Pjanic jó? Mármint mennyire és milyen?Swineherd írta: Meglehet, hogy igazad van, sőt.
De én azt szeretném, ha azon a poszton az utolsó Pirlo-szerű játékos játszana, nem egy behatárolt romboló.
Nem nézek Juve meccset sem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 21:20
Pjanic jó? Mármint mennyire és milyen?Swineherd írta: Meglehet, hogy igazad van, sőt.
De én azt szeretném, ha azon a poszton az utolsó Pirlo-szerű játékos játszana, nem egy behatárolt romboló.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 11., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 11., csütörtök 20:57
Mondjuk Casemirot pont nem cserélném el Pjanicra.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 11., csütörtök 20:57
jó nem értünk egyet, mindegyRealista24 írta: Kivel értesz egyet? Magaddal?
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 11., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 6:41
Kivel értesz egyet? Magaddal?Jim írta:nem volt szó spanyolokrólRealista24 írta: Miert? Mert jobb volt mint a spanyol védők 95 százaléka?![]()
nem szimpatikus játékos, azt hiszem ebben egyetértünk
sokszor nem volt sportszerű
ilyen embereknek nem a Real Madridban van a helyük a klub történelme alapján
de emellett jó pár évig top szint volt, tény
nem a játéktudásról beszéltem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 10., szerda 22:56
Fúj.Professore írta: A video alapján biztató... Azért Salaht elég jól levette a pályáról meg a hosszú lábai is elég jók voltak.
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 10., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 10., szerda 22:21
nem volt szó spanyolokrólRealista24 írta: Miert? Mert jobb volt mint a spanyol védők 95 százaléka?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 10., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 10., szerda 21:33
Miert? Mert jobb volt mint a spanyol védők 95 százaléka?Jim írta:ez most pozitív vagy negatív tulajdonság?hunmadridista írta: Ő lesz az új Pepe.![]()
új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. április 10., szerda 20:59
Hat en a seggemet vernem a foldhoz ha megkozelitene azt amit Pepe tudott. Ha mellette neha lerug valakit akkor is... Ha felno ehhez az osszehasonlitashoz akkor nagyot fogtunk.Jim írta:ez most pozitív vagy negatív tulajdonság?hunmadridista írta: Ő lesz az új Pepe.![]()
új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 10., szerda 20:41
ez most pozitív vagy negatív tulajdonság?hunmadridista írta: Ő lesz az új Pepe.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2019. április 10., szerda 19:49
Ő lesz az új Pepe.p.csabi1 írta: Büntetni fog a gyerek ha játszani fog rendesen.
Nagyon jó fizikumú erős gyors erőszakos.
Én láttam játszani több meccsen nagyon jó vételnek tartom.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 10., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. április 10., szerda 14:54
Ilyen sem volt még, hogy egy vesztes meccsen, egy védő megvegyen kilóra. De nagyon tehetséges a gyerek és egy kis rutinnal a legjobbak közt lehet.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. április 10., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 8., hétfő 21:17
Nem rossz a kis uruk-hai, en tovabbpasszolnam egy el-csapatba.Kerlon írta:
Mondjuk Valverdeért egy helyet azért nem bzitos, hogy beáldoznék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 8., hétfő 19:31
Mondjuk Valverdeért egy helyet azért nem bzitos, hogy beáldoznék.poronty írta: Azt mire alapozzuk, hogy Fede megkapja az állampolgárságot már idén, volt valami cikk róla vagy bármi? Case 2013-ban jött, 1 évet volt a Porto-nál, 5-öt meg itt spanyolban és még nem kapta meg. Fede ezzel szemben csak a 3. évét tölti itt. Ha Case 5 év után még nem kapta meg, akkor Fede 3 év után miért kapná?
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. április 8., hétfő 18:50
kiserik írta:Sikerült megfogni a lényeget és érdemben vitába szállniFenoo írta:
Az mindegy, hogy hova nevezik, akkor se lehet háromnál több nem EU-s a meccskeretben szerintem.Ha Casemiro és Valverde megkapja az állampolgárságot, akkor nem értem, minek belekötni az egészbe. Jovic Eu-s, ahogy Lunin is. Emellett Vinicius, Militao és Mané, akiket beírtam a keretbe. Ez 3 fő. Három. Az pedig annó hír volt, hogy ha gáz van a helyekkel, akkor azt tervezik, hogy Vini megy a Castillába és onnan hozzák fel meccsekre, nem én találtam ki. Köszipuszi
![]()
Elvileg Dél-Amerikai játékosoknál csak 2 év kell folyamatosan, hogy megkaphassák az állampolgárságot (de javítson ki valaki ha nem így van). Ezért gondolom, hogy Valverdenek is elindítják a papírok intézését. Casemironál már tavaly is hír volt, de nem tudom, hogy ez mennyi időt vesz igénybe.poronty írta: Azt mire alapozzuk, hogy Fede megkapja az állampolgárságot már idén, volt valami cikk róla vagy bármi? Case 2013-ban jött, 1 évet volt a Porto-nál, 5-öt meg itt spanyolban és még nem kapta meg. Fede ezzel szemben csak a 3. évét tölti itt. Ha Case 5 év után még nem kapta meg, akkor Fede 3 év után miért kapná?
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem