GT37 írta:Eddig kb. a PL legjobb meccse idén.![]()
Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
Biztos hogy nem,előtte lesz még biztosan a chelsea is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 5., szombat 16:00
GT37 írta:Eddig kb. a PL legjobb meccse idén.![]()
Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 5., szombat 15:35
akkor morata micsoda, ha ők kevesek ?Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 5., szombat 14:21
Soldado egy hulladék, Negredo klasszisokkal jobb. De szerintem mindketten kevesek ide.Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna vissza![]()
Ááá, azért nem hiszem, tényleg jók, de az még nem az ő szintjük. Majd küzhetnek az EL-helyért az MU-val.Az Everton is elég jól tolja, szerintem akár a BL-helyekre is lehet esélyük.
Arsenal és Dortmund után talánCity simán a legélvezhetőbb focit tolja - hát vegyük őket ebbe a kategóriába - az élcsapatok között.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 5., szombat 14:16
Matt009 írta:Csak azt nem értem, hogy Milner miben jobb, mint D. Silva?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 5., szombat 14:12
Ha már volt Real csatárok, akkor Soldadot előbb hoztam volna visszaKerlon írta:Mondjuk egy 20-asért én Negredot is visszahoztam volna. Bár egy 10+Morata még jobb lett volna és mindenki jól járt volna. Szerintem Alvaro is faszán kiforrott és nem is olyan ügyetlen. A Bayernnek is mi gólt vert...
Ennyi a lényeg... de ezt persze nem mindenki látja...Realista24 írta:Nézd csak, nem csak Karim hagy ki ajtó-ablakot...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 5., szombat 14:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 5., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 5., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 5., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 5., szombat 13:59
pedig pont egy ilyen típusú játékos kéne másodiknak.Remy írta:szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek Bár, mint tudjuk a Real drukkerek nagy részét nem érdekelné, ha nyerne vele a csapat, mert sokszor a játékos iránti utálat az első, nem pedig a csapat
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 5., szombat 13:57
szintén... ezért is örültem volna egy Gomeznek'shutterisland írta:
én mindig bírtam az ilyen arcokat, akik annak ellenére képesek ilyen szintre eljutni, hogy relatíve kevés istenadta tehetségük van a focihoz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 5., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 5., szombat 11:20
özil megalkotta az arsenal cristianoját.GT37 írta:Senal-drukkereknek: Giroud fejlődése.
Kép 1
Kép 2
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 5., szombat 11:12
Ott van az, amit Gabi írt, személyes okok miatt Togóban van, hogy ez mit takar, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy amint visszatér, valószínűleg a tartalékoknál fog edzeni, de abban szinte biztos vagyok, hogy Soldado, Defoe és Kane mögött gyakorlatilag nullához fog közelíteni a játékpercei száma. Aztán télen szvsz távozni is fog.Anis írta:GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem