Raphael Varane

Archívum
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Raphael Varane - 5

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. április 2., kedd 8:11

Kulabára nézz rá akkor mostanában. :kalapos: Mert hogy Piqué például nincs előtte, az fix, de nálam van Dijk is kérdéses.
Én a TOP 5 védőt mondjuk legalább elmúlt 1 év alapján nézem, és kor, potenciál nem játszik. Azok alapján lehet valaki top5 majd. Egyszer. De Ligt MÉG nálam például vastagon nem az.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 2., kedd 8:00

Süti írta: Ebben azért van egy jó adag túlzás, top 5 cb a pali, az azért nem terem minden faluban.
Ramos, De Ligt, Van Dijk, Piqué, Varane. Ez a TOP5 jelenleg kb nálam, tapasztalat, kor, potenciál, stb. figyelembe vételével. Legmagasabb szinten tolják, Koulibaly megrekedt évek óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. április 2., kedd 7:44

Szerintem csak fizuemeles van a dolgok mögött. Ha nem, akkor csak a PSGbe engedném, úgy hogy megalapozzuk vele Mbappet.
Pótlásként csak Van Dijk. :)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. április 2., kedd 7:03

Ebben azért van egy jó adag túlzás, top 5 cb a pali, az azért nem terem minden faluban.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 22:28

Kuli típusú játékos terem minden afrika faluban. Varanebol egy van.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 1., hétfő 20:01

hosszabítani kell vele dupla fizuért egyértelmű

Koulibaly meg ...jó játékos
de szerintem nem illik ide

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 1., hétfő 19:57

sonic írta:
wZoLee7 írta: sajnos igen, hiába top védő, Ramos lassan kimegy, és az ég világon nincs másik olyan védőnk akire azt tudnám mondani, fixen még legalább 7-8 évig viheti a csapatot akár mint csk és mint a védelem vezére is egyaránt, ez Varane. Ha menni akar akkor neki ez nem jelent semmit, értem én h mindent megnyert már, de ez már túlmutat a kupákon. Az valszeg benne van, hogy francia vagyok, és a legnagyobb francia csapattal is jó lenne a csúcsre érni a válogatott után, de még így is nehezen érthető az egész
Pedig egyszeru. Varane-nak a tudasahoz es teljesitmenyehez kepest most viszonylag alacsony itt a fizuja. Csapat szinten is eleg keveset keres, vilagszintem meg foleg, Tolnak par sajtoertesulest az ugynokevel hatha a Real tesz egy megfelelo hosszabbitasi ajanlatot. Ha meg nem akkor legalabb mas csapatok erdeklodeset felkeltik. 25 eves, most jott el az ideje hogy akasszon egy jo zsiros szerzodest hogy meg 29-30 eves kora elott lejarjon hogy lehessen egy utolso nagyot szakitani mielott visszavonul.
jogos, én automatikusan megadtam a neki járó fizetést, és most kicsit arra reagáltam h továbbra is mindenképp távozni szeretne a hírek alapján

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. április 1., hétfő 19:53

Szerintem is ennyi. Kapja a lét marad. Nem, akkor megy.

Zidane-nal újra a padon, plane csalódás ha megy :'(

De ha ne adja ég mégis így lesz, akkor az utolsó garast is le kell húzni róla. :|

És jöhet Kylian az üzletbe :kalapos:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2019. április 1., hétfő 19:36

wZoLee7 írta: sajnos igen, hiába top védő, Ramos lassan kimegy, és az ég világon nincs másik olyan védőnk akire azt tudnám mondani, fixen még legalább 7-8 évig viheti a csapatot akár mint csk és mint a védelem vezére is egyaránt, ez Varane. Ha menni akar akkor neki ez nem jelent semmit, értem én h mindent megnyert már, de ez már túlmutat a kupákon. Az valszeg benne van, hogy francia vagyok, és a legnagyobb francia csapattal is jó lenne a csúcsre érni a válogatott után, de még így is nehezen érthető az egész
Pedig egyszeru. Varane-nak a tudasahoz es teljesitmenyehez kepest most viszonylag alacsony itt a fizuja. Csapat szinten is eleg keveset keres, vilagszintem meg foleg, Tolnak par sajtoertesulest az ugynokevel hatha a Real tesz egy megfelelo hosszabbitasi ajanlatot. Ha meg nem akkor legalabb mas csapatok erdeklodeset felkeltik. 25 eves, most jott el az ideje hogy akasszon egy jo zsiros szerzodest hogy meg 29-30 eves kora elott lejarjon hogy lehessen egy utolso nagyot szakitani mielott visszavonul.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 1., hétfő 19:23

sebydani írta: Csalódnék egyébként, ha igaz lenne. De legalábbis nem érteném.

Szerintem logikus. Mindent megnyert klub és válogatott szinten. Új challangenek bl-t nyerni hazája egy klubjával szerintem nem rossz motiváció. De szerintem is inkább maradjon és tartsuk itt amíg bírjuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. április 1., hétfő 19:19

dannen írta:
RaúlCF írta: valaki vigye már el Koulibalyt hogy ne legyen mindenhova bedobva. ide meg pláne ne jöjjön.

gondolom nem sokat lattad jatszani ha ilyet irsz. top vedo.
láttam ezért van véleményem róla. 3 hónap és 28 lesz, kerülne vagy 100ba. közelít a 30hoz és még mindig egy Napoliban van. totál nem erre van szükségünk. az én szememben egy stabil de orbitálisan túlfújt védő akiről vagy 4 éve mindig cikkeznek hogy na majd most elviszik na majd most na majd most de senki nem csengetett érte. Ramos utódnak is kevés, Varane utódnak is kevés. úgyhogy tartom a véleményem, szeretném ha nem itt kötne ki.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 1., hétfő 19:11

sajnos igen, hiába top védő, Ramos lassan kimegy, és az ég világon nincs másik olyan védőnk akire azt tudnám mondani, fixen még legalább 7-8 évig viheti a csapatot akár mint csk és mint a védelem vezére is egyaránt, ez Varane. Ha menni akar akkor neki ez nem jelent semmit, értem én h mindent megnyert már, de ez már túlmutat a kupákon. Az valszeg benne van, hogy francia vagyok, és a legnagyobb francia csapattal is jó lenne a csúcsre érni a válogatott után, de még így is nehezen érthető az egész

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 1., hétfő 19:02

Ha 25 lenne valszeg mindenki szívesen látná itt, de amikor 28 lesz nyáron és kerül 120 millába, akkor nem baj, ha valaki más elviszi és keresel másik opciót. Főleg mikor a támadósort rendesen fel kéne húzni és jó lenne arra költeni inkább.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 1., hétfő 18:20

Nem szeretném, hogy menjen, de azért ne mondjátok, hogy nem lehetne magyarázatot találni rá. 25 éves korára mindent megnyert, a legrangosabb trófeákat is, klubszinten is maxolt Spanyolországban, világbajnok grátiszban és tini kora óta a világ legnagyobb klubjában van. Több okból is el tudom képzelni, hogy belefásult. Nem mindenki lehet Raúl vagy Totti. Amúgy francia. Van a hazájában egy olyan projekt, ami bár eddig nem hozott eredményt, de gondolom senki nem nézi le azért a PSG-t, előbb-utóbb kijön nekik a lépés az európai porondon is. Kérhet pofátlanul nagy pénzt. Új kihívás mégis talán kisebb nyomás.

Magánéletbeli dolgok is lehetnek, amikbe nem látunk bele.

Nem lepődnék meg túlzottan ha igaz lenne, de nagyon sajnálnám. Viszont ha lépni akar és a PSG-be, akkor meg kell próbálni Mbappét mégis. Tudom, hogy még így is elég esélytelen, de ha Ők is akarják Varane-t, akkor be kell próbálni, persze viszonylag ésszerű keretek között.
Én mondjuk a támadóínség közepette egy 70-80 milla + Varanera is áment mondanék. :kivagyhe:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 1., hétfő 18:17

A szememben mindenkinek esik a respectje, aki a Real kezdojebol mashova vágyik. A foci csúcsán van, érthetetlen miert menne mashova. Foleg, hogy o az egyik kapitány.

Mbappe swap deal vagy marad a seggen. Iszonyú nehéz lenne pótolni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 1., hétfő 18:12

Realista24 írta: Jugones szerint közölte távozási szándékát, utód Coulibaly.
PSG lehet a cél Varane számára állítólag.
Gondolom ennyire megtetszett neki a 16 kozti kiesés.
Élvezné minden evben. :lol:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 18:12

Yazid írta: Ezt rohadtul nem értem, ezt az egészet ez hogy jött mi értelme, tuti az asszony van a dologban.
Igazából, ha visszavonulna is megvan a karrierje. Szóval ki tudja, lehet kaszálni akar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. április 1., hétfő 18:02

Csalódnék egyébként, ha igaz lenne. De legalábbis nem érteném.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 1., hétfő 17:56

Akkor egy az egyben jöhet is Bappé érte, mert a tag ugyanaz, csak hátvéd szinten. Top.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. április 1., hétfő 17:54

Ezt rohadtul nem értem, ezt az egészet ez hogy jött mi értelme, tuti az asszony van a dologban.

Vissza: