Én a TOP 5 védőt mondjuk legalább elmúlt 1 év alapján nézem, és kor, potenciál nem játszik. Azok alapján lehet valaki top5 majd. Egyszer. De Ligt MÉG nálam például vastagon nem az.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. április 2., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 2., kedd 8:00
Ramos, De Ligt, Van Dijk, Piqué, Varane. Ez a TOP5 jelenleg kb nálam, tapasztalat, kor, potenciál, stb. figyelembe vételével. Legmagasabb szinten tolják, Koulibaly megrekedt évek óta.Süti írta: Ebben azért van egy jó adag túlzás, top 5 cb a pali, az azért nem terem minden faluban.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. április 2., kedd 7:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. április 2., kedd 7:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 1., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 1., hétfő 19:57
jogos, én automatikusan megadtam a neki járó fizetést, és most kicsit arra reagáltam h továbbra is mindenképp távozni szeretne a hírek alapjánsonic írta:Pedig egyszeru. Varane-nak a tudasahoz es teljesitmenyehez kepest most viszonylag alacsony itt a fizuja. Csapat szinten is eleg keveset keres, vilagszintem meg foleg, Tolnak par sajtoertesulest az ugynokevel hatha a Real tesz egy megfelelo hosszabbitasi ajanlatot. Ha meg nem akkor legalabb mas csapatok erdeklodeset felkeltik. 25 eves, most jott el az ideje hogy akasszon egy jo zsiros szerzodest hogy meg 29-30 eves kora elott lejarjon hogy lehessen egy utolso nagyot szakitani mielott visszavonul.wZoLee7 írta: sajnos igen, hiába top védő, Ramos lassan kimegy, és az ég világon nincs másik olyan védőnk akire azt tudnám mondani, fixen még legalább 7-8 évig viheti a csapatot akár mint csk és mint a védelem vezére is egyaránt, ez Varane. Ha menni akar akkor neki ez nem jelent semmit, értem én h mindent megnyert már, de ez már túlmutat a kupákon. Az valszeg benne van, hogy francia vagyok, és a legnagyobb francia csapattal is jó lenne a csúcsre érni a válogatott után, de még így is nehezen érthető az egész
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. április 1., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. április 1., hétfő 19:36
Pedig egyszeru. Varane-nak a tudasahoz es teljesitmenyehez kepest most viszonylag alacsony itt a fizuja. Csapat szinten is eleg keveset keres, vilagszintem meg foleg, Tolnak par sajtoertesulest az ugynokevel hatha a Real tesz egy megfelelo hosszabbitasi ajanlatot. Ha meg nem akkor legalabb mas csapatok erdeklodeset felkeltik. 25 eves, most jott el az ideje hogy akasszon egy jo zsiros szerzodest hogy meg 29-30 eves kora elott lejarjon hogy lehessen egy utolso nagyot szakitani mielott visszavonul.wZoLee7 írta: sajnos igen, hiába top védő, Ramos lassan kimegy, és az ég világon nincs másik olyan védőnk akire azt tudnám mondani, fixen még legalább 7-8 évig viheti a csapatot akár mint csk és mint a védelem vezére is egyaránt, ez Varane. Ha menni akar akkor neki ez nem jelent semmit, értem én h mindent megnyert már, de ez már túlmutat a kupákon. Az valszeg benne van, hogy francia vagyok, és a legnagyobb francia csapattal is jó lenne a csúcsre érni a válogatott után, de még így is nehezen érthető az egész
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 1., hétfő 19:23
sebydani írta: Csalódnék egyébként, ha igaz lenne. De legalábbis nem érteném.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. április 1., hétfő 19:19
láttam ezért van véleményem róla. 3 hónap és 28 lesz, kerülne vagy 100ba. közelít a 30hoz és még mindig egy Napoliban van. totál nem erre van szükségünk. az én szememben egy stabil de orbitálisan túlfújt védő akiről vagy 4 éve mindig cikkeznek hogy na majd most elviszik na majd most na majd most de senki nem csengetett érte. Ramos utódnak is kevés, Varane utódnak is kevés. úgyhogy tartom a véleményem, szeretném ha nem itt kötne ki.dannen írta:RaúlCF írta: valaki vigye már el Koulibalyt hogy ne legyen mindenhova bedobva. ide meg pláne ne jöjjön.
gondolom nem sokat lattad jatszani ha ilyet irsz. top vedo.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 1., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. április 1., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 1., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 1., hétfő 18:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 1., hétfő 18:12
Gondolom ennyire megtetszett neki a 16 kozti kiesés.Realista24 írta: Jugones szerint közölte távozási szándékát, utód Coulibaly.
PSG lehet a cél Varane számára állítólag.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 18:12
Igazából, ha visszavonulna is megvan a karrierje. Szóval ki tudja, lehet kaszálni akar.Yazid írta: Ezt rohadtul nem értem, ezt az egészet ez hogy jött mi értelme, tuti az asszony van a dologban.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. április 1., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 1., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. április 1., hétfő 17:54
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem