Morata is így nyomjaBencze írta: Ha az a kihagyott ziccer nem tippszmixules volt... Egesz meccs gyanus nekem. Utolso perces gol, ket forditas. Az ilyen meccseket azonnal kivizsgalnam az UEFA helyeben.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 17., vasárnap 18:08
Morata is így nyomjaBencze írta: Ha az a kihagyott ziccer nem tippszmixules volt... Egesz meccs gyanus nekem. Utolso perces gol, ket forditas. Az ilyen meccseket azonnal kivizsgalnam az UEFA helyeben.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. március 17., vasárnap 16:32
Történnek furcsa dolgok az biztos, múltkori Haladás - Újpest is...Bencze írta: Ha az a kihagyott ziccer nem tippszmixules volt... Egesz meccs gyanus nekem. Utolso perces gol, ket forditas. Az ilyen meccseket azonnal kivizsgalnam az UEFA helyeben.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2019. március 17., vasárnap 14:53
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. március 17., vasárnap 12:36
Épp az előbb néztem én is és ezt hívják NB1nekRealMadridFanatic írta:Amit most is leművelt az tragédia... A megyéből hazazavarják ilyen teljesítménnyel, kíváncsi lennék ki járt jól a bohóc idehozatalával. Vagy melyik sasszemű szakértő ajánlotta, illetve bólintott rá...istimester írta: Ilyen légióst mint az MTK kapusa is minek Magyarországra hozni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 17., vasárnap 11:53
istimester írta: Ilyen légióst mint az MTK kapusa is minek Magyarországra hozni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. március 14., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 10., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. március 10., vasárnap 17:59
Ahogy nézem, félidőben jól alakul a meccs.Süti írta:LiamGallagher írta:
Mondjuk inkább csend legyen, minthogy rákezdjenek arra, a szurkerek hogy "EM-TÉ-KÁ"![]()
Más:
Érdemes megnézni a Haladás góljait az Újpest ellen, nem akarok bundáért kiáltani, de 5 perc alatt 3 ilyen gólt kapni![]()
82x-es pénz volt a fordításra, még én se láttam a gólokat, de már a tény önmagában mókás
Más:
Ma ti jöttök leadni a pontokat, aztán Boért fel se kell engedni visszafelé a csapatbuszra, maradhat Győrben.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. március 10., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 10., vasárnap 13:41
Egy ukrán fizetés sehol nincs a magyarhoz képest, így nem meglepő hogy sokkal olcsóbban tudnak szerezni kb ugyanolyan minőséget.doncsontos írta:nyilván, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egy mezei magyar játékos, egy ukránhoz képest milyen fizetést kap vagy mer elkérni, úgy, hogy új játékosként igazol egy idegen környezetbe.Realista24 írta: Ez ennél sokkal összetettebb, mint csak a fizetés.bár ugye rálátásom nincsen, hogy az ukrán másodosztályba milyen pénzeket osztanak, de gyanítom, hogy közel nem ennyit.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. március 10., vasárnap 12:53
Nem meglepő. Azóta eltelt jó pár év és az akadémiák csak úgy ontják ki magukból a tehetségesnél tehetségesebb játékosokat, egyesek külföldről térnek haza, így már a megyei osztályokban is komoly játékosok találhatóak.'shutterisland írta: regebben benzinpenz, cipo tamogatas es hazai meccsek utan bogracsos volt a "fizetseg" ezen a szinten..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. március 10., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. március 10., vasárnap 11:20
nyilván, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egy mezei magyar játékos, egy ukránhoz képest milyen fizetést kap vagy mer elkérni, úgy, hogy új játékosként igazol egy idegen környezetbe.Realista24 írta: Ez ennél sokkal összetettebb, mint csak a fizetés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 10., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. március 10., vasárnap 11:03
doncsontos írta:Santi írta: drága unokatestvérem a Kazincbarcika játékosa, mesélt szép sztorikat, és még Ő a visszahúzódóbb fajtaKisvárdáról vittek vidékre két magyar játékost, másfélmillás kezdő fizuval! 4 kilót kap unokaöcsém, úgy, hogy ő barcikán is nevelkedett
![]()
Mesélhetsz nyugodtan ilyet, engem kifejezetten érdekel a téma.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. március 10., vasárnap 10:52
drága unokatestvérem a Kazincbarcika játékosa, mesélt szép sztorikat, és még Ő a visszahúzódóbb fajtaSanti írta:A kisvárdai sportigazgató tavaly konkrétan lenyilatkozta, hogy azért van náluk az a sok külföldi, mert egy hasonló képességű magyar sokkal több pénzt kér.istimester írta:
A magyarnál jegyzettebb ukrán mb1-ből ócóbb a gyenge kapust igazolni, mint egy hazai gyenge kapus?
"Tavaly ugyanis több magyar játékosunk volt, mint idén, ők pedig sajnos sokkal drágábbak. A sokba kerülő futballistákat lecseréltük olyanokra, akikben nagyobb a becsvágy. Megnyílt előttünk a kárpátaljai piac, ezzel pedig rendkívül sokat spórolunk. 3-4-szer kevesebbet pénzt kér egy határon túli fiatal, mint egy támogatott korú magyar tehetség."
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. március 10., vasárnap 10:47
A kisvárdai sportigazgató tavaly konkrétan lenyilatkozta, hogy azért van náluk az a sok külföldi, mert egy hasonló képességű magyar sokkal több pénzt kér.istimester írta:A magyarnál jegyzettebb ukrán mb1-ből ócóbb a gyenge kapust igazolni, mint egy hazai gyenge kapus?ziro4vr írta: Ócóbb, mint a magyar.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 10., vasárnap 9:15
LiamGallagher írta:
Mondjuk inkább csend legyen, minthogy rákezdjenek arra, a szurkerek hogy "EM-TÉ-KÁ"![]()
Más:
Érdemes megnézni a Haladás góljait az Újpest ellen, nem akarok bundáért kiáltani, de 5 perc alatt 3 ilyen gólt kapni![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. március 9., szombat 21:54
Mondjuk inkább csend legyen, minthogy rákezdjenek arra, a szurkerek hogy "EM-TÉ-KÁ"Pipita írta:MTK gólnál elsötétült a stadion és jöttek a villódzó fények, mintha istentelen vagy buli lenne.LiamGallagher írta: Konkrétan még a labdaszedő kölykök is a örültek a fradi góloknál.![]()
Közben a stadion meg néma csendben. Már aki épp nem fujjolt vagy anyázott.rég röhögtem ilyen jót
![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 9., szombat 21:49
Ne aggódj, Nagyszombatban mi leszünk otthonPipita írta: Azt nem tudom, de most jövök a Hidegkútiból, én ilyet még nem láttam hogy a vendégcsapat szurkolói töltsék meg a stadiont - a hazai szektort is. Elképesztőkonkrétan a Fradi volt otthon.
![]()
![]()
![]()
A magyarnál jegyzettebb ukrán mb1-ből ócóbb a gyenge kapust igazolni, mint egy hazai gyenge kapus?ziro4vr írta: Ócóbb, mint a magyar.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem