HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 1., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 1., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 1., hétfő 8:08
Zizu helyében én a jobb szélen próbálgatnám, oda úgy is kevés az alternatíva. Viszont őt is noszogatni kellene, hogy merjen nekimenni a védőknek még ha el is veszíti a labdát, mert egész ügyesen bánik a bogyóval, de az 1v1-eket annyira nem merte felvállalni mezőnyben, csak egyszer kétszer a 16-oson belül, mikor már nem volt hová vissza fordulni.Realista24 írta:
Ígéretes volt, kitunt a mezőnyből. A maradék kilenc meccsen is játszania kéne viszonylag sokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 1., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 7:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 6:20
Ígéretes volt, kitunt a mezőnyből. A maradék kilenc meccsen is játszania kéne viszonylag sokat.dannen írta:Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/D3A0bLtX4AA9Ekb.png
annyira latni akartam mar jatszani, hogy persze pont most tudtam alig figyelni a meccsre.milyen volt? mutatott valami igereteset vagy vasquez szint lesz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 31., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 26., kedd 12:41
Akkor már edzésen is kitűnt volna.Realista24 írta: Továbbra is csak 17 millió volt, értem én, hogy nyáron "ingyen" lett volna. Annyira ingyen, mint az összes free agent játékos.
20 éves lesz, nyomatnám a nyáron végig, hogy meglássuk mi van benne. Ha akkor tehetség, mint amilyennek mondják, akkor ki fog tűnni.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. március 26., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 25., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 25., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 25., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 25., hétfő 17:07
szerintem közel sem jelentkeztek érte annyian mint mondják. sőt a gyerek nem egyzser kijelentette hogy neki csak a real volt az opció és semmi más, innentől kezdve mire fizettünk ki egy féléves szerződéssel bíró játékosért 17+7-et mikor a saját csapatában is vízhordó volt. előre lehetetett ezt is látni hogy felesleges 17-et kiadni érte... a második részhez meg annyit hogy vini is be lett dobva a sérülések és a rossz formák miatt akkor diaz miért nem?RaúlCF írta: továbbra is azért lett januárban elhozva hogy ne menjen máshova. egész évben egy zsák szar volt a csapat erre nem lett beépítve még egy új ember. na bumm. visszajött Zidane van idő tét nélkül év végéig plusz nyáron eldönteni hogy mi legyen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 25., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 25., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. március 25., hétfő 16:31
Mi az h elore ne temessuk? Kifizettunk a citynek tizen x milliot h mar januarba csatlakozzon es ne juliusba erre a gyerek a padra se fer fel.kodo írta: Nem jatszhat csak ugy a castillaban amennyiben a felnott keret tagja ha jol tudom.
Amugy ennek hogy harom hetente valaki bebofogi hogy minek kellett elhozni, nagy biznisz volt stb nem sok értelmét latom. Most Zidanenak bizonyithat, ido kell ennek a folyamatnak. Ha mar o se teszi be a tet nélküli meccseken akkor mas lesz a szitu, de elore ne temessuk.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. március 25., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 25., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 25., hétfő 14:32
Azt írták, hogy bizonyítani akar Zidane-nak, és ha a francia azt tanácsolja neki, hogy kölcsön, akkor elfogadja.Santi írta: Nem is értem vele mit akarunk. Ha jó a gyerek és meg kellett szerezni, akkor miért nem fér be a keretbe, miért nem kapja meg a lehetőséget? Ha viszont még kevés és fejlődnie kell, akkor meg miért nem adtuk kölcsön egyből valahova vagy ha már nem adtuk, akkor miért nem játszatjuk legalább a Castillában?
Érthetetlen az egész...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem