Szerintem ez a legidiótább komment, amit valaha olvastam ezen a fórumon.Értem én, hogy utáljátok őket. De tegyétek a szívetekre a kezeteket... Tegnap Ronaldo buntetot lohetett. Ha neki szabad volt Messinek nem? Miert ne jarna neki alanyi jogon a lehetoseg? Teljesen mind1 a bunteto eloelete. Ha jogos ha nem meg kellett adni. Visszaneztek? Nem volt jogos? És? Akkor mi van? Beverte és csak ennyire kell emlékezni. Azt se szeretem amikor a PSG elleni meccset felhozza valaki. A Real kiejtette a Bayernt lesgolokkal. Teljesen mind1 hogy a Bayern hogyan szerezte azt a golt ami meccsben tartotta oket. Szoval a PSG barca meccs is vedheto.

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mármint arra az egy "lesgólra" gondolsz, amit még VAR-ral sem biztos h megállapítottak volna?Ónó írta: Értem én, hogy utáljátok őket. De tegyétek a szívetekre a kezeteket... Tegnap Ronaldo buntetot lohetett. Ha neki szabad volt Messinek nem? Miert ne jarna neki alanyi jogon a lehetoseg? Teljesen mind1 a bunteto eloelete. Ha jogos ha nem meg kellett adni. Visszaneztek? Nem volt jogos? És? Akkor mi van? Beverte és csak ennyire kell emlékezni. Azt se szeretem amikor a PSG elleni meccset felhozza valaki. A Real kiejtette a Bayernt lesgolokkal. Teljesen mind1 hogy a Bayern hogyan szerezte azt a golt ami meccsben tartotta oket. Szoval a PSG barca meccs is vedheto.
Egyebent Suarez az Atma elleni pörgőrúgása után sem kapott semmit. Az emlitett meccsen sem. A mostani bajnokságban a talpalása után sem. Teljesen felesleges bármit is várni, a VAR csak arra jó, hogy 100%ban lehessen kontrollálni a meccseket.

"Beverte és csak erre kell emlékezni." Jah, a Barcások mind így szokták: ha nekik kedvező ítélet, akkor el kell fogadni hogy így történt.

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Értem én, hogy utáljátok őket. De tegyétek a szívetekre a kezeteket... Tegnap Ronaldo buntetot lohetett. Ha neki szabad volt Messinek nem? Miert ne jarna neki alanyi jogon a lehetoseg? Teljesen mind1 a bunteto eloelete. Ha jogos ha nem meg kellett adni. Visszaneztek? Nem volt jogos? És? Akkor mi van? Beverte és csak ennyire kell emlékezni. Azt se szeretem amikor a PSG elleni meccset felhozza valaki. A Real kiejtette a Bayernt lesgolokkal. Teljesen mind1 hogy a Bayern hogyan szerezte azt a golt ami meccsben tartotta oket. Szoval a PSG barca meccs is vedheto.
Egyebent Suarez az Atma elleni pörgőrúgása után sem kapott semmit. Az emlitett meccsen sem. A mostani bajnokságban a talpalása után sem. Teljesen felesleges bármit is várni, a VAR csak arra jó, hogy 100%ban lehessen kontrollálni a meccseket.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Faust óriási az avatarod!Faust írta: Kíváncsi vagyok amúgy, hány ilyen ítélet kell ahhoz, hogy megreformálják/eltöröljék a picsába, gyanítom nem lesz ilyenre példa - a beismerés nem az erősségük.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem már nem izgat mit fujnak nekik de hogy van pofájuk hetekig vergődni mondjuk azon,hogy a támadó zavarta a kapusunkat aztán ilyenek felett meg,hogy 2 szájbavert évig nem fújnak tizit ellenük csak úgy elsiklanak ők is meg a média is az azért bohózat. 
Ps.: a var egy szar. Lesekre jó lenne arra kéne használni.

Ps.: a var egy szar. Lesekre jó lenne arra kéne használni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2019. március 13., szerda 21:52-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Védőket leszidni. Igazi beképzelt nénet kapusiskola.Caraway írta: Megis mi a faszt akart itt Neuer?Nevetseges.
Fele kifutása teljesen felesleges.
Ter Stegen most jobb kapus.
Első barcás komment persze azonnal a real kontra juvés esettel jön. So köcsög

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Steve +1
Kedvencem mikor kirúgásnál lök egyet a védőn majd elesik és vergődik.
Annyi biztos, ha nem lenne fodbalista tuti valami lecsúszott uruguayi zártosztályon rángatózna.
Nincsenek is jelzők rá, vagy ha igen akkor bannt érnek.

Kedvencem mikor kirúgásnál lök egyet a védőn majd elesik és vergődik.
Annyi biztos, ha nem lenne fodbalista tuti valami lecsúszott uruguayi zártosztályon rángatózna.
Nincsenek is jelzők rá, vagy ha igen akkor bannt érnek.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt mondom az eleje óta. aki benéz egy ilyet az vagy csal vagy totál alkalmatlan a meló elvégzésére. mehet u16-ba fújni 6 hónapot tizedannyi pénzért és akkor majd észhez tér, másik út hogy kirúgják.kiserik írta: Ilyenkor kellene következetesnek lenni és jól megbüntetni a (valószínűleg szándékosan) tévedő bírókat.
uefa oldalát kell majd figyelni hogy mi lesz a magyarázat.
érdekes módon a múltheti pontoknál az összesnél volt kép is mellékelve kivéve ahol a romasat buktatták 16-on belül. ott valamiért lemaradt... tehát bevallani nem fogják hogy tévedett az emberünk inkább kimossák és ez a legnagyobb baj hogy következmény nélkül fújhatják el a meccseket még varral is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2019. március 13., szerda 21:41-kor.
- Mester77
A bajor ultrák egy fuck var fuck UEFA transzparenssel díszítik a stadiont

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Ilyenkor kellene következetesnek lenni és jól megbüntetni a (valószínűleg szándékosan) tévedő bírókat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Próbálom szebben kifejezni, de nem tudom..
Hánynom kell Suareztől. Egyszerűen ennek az embernek mindene irritál. A sötét feje, a kötttsögösködő viselkedése, a színészkedései. Az, hogy csak keresi a konfliktust 90 percig..
Megérteni nem tudom, hogy lehet ilyen embereknek szurkolni. Még ha elvonatkoztatok a Barcától. Hogy lehet egy ilyen “focistát” kedvelni, a mezét megvenni.. felfogni nem bírom.
Jó lenne ha a Lyon csodát tenne, de tudjuk(látjuk most is) hogy megy ez.
#UjefaMargit!
Hánynom kell Suareztől. Egyszerűen ennek az embernek mindene irritál. A sötét feje, a kötttsögösködő viselkedése, a színészkedései. Az, hogy csak keresi a konfliktust 90 percig..
Megérteni nem tudom, hogy lehet ilyen embereknek szurkolni. Még ha elvonatkoztatok a Barcától. Hogy lehet egy ilyen “focistát” kedvelni, a mezét megvenni.. felfogni nem bírom.
Jó lenne ha a Lyon csodát tenne, de tudjuk(látjuk most is) hogy megy ez.
#UjefaMargit!
Na, ez gyorsan elment. Ennyi gusztustalan csapatot a negyeddöntőben, jaj nekem.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az emberi tényező? Hogy így is úgy is olyan ítéletet hoz, amilyet akar.BlancoMark írta:De mi ebben az emberi tényező, hogy több tízezer euróért annyi dolga lenne, hogy egy kellemes barcelonai kiruccanáskor ránézzen a kis kényelmes székéből a monitorjára? Ezt nem is tudom minek a számlájára lehetne írni.Realista24 írta: Szar ítéletek. Lassú folyamat. Jatekelmeny romlása. Amíg az ember tényező, addig lesz hiba. Akkor meg már legyen a régi. Akkor jogos a tévedés lehetősége legalább.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De mi ebben az emberi tényező, hogy több tízezer euróért annyi dolga lenne, hogy egy kellemes barcelonai kiruccanáskor ránézzen a kis kényelmes székéből a monitorjára? Ezt nem is tudom minek a számlájára lehetne írni.Realista24 írta: Szar ítéletek. Lassú folyamat. Jatekelmeny romlása. Amíg az ember tényező, addig lesz hiba. Akkor meg már legyen a régi. Akkor jogos a tévedés lehetősége legalább.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Megis mi a faszt akart itt Neuer?
Nevetseges.

Kíváncsi vagyok amúgy, hány ilyen ítélet kell ahhoz, hogy megreformálják/eltöröljék a picsába, gyanítom nem lesz ilyenre példa - a beismerés nem az erősségük.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és Neuer szorítja ki Terstégent a válogatottból?
sérülése óta, csak árnyéka önmagának a pali.

sérülése óta, csak árnyéka önmagának a pali.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Atyaég de darabos ez a Lewa.
kurva jó az avádFaust írta: Tegye fel a kezét, aki meglepődött.

Beképzelt Neuer meg kifelé ejteti a Bayernt jelenleg. Bohóc majom.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K