Ez de szar. Július 12-én biztos nem lenne jó.Realista24 írta: Július 15-én megduplazodik Militao kivásárlási ára. Ezért jelentjük be már jovoheten.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 10:10
Ez de szar. Július 12-én biztos nem lenne jó.Realista24 írta: Július 15-én megduplazodik Militao kivásárlási ára. Ezért jelentjük be már jovoheten.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 14., csütörtök 10:08
Hát én néztem BVB meccseket és nem igazán érezhető a különbség közte és Regu között. Legalábbis nincs akkora különbség jelenleg, hogy a nyakára hozzuk.KAG írta: Ezzel csak az a baj, hogy Hakimi, jelenleg mindkettőnél jobb jatekos.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. március 14., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 14., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 14., csütörtök 9:10
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. március 14., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 14., csütörtök 7:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 14., csütörtök 6:42
Ha igazak a hirek, hogy De Ligt 75 kornyeke lesz, akkor borzasztó sok.dannen írta: Globoesporte: Eder Militão signs 6 year contract for Real Madrid. Fee is €50 million.
valtsa be a hozza fuzott remenyeket es akkor apro lesz erte.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 13., szerda 21:05
Achraf Hakimi (Borussia Dortmund), Raul De Tomás (Rayo Vallecano), Theo Hernandez (Real Sociedad), Martin Ödegaard (Vitesse), Mateo Kovacic (Chelsea), Borja Mayoral (Levante), Óscar Rodríguez (Leganés), Andrii Lunin (Leganés), James Rodriguez (Bayern München)Tádám írta:
Kapuskérdés nem kérdés nálam, 3. számúnak ha már valakinek ott kell lenni, akkor legyen Luca. Ödegaard pedig még mindig nem áll készen, és úgysincs helye, főleg úgy, hogy biztos vagyok abban, hogy ennyi csikó (Regu, Vini, Odri) nem fér majd be a kezdőbe, az pedig teljesen felesleges, hogy a Spanyol Kupáért maradjon itt valaki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 13., szerda 20:54
pheco írta: De minimum egy erosebb csapatnak kene kolcsonadni, hogy ne egy holland ligaban bohockodjon.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. március 13., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 13., szerda 20:42
Megtartanad Courtoist es Navast is? En biztosan eladnam Navast. Imadom, de csak feszultseget szul ket ilyen jo kapus egy csapatban.Tádám írta:Kapuskérdés nem kérdés nálam, 3. számúnak ha már valakinek ott kell lenni, akkor legyen Luca.kodo írta:
Ödegaardtól és Lunintól miért?
Ödegaard pedig még mindig nem áll készen, és úgysincs helye, főleg úgy, hogy biztos vagyok abban, hogy ennyi csikó (Regu, Vini, Odri) nem fér majd be a kezdőbe, az pedig teljesen felesleges, hogy a Spanyol Kupáért maradjon itt valaki.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. március 13., szerda 20:37
Kapuskérdés nem kérdés nálam, 3. számúnak ha már valakinek ott kell lenni, akkor legyen Luca.kodo írta:Ödegaardtól és Lunintól miért?Tádám írta:
én mindegyiktől szabadulnék, kivéve Achrafot.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. március 13., szerda 20:29
Ödegaardtól és Lunintól miért?Tádám írta:én mindegyiktől szabadulnék, kivéve Achrafot.Tottinho írta: Tíz játékos, aki nyáron bizonyíthat Zidane-nak kölcsönből visszatérve
Theotól és Lucas Silvától végleg szabadulni kell a nyáron. Theoért valamicskét lehet remélni, hogy kapnánk? Lucas Silvaért szerintem esélytelen.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 13., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. március 13., szerda 20:21
én mindegyiktől szabadulnék, kivéve Achrafot.Tottinho írta: Tíz játékos, aki nyáron bizonyíthat Zidane-nak kölcsönből visszatérve
Theotól és Lucas Silvától végleg szabadulni kell a nyáron. Theoért valamicskét lehet remélni, hogy kapnánk? Lucas Silvaért szerintem esélytelen.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. március 13., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. március 13., szerda 18:18
De, komoly szint különbség van kettejük között. Mondjuk a cikk is érdekes, ha nem sikerül Kante akkor jó lesz Hazard...tudják ők, hogy nem egy poszt, és akár mindkettőt is elhozhassuk?tubatibi írta:Annyival nem jobb, mint Casemiro, sőt.Sorrentino írta: http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... ir-2688875
Èn neki tovàbbra is jobban örülnèk, mint Hazard-nak.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. március 13., szerda 18:10
Annyival nem jobb, mint Casemiro, sőt.Sorrentino írta: http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... ir-2688875
Èn neki tovàbbra is jobban örülnèk, mint Hazard-nak.
Jelenlévő fórumozók: 87 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem