Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Évek óta épülnek le,már SAF-al is elindult a lejtmenet ha jól emlékszem. A régi nagyon erős magot akik szépen lassan koptak ki,giggs,scholes, nem tudták pótolni.....kreativ támadó kp-a nincsen,a japcsi nem vált be,a 4-4-2 ideje lejárt, Nani gyenge focista.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
végülis nem olyan meglepő, eddig sem volt egy középcsapatnál erősebb keretük, az egész csapatot SAF tartotta egybe.'shutterisland írta:ennyit számít az edző ? egy marék lepkét nem ér a united.
mostmár nem csak szar játékosokkal van tele a csapat, hanem szar edzőjük is van.
ő is kevés. szerintem.akkor morata micsoda, ha ők kevesek ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ennyit számít az edző ? egy marék lepkét nem ér a united.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Eddig kb. a PL legjobb meccse idén.![]()
Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
Biztos hogy nem,előtte lesz még biztosan a chelsea is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor morata micsoda, ha ők kevesek ?Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.
az evertont én azért nem várom az első négybe, de harcolhatnak az euroligás helyért.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Silva-Aguero-Yaya ez a trió a City ereje. Meg Kompany hátul.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez a Coleman gyerek szintén elég brutál, és még csak 24.
El kéne hozni Alves helyére.
El kéne hozni Alves helyére.

Fejezzétek be a biszem-baszomot, irány az m1, mennyi Pápa megveri a Zetót. 
szerk: Sekour megeszi keresztbe Yayat.

szerk: Sekour megeszi keresztbe Yayat.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna vissza![]()
Ááá, azért nem hiszem, tényleg jók, de az még nem az ő szintjük. Majd küzhetnek az EL-helyért az MU-val.Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
Arsenal és Dortmund után talánCity simán a legélvezhetőbb focit tolja - hát vegyük őket ebbe a kategóriába - az élcsapatok között.

Ez a Yaya Touré meg valami hihetetlen .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. október 5., szombat 14:22-kor.
- GT37
Eddig kb. a PL legjobb meccse idén.

- nmate
Isten ments a spanyol csatároktól... amíg Raúl szintű tehetség nem bukkan fel, ilyen Negredok nem kellenek. Padra jók 2-3 évig, aztán mehetnek tovább
Yaya miatt nézek amúgy City meccseket. Isten a faszi, 100%-os Essien meg Vieira óta én ilyet nem láttam.

Yaya miatt nézek amúgy City meccseket. Isten a faszi, 100%-os Essien meg Vieira óta én ilyet nem láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. október 5., szombat 14:18-kor.
-
Matt009 írta:Csak azt nem értem, hogy Milner miben jobb, mint D. Silva?
Lehet hogy spórolósabb vagy lehet hogy jobb az illata,de hogy focizni jobban nem tud,az 7szentség.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna visszaKerlon írta:Mondjuk egy 20-asért én Negredot is visszahoztam volna. Bár egy 10+Morata még jobb lett volna és mindenki jól járt volna. Szerintem Alvaro is faszán kiforrott és nem is olyan ügyetlen. A Bayernnek is mi gólt vert...

Ennyi a lényeg... de ezt persze nem mindenki látja...Realista24 írta:Nézd csak, nem csak Karim hagy ki ajtó-ablakot...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézd csak, nem csak Karim hagy ki ajtó-ablakot...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak azt nem értem, hogy Milner miben jobb, mint D. Silva?
Mondjuk egy 20-asért én Negredot is visszahoztam volna. Bár egy 10+Morata még jobb lett volna és mindenki jól járt volna. Szerintem Alvaro is faszán kiforrott és nem is olyan ügyetlen. A Bayernnek is mi gólt vert...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
City simán a legélvezhetőbb focit tolja - hát vegyük őket ebbe a kategóriába - az élcsapatok között.
- GT37
Man City: Hart - Zabaleta, Lescott, Kompany (c), Kolarov - Fernandinho, Touré - Milner, Agüero, Silva - Negredo.
Everton: Howard - Coleman, Distin, Jagielka (c), Baines - McCarthy, Osman, Barkley - Mirallas, Lukaku, Naismith.
Deulofeu a padon.
Érdemes nézni, eléggé bekezdtek a csapatok, izgalmas meccs már most.
Giroud-t meg én egyre inkább kezdem megbecsülni, pedig tavaly még én is csak röhögtem rajta többnyire.
szerk.: Lukaku
szerk 2.: Negredo! Ez hihetetlen.
Everton: Howard - Coleman, Distin, Jagielka (c), Baines - McCarthy, Osman, Barkley - Mirallas, Lukaku, Naismith.
Deulofeu a padon.
Érdemes nézni, eléggé bekezdtek a csapatok, izgalmas meccs már most.

Giroud-t meg én egyre inkább kezdem megbecsülni, pedig tavaly még én is csak röhögtem rajta többnyire.
szerk.: Lukaku

szerk 2.: Negredo! Ez hihetetlen.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pontosan. Sok csatár ilyen, rájuk van felépítve az egész taktika. Luca Toni, Gomez, akár Andy Caroll is ilyen volt, RVN már szerintem egy picit technikásabb (főleg amit Madridban láttam tőle). ÉS több kiscsapat is használja ezt: pl Valladolidban volt Manucho előre, nagydarab védőlekötő csatár, rá volt játszva kb minden, illetve Lukakura a West Bromnál tavaly. (utóbbi remélem újabb jó szezonnal már kezdő lehet a [londoni] kékeknél.)
Sajnálom Adebayort, de kétlem, hogy a pénz lett volna a probléma: T'ham-nek nem kellett, ő is menni/játszani akart. Amúgy meg ha jól emlékszem két török csapatot kizártak a BL/EL párosból, hiába végeznek ott: talán a Besiktas-Fener párost?! Lehet ez áll mögötte.
Akire ha kell lehet ívelni, megtartja, megjátssza a labdákat. (de ez már más téma, más topic)
Sajnálom Adebayort, de kétlem, hogy a pénz lett volna a probléma: T'ham-nek nem kellett, ő is menni/játszani akart. Amúgy meg ha jól emlékszem két török csapatot kizártak a BL/EL párosból, hiába végeznek ott: talán a Besiktas-Fener párost?! Lehet ez áll mögötte.
pedig pont egy ilyen típusú játékos kéne másodiknak.Remy írta:szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek Bár, mint tudjuk a Real drukkerek nagy részét nem érdekelné, ha nyerne vele a csapat, mert sokszor a játékos iránti utálat az első, nem pedig a csapat
Akire ha kell lehet ívelni, megtartja, megjátssza a labdákat. (de ez már más téma, más topic)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek'shutterisland írta:
én mindig bírtam az ilyen arcokat, akik annak ellenére képesek ilyen szintre eljutni, hogy relatíve kevés istenadta tehetségük van a focihoz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots