vajon tényleg ez lesz?

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 15., péntek 0:50
HozzászólásSzerző: Ewr » 2019. március 14., csütörtök 13:33
És ténylegRealista24 írta:Már meccs alatt mosdattak magukat hogy valami issue volt.Ewr írta: Van már valamilyen magyarázat az UEFA-tól a tegnapi 11-es esetről?
Spori szemszögéből megadható volt szerintem, de lassítás után VAR-al biztos nem fújtam volna be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 14., csütörtök 12:00
Már meccs alatt mosdattak magukat hogy valami issue volt.Ewr írta: Van már valamilyen magyarázat az UEFA-tól a tegnapi 11-es esetről?
Spori szemszögéből megadható volt szerintem, de lassítás után VAR-al biztos nem fújtam volna be.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2019. március 14., csütörtök 10:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. március 14., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 14., csütörtök 8:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 8:05
Most nem tudom, hogy irónia-e vagy sem, de azért egy bajnokságban egy padlón lévő csapatnak minden pont meghatározó.Realista24 írta:Ez nem számít meghatározónak.Kerlon írta:
Ha nincs VAR, akkor a Valladolid ellen simán lecumiztunk volna.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 14., csütörtök 8:03
Ez nem számít meghatározónak.Kerlon írta:
Ha nincs VAR, akkor a Valladolid ellen simán lecumiztunk volna.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 14., csütörtök 7:59
Ha nincs VAR, akkor a Valladolid ellen simán lecumiztunk volna.dzsi91 írta:A vb-vel óvatosan.Az volt a főproba simán szólhattak a bíroknak,hogy az egyértelműket basszák el majd korrigáljuk varral.így a népnek is szimpi lesz.Klubfutballban azért olyan meghatározó varos ítéletre nem emlékszem pozitív irányba.BBeno írta:
rengetegszer láttuk az ellenkezőjét és hogy jól használták. itt szankcionálni kéne a csalásokat meg a vakokat és kész. ennyi lenne. de valamiért nem megy.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. március 14., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. március 13., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. március 13., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 13., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. március 13., szerda 23:15
+1, valahogy így én is.flori írta:Nekem is egyik opció az MU, szimpatikusak. Mellettük akikért szorítok: Juventus, Liverpool, Man.City, Ajax, Porto, Tottenham.Caraway írta: Ha jol tudom utoljara 2008-ba kerult 4 angol csapat a legjobb 8-ba, akkor a United nyert..![]()
Remelem a fiatalos, szimpatikus Ole csapatnak szurkoltok a tovabbiakban sracok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. március 13., szerda 23:10
Viszlát Steve (mikor már ezt olvasod, nem tudsz írni)Steve írta:Kidobtam a Ramosos mezt és vettem egy Lindelöföset.Caraway írta: Remelem a fiatalos, szimpatikus Ole csapatnak szurkoltok a tovabbiakban sracok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. március 13., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 13., szerda 23:04
Kidobtam a Ramosos mezt és vettem egy Lindelöföset.Caraway írta: Remelem a fiatalos, szimpatikus Ole csapatnak szurkoltok a tovabbiakban sracok![]()
Nyár óta nem éreztem az átütő erőt. Benzema pillanatnyi felébredésekor és mellette Vini futkározásaival jött egy reménysugár, de nem volt realitás ezzel BL döntő közelébe jutni.Realista24 írta: Roma sokkal gyengébb, ráadásul még fekszik is nekünk amit csinálnak.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 13., szerda 23:02
Nekem is egyik opció az MU, szimpatikusak. Mellettük akikért szorítok: Juventus, Liverpool, Man.City, Ajax, Porto, Tottenham.Caraway írta: Ha jol tudom utoljara 2008-ba kerult 4 angol csapat a legjobb 8-ba, akkor a United nyert..![]()
Remelem a fiatalos, szimpatikus Ole csapatnak szurkoltok a tovabbiakban sracok![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 13., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 13., szerda 22:58
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem