aztán késöbb twitteren ugyan ez a szöveg jelent meg. egyik se szebb.

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. április 6., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: Bencze » 2019. április 6., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 6., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 6., szombat 21:20
Visszavonom.Realista24 írta:Costa to the referee "I f**ked your mum last night while your sister simultaneously went down on me" - El mundo sport.BlancoMark írta: Akármit mondott, ilyet egy ilyen meccsen nem szokás. És hány ilyen volt az évek alatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 6., szombat 21:19
Costa to the referee "I f**ked your mum last night while your sister simultaneously went down on me" - El mundo sport.BlancoMark írta: Akármit mondott, ilyet egy ilyen meccsen nem szokás. És hány ilyen volt az évek alatt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 6., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. április 6., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. április 6., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 6., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2019. április 6., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 3., szerda 1:04
Vazeg nem csak az idei évről beszéltem hanem évekről amikor még top CR is nálunk volt. Na de persze csak Messi+szerencse+birok... Hagyjuk.BlancoMark írta: Igen, taníts mester, csak te érted itt az összefüggéseket.
Nem voltak motivációs problémák a csapatnál, küzdöttek amíg tudtak. Ez a keret ennyit tudott hozni pad és veszélyes támadók nélkül.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 2., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 2., kedd 23:36
Nem baj ha nem érted. A BLben oda tettük mi is magunkat a bajnokságban meg... Ezért nem tudtuk a lépést tartani már ősszel sem éveken keresztül...BlancoMark írta: Nem mindegy mi lett volna ha nincs ma? Ott volt, mint ahogy az előző 1,5 évtizedben rengetegszer, ez van, ezt kell elfogadni.
Tipikus szurkolói vélemény, barcelonai oldalon meg pont fordítva szoktam olvasni ezeket a sorokat.Amúgy meg ezért nyerik futiszalagon a bajnokságot. Nem csak Messi miatt hanem mert kapar mindegyik gyökér és hajt amikor kell... Nálunk még megy a séta és a nagy mellény nagyon sokszor.
Villareal a végén amatőr volt két gólt így leadni![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 2., kedd 23:30
Tipikus szurkolói vélemény, barcelonai oldalon meg pont fordítva szoktam olvasni ezeket a sorokat.Amúgy meg ezért nyerik futiszalagon a bajnokságot. Nem csak Messi miatt hanem mert kapar mindegyik gyökér és hajt amikor kell... Nálunk még megy a séta és a nagy mellény nagyon sokszor.
Villareal a végén amatőr volt két gólt így leadni
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. április 2., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: flori » 2019. április 2., kedd 23:27
Ez oké, de az argentin nélkül mi lett volna ma? Bejön, és mint a Fifában.Az elején úgy voltam vele, hogy harmatgyengék és gratulálhatunk magunknak, hogy megint odaajándékoztunk nekik egy bajnoki címet, de most már úgy vagyok vele hogy bőven megérdemlik. Szerencse, nem szerencse, elég stabilak, bő a keret és rendre jól jönnek ki minden szituból. Ez nem lehet véletlen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. április 2., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. április 2., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 2., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. április 2., kedd 23:23
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem