A Beats meg nálunk (Media Markt Online) 50 körül volt, nem tudom melyik fajta, de piros volt.

Egyébként nézz fel a MM oldalára (egy kis önreklám), van jó pár fejhallgatónk.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 8., kedd 0:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. október 7., hétfő 22:51
én sem értek hozzá, csupán tudom, h ezeknek a noname cuccoknak elég szörnyű hangjuk van. pedig nem vagyok vájtfülű. szvsz ne kinézetre vegyél, azért egy fejhallgató nem öltöztet annyira.'shutterisland írta:ebből úgy ítélem, hogy nem.![]()
de ha már vagy, ajánlhatnál 6-7 ezerig olyan fejhallgatókat, amik desing tekintetében jók, és valóban lehet is velük zenét hallgatni. (mint írtam korábban, nem kell disco a fejembe, ha a 2000 forintos sony ericcson bedugós headset színvonalát hozza, bőven jó.)
abszolút nem értek a technikai paraméterekhez.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. október 7., hétfő 22:36
http://telegdyd.hu/2012/10/18/gyorsteszt-brainwavz-m4/'shutterisland írta:ebből úgy ítélem, hogy nem.![]()
de ha már vagy, ajánlhatnál 6-7 ezerig olyan fejhallgatókat, amik desing tekintetében jók, és valóban lehet is velük zenét hallgatni. (mint írtam korábban, nem kell disco a fejembe, ha a 2000 forintos sony ericcson bedugós headset színvonalát hozza, bőven jó.)
abszolút nem értek a technikai paraméterekhez.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 5., szombat 12:42
szinte pont ilyet, csak valamivel sötétebb árnyalatot vettem csabán egy kínaiban, 9000 forintért.pheco írta:http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/s ... R%20JACKET
Ehhez hasonlo dzsekiket(kinezetben es arban) hol lehet kapni? Ma bejartam Arkadot es Arenat, ez eddig a top. Lehet erre esik a vegso valasztas, de meg korbe akarok nezni, hatha van jobb.
pont ez a lényeg, hogy ne a hatos legyen rajta.Amiket linkeltél, a supermanesen kivül, formailag mind beats koppintás.
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2013. október 5., szombat 9:34
szerintem a beats bármennyire is jól néz ki, már kicsit elcsépelt, rengeteg embernél látom, nagyon sokan arra pályáznak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 4., péntek 23:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 4., péntek 20:22
Szerintem ez a legjobb a linkeltek közül.'shutterisland írta:4
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 4., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 4., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 4., péntek 19:55
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 4., péntek 19:52
supermanes elég cuccos, mondjuk kitudja, h szólhat és mennyire bírja.shutter
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 4., péntek 19:47
Nem szeretem az ilyen headphone-okat de ez a superman-es nagyon bejön, jól menne a supermanes pulcsimhoz..'shutterisland írta: 3
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 4., péntek 19:39
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. október 4., péntek 17:43
Gondoltam,hogy jól jöhet valakinek a tippem,a hirtelen jött hideg miatt sokan elindultak "kabát vadászatra". Szívesen.@Sonny, teljesen átérzem a problémádat. A ma délelőttöm nekem is ilyen kajtatással telt. Pont ilyen stílusúra "vadászom" én is. Köszönöm, hogy megosztottad ezt az infot, már tudom, hova kell menjek. Jah és tényleg, ez még olcsónak számít, szóval az ár is teljesen korrekt. Köszi
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 4., péntek 11:50
@Sonny, teljesen átérzem a problémádat. A ma délelőttöm nekem is ilyen kajtatással telt. Pont ilyen stílusúra "vadászom" én is. Köszönöm, hogy megosztottad ezt az infot, már tudom, hova kell menjek. Jah és tényleg, ez még olcsónak számít, szóval az ár is teljesen korrekt. Köszi@Sonny írta:Tegnap egész délután kabát után kajtattam: New-Yorker, H&M, Pull and Bear, Sports-Direct, Tom-Tailor már azt hittem kabát nélkül kell hazamenjek mert sehol nem találtam olyat,ami megfelelt volna aztán végső elkeseredésemben betértem a Bershka-ba és végül ott több darab is elnyerte a tetszésemet. Végül erre esett a választás: http://www.bershka.com/webapp/wcs/store ... futter/505
Szerintem árban is nagyon kedvező volt, tekintve,hogy az előző kabátomat 30k körül vásároltam még 3-4 éve. Szóval,aki esetleg épp kabátot keres hasonlóan hozzám a Bershka-t tudom javasolni.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. október 4., péntek 8:41
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem