csababarca írta: Akit érdekel, már lehet jegyet venni a Bosszúállókra!
Köszi, le is csaptam!
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. április 4., csütörtök 9:59
csababarca írta: Akit érdekel, már lehet jegyet venni a Bosszúállókra!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. április 4., csütörtök 9:52
IMDB top komment: ez egy jó fimnek tűnik egy elmebeteg emberről, aminek semmi köze a Jokerhez, vagy a DC univerzumhoz.ziro4vr írta: Letonál Jokerebb, de nem tudom, nekem ez olyan se íze se bűze közepesen rossz álművészfilm egyelőre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. április 4., csütörtök 9:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 3., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 3., szerda 18:59
Nem, de vedd ki Phoenixet és ez egy óriási B film. Csóró csávó aki az anyjával él és a város minden pontján megverik és kiröhögik mert bohócnak van öltözve.soadroli írta:most mé? mit vártál, marvel-féle bohóckodást (amit amúgy szeretekFaust írta: Nem akarok ünneprontó lenni, de ez borzalmasnak tűnik.![]()
![]()
Phoenix persze hozni fogja a szintet, de hát...az lenne a meglepő, ha nem így tenne.
), meg akcióorgiát?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. április 3., szerda 18:25
most mé? mit vártál, marvel-féle bohóckodást (amit amúgy szeretekFaust írta: Nem akarok ünneprontó lenni, de ez borzalmasnak tűnik.![]()
![]()
Phoenix persze hozni fogja a szintet, de hát...az lenne a meglepő, ha nem így tenne.

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 3., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. április 2., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. március 27., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. március 24., vasárnap 12:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet hogy naiv voltam, de arra számítottam, hogy a végén Rachel meggyógyul.Faust írta: Viszont jott a semmibol a Me and Earl and the dying girl c. 2015-os dramedy, ami megvett kilora, nagyon-nagyon jo film, csak ajanlani tudom! Nalam 8/10.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. március 24., vasárnap 9:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 20., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. március 20., szerda 14:04
BBeno írta: dragon ball fanokat kerdeznem. gondolom remyt.
talaltam pakolas kozben egy jumbo carddasst vegeku van rajta. patika allapot. van olyan oldal ahol ezt penzze tudom tenni esetleg kb megsaccolni mennyit er vagy felesleges probalkoznom mert semmit sem er?
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 20., szerda 12:54
Facebookon van par DBs csoport, ahol tudnak segiteni. Lehet vevő is lesz rá egybol.BBeno írta: dragon ball fanokat kerdeznem. gondolom remyt.
talaltam pakolas kozben egy jumbo carddasst vegeku van rajta. patika allapot. van olyan oldal ahol ezt penzze tudom tenni esetleg kb megsaccolni mennyit er vagy felesleges probalkoznom mert semmit sem er?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 20., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. március 20., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. március 17., vasárnap 9:27
A sjw meg a polkorrektseg nagyon fontos dolog, de a pénz mindig pénz maradsoadroli írta: "James Gunnt visszahívta a Disney a GALAXIS ŐRZŐI 3. rendezői székébe! Mivel Gunn időközben leszerződött a DC-hez is, a film munkálatai csak azután kezdődnek meg, hogy végzett az Öngyilkos osztag 2-vel."![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2019. március 17., vasárnap 7:02
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem