az Eibar féle csapatok ellen meg lötyög, ha kéne. Mondjuk először a támadókat kéne rendbe szedni, bár Hazarddal kb. már 2-vel előrébb is vagyunk.Anthony írta: Nagyon szeleburdi ez a Pogba, mikor van kedve játszik, mikor nem, akkor csak lófrál. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több van benne, de soha nem fogja hosszabb távon kiadni a maxot magából. A VB-n 1-2 meccs erejéig elment, de teljes szezont sosem fog lehozni maxon pörögve. De cáfoljon rám, ha idejön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 13:05
Mondjuk Kroos pont nem hajtja agyon magát, mert a futástempója minden, csak nem fárasztó.Santi írta:Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig.R24 írta:![]()
És oda is ér, és vissza is ér, bírja, nem egy Casemiro, hogy előremegy aztán csak úton van és másnak kell pluszmunkázni a helyén, pl épp Krooséknak, akik ígyis ki vannak hajtva és akkor még lőjenek gólokat is?
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 12:59
Igen, de erre mondtam, hogy mi nem azt játszatjuk a középpályásainkkal nem az a feladatuk. Jóindulattal a két 16os között játszanak, de jó az 20 métertől 20 méternek is és így is sokszor a seggükön veszik a levegőt, viszont itt jön be az, hogy többek között ezért is járnánk jól Pogbával, mert ő egy olyan box-to-box, aki nemhogy 16-ostól 16-osig játszik, hanem kb ötésfelestől ötésfelesig.R24 írta:
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 11., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 12:52
Mondjuk én a statból nem azt nézem, hogy hány gólja van, hanem, hogy három/négyszer annyit próbálkozik, mint a mi középpályásaink. Ez utóbbit pedig sokan, sokszor felhozzák a CKM-nek, mint negatívum.Santi írta: Oké ezek számok, de ne felejtsük el, hogy Pogba büntetőket is rúg. Nemtudom mennyi ebből a büntető, valószínűleg úgy is jobban áll ha levesszük a 11-eseket, de rögtön nem akkora a különbség, mint gondoljuk. Plusz többször is érkezik a kapu elé beadásokra, mert magas és erős, így rögtön nem csak az egy szem Lukakut kell keresniük a társaknak a labdával, biztos, hogy van 2-3 ilyen gólja is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 11., csütörtök 12:34
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem