az nem feltétlenül bajziro4vr írta: Semmi komoly nem lesz a srácból, tipikus 13.-14. szintű ember.
pl luxus a 100 milliós Bale-t cserének tartani szerintem

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 21., vasárnap 22:43
az nem feltétlenül bajziro4vr írta: Semmi komoly nem lesz a srácból, tipikus 13.-14. szintű ember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 21., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 21., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 21., vasárnap 22:32
Mondjuk én bírtam volna ha leadja az üresen álló Isconak közepén de nem gond hogy mégpróbálta.dannen írta: o meg nagyon akar, kar, hogy nem ment ma be a helyzete.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 1., hétfő 16:14
Nekem is teljes mertekben James jutott eszembe rola, bar meg nincs az a szint - de meg lehet. Es ha a kolumbiaival ellentetben elfogadja a statuszat, hasznos lehet. Persze elso meccse, hosszutavu kovetkezteteseket nem illik levonni.RealMadridFanatic írta: Hát lehet én ültem háttal, de szerintem semmi extra. Gyengébb Isco, vagy James nekem. Nincs dinamika a mozgásában. Technikailag hiába van rendben, azért nem ültek az 1v1-ek, mert nincs sebesség.
Fiatal gyerek még, lehet hasznos, de a sete-sutának induló Vinicius sokkal jobb játékos lehet.
Ettől függetlenül ha itt van, akkor idén nyomatni kell, hogy kiderüljön érdemes-e rá számítani, vagy menjen kölcsönbe stabilan játszani.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 1., hétfő 14:06
extra tényleg nem voltRealMadridFanatic írta: Hát lehet én ültem háttal, de szerintem semmi extra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 1., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 1., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 1., hétfő 8:08
Zizu helyében én a jobb szélen próbálgatnám, oda úgy is kevés az alternatíva. Viszont őt is noszogatni kellene, hogy merjen nekimenni a védőknek még ha el is veszíti a labdát, mert egész ügyesen bánik a bogyóval, de az 1v1-eket annyira nem merte felvállalni mezőnyben, csak egyszer kétszer a 16-oson belül, mikor már nem volt hová vissza fordulni.Realista24 írta:
Ígéretes volt, kitunt a mezőnyből. A maradék kilenc meccsen is játszania kéne viszonylag sokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 1., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 7:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 6:20
Ígéretes volt, kitunt a mezőnyből. A maradék kilenc meccsen is játszania kéne viszonylag sokat.dannen írta:Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/D3A0bLtX4AA9Ekb.png
annyira latni akartam mar jatszani, hogy persze pont most tudtam alig figyelni a meccsre.milyen volt? mutatott valami igereteset vagy vasquez szint lesz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 31., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 26., kedd 12:41
Akkor már edzésen is kitűnt volna.Realista24 írta: Továbbra is csak 17 millió volt, értem én, hogy nyáron "ingyen" lett volna. Annyira ingyen, mint az összes free agent játékos.
20 éves lesz, nyomatnám a nyáron végig, hogy meglássuk mi van benne. Ha akkor tehetség, mint amilyennek mondják, akkor ki fog tűnni.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. március 26., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 25., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 25., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 25., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 25., hétfő 17:07
szerintem közel sem jelentkeztek érte annyian mint mondják. sőt a gyerek nem egyzser kijelentette hogy neki csak a real volt az opció és semmi más, innentől kezdve mire fizettünk ki egy féléves szerződéssel bíró játékosért 17+7-et mikor a saját csapatában is vízhordó volt. előre lehetetett ezt is látni hogy felesleges 17-et kiadni érte... a második részhez meg annyit hogy vini is be lett dobva a sérülések és a rossz formák miatt akkor diaz miért nem?RaúlCF írta: továbbra is azért lett januárban elhozva hogy ne menjen máshova. egész évben egy zsák szar volt a csapat erre nem lett beépítve még egy új ember. na bumm. visszajött Zidane van idő tét nélkül év végéig plusz nyáron eldönteni hogy mi legyen.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem